2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bu hiç bi şey yiyememe durumu çok kötü ayranla yaşar oldum inşallah zararı olmaz bebişime ya yemek yemek istiyorumm

Canim benimle konusuyodun benimde 6 ayim var 3 senenin dolmasina bende bi sorucam bakalim
3 sene içerisinde cikabiliyorsunuz ancak giriş aidatı 700 tl gibi bir rakam kesintiye ugrayabiliyormussunuz ama 5 yılda cikarsaniz hiçbir kesinti oluyormuş 6 yılda CİKARSANİZ devlet desteğinin yüzde otuzbesini de alabiliyormussunuz eşim bankacı. ....

Kizlar bir sey soracagim.doktorunuz ne kadar siklikla.kontrole cagiriyor siziMesela.biz 7+0da kalp atisini dinledik Sonrada.bir ay sonra gelirsiniz kontrole dedi... galiba cogu kisi 15 te bir gidiyor, normal mi ayda bir kontrol????
Canım ben de 7+4 te gittik kalp atışlarını duyduk bizi de Dr umuz bir ay sonrasına gelin dedi......

Ben ing bank a yaptirdim 3 sene sonunda kesinti olmuyor dediler nn sigortayi aradim

Hoşgeldin cnm nerelerdesin valla ilk bu gruba beraber yazmaya başladığımız kişiler gelmiyo artık havaniz kime sizin iyi olmana sevindim yemek fikri süper olmuş calisanlar düşünebilir aslında
Eettt ya bende bakıorummm bizim eskiler yok olduu :)) hahahh ne havamız olcak yaww
Ya ne bileim doktora gitmiorum ya bu aralar bi değişiklik yok oyüzden yazmıom da
Yaa bu gaz sancıları beni deli etcek 2 gündür çok fena

Cnm Allah size yardım etsin hem çalışmak hem hamilelik bide yemek derdi zor valla. ...kendini iyi hissettiğin aksamlar çok yap yemeği birkacgun idare etsin....ist gelince ben sana yaparım alır gidersin
Ayyy canimmm valla ne guzel.olur)evet cok.zor oluyor ama.simdiliktir herhalde 3 ayda. sonra gecer herhalde.bu mizmizligim))cocugum da benim.gibi miz miz olcak diye korkuyorum vallaaa

C
k tesekkur ederim cvp icin benfe en az 10 sene diye biliyordum

Kizlar ya bu progesteronla folik asit midemi mahvetti yaaa gordugum zaman bile midem bulaniyo progesteron kabizlik ve gaz yaparmi butun duzenim altust oldu sabir kaldi 3 hafta hadi gelsin artik su 2.trimester

Kizlar ya bu progesteronla folik asit midemi mahvetti yaaa gordugum zaman bile midem bulaniyo progesteron kabizlik ve gaz yaparmi butun duzenim altust oldu sabir kaldi 3 hafta hadi gelsin artik su 2.trimester
Progestan kabizlik.cok yapar canim.kayisi zamani bol bol kayisi yiyip uzerine su icmeye calis

Merhaba tatlı annisler Allah sağlıkla bebeislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin. bende 8 haftalik hamileyim 2 hafta önce kalp atislarini duyduk çok şükür. ama tutunmasi zayıf olduğu için progestan başladık. Bugün tekrar kontrol vardı. doktor hala tutunmasi zayıf dedi. kalp atışı ve gelişimi normal çok şükür. Ama 3 hafta daha progestan icicem. kanamam yada başka bir sıkıntım yok (bulantı hariç) kafam çok karışık başka bir doktora daha gitsemmi bilemedim. sizce napalım o ilacı görmek bile istemiyorum.

Katlanilmasi zor ama tanidigim cogu kisi kullandi ve su anda 5. Ve 6. Aylarindalar düsük tehlikesi icin katlanmaya calis bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…