- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.861
bende 2 haftadır çekiyorumKızlar suan 7+4 haftalık bebegim. 1 haftadır basladi bulanti ve tiksinmeler ama cok kötü birşeyimis. Herseyden tiksiniyorum hersey kokuyor kocam bile :) sampuandan tutun en sevdiğim Yumos kokusu bile igrenc geliyor. Elimde hep Ülker Çubuk kraker, onun dışında peynir ekmek domates Salatalık iyi geliyor. Su bile midemi bulandırıyor sankine zaman geçer bunlar zevkini sürmek istiyorum çile çekmek degil
kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz?
BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORUM,HATTA EĞER KAN DEĞERLERİM İYİ ÇIKARSA KAN KAPI BİLE İÇMEK İSTEMİYORUM AMA YAKIN ÇEVREMDEKİ HERKEZ DÜŞÜNCEMİN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR
Bende şeker yüklemesi yaptirmicamNurbebekistiyor
evet canım yakın sayılırım istinyedeyim bendenur , ben özel levent hastanesinin orada oturuyorum . sende mi oralarda oturuyorsun yoksa :)
evet canım yakın sayılırım istinyedeyim bende
Eşimle uğrak yerimiz :) tabi artık lokma kokusundan midem bulanıyo ama olsuunooo bayağ yakınmışız ,istinyeyı cok severım , haftasonu ordaydık .sahilde izmir lokmacısında :)
Walla ben 9.haftanın içindeyim hiçbir şikayetim yok cok hafif mide bulantım oldu birkac gün sürdü ve bitti gayet iştahım acık hatta ben mi anormalim diye düşündm cok şükür bebeğim de iyi yani hamile oldugumu bilmesem belirti yaşamıyorum sadece balıktan tiksindm onu da yemiyorum 2 haftadr güzel düşün rahat ol6+3üm midem bulanmıyor neden neden nedenEvet bulantı yaşayanlar ne güzel dicek ama eşim bile dedi nasıl hamilelik bu canın bişi çekmiyo bulantın yok sadece daha önce düşüğüm olduğu için şuan çok şükür kanamam fln olmadığı halde sadece yatıyorum bende olan değişiklik sadece yatmak dinlenmek okadar. Doktra sordum 4 hamileden 1inde bulantı olmaz sevinmelisîn dedi. Ama bana çok anormal geliyo hele de annem bana hamileyken bulantıdan hastanede yatmışken hani soyaçekimden dolayı bende de olması gerek gibi bi fikir oluştu nedense
6+3üm midem bulanmıyor neden neden nedenEvet bulantı yaşayanlar ne güzel dicek ama eşim bile dedi nasıl hamilelik bu canın bişi çekmiyo bulantın yok sadece daha önce düşüğüm olduğu için şuan çok şükür kanamam fln olmadığı halde sadece yatıyorum bende olan değişiklik sadece yatmak dinlenmek okadar. Doktra sordum 4 hamileden 1inde bulantı olmaz sevinmelisîn dedi. Ama bana çok anormal geliyo hele de annem bana hamileyken bulantıdan hastanede yatmışken hani soyaçekimden dolayı bende de olması gerek gibi bi fikir oluştu nedense
mide bulantısı kişiden kişiye göre degısır. daha ne ıstıyorsun miden bulanmıyor? 2 haftadır berbat gecıyor gunlerım6+3üm midem bulanmıyor neden neden nedenEvet bulantı yaşayanlar ne güzel dicek ama eşim bile dedi nasıl hamilelik bu canın bişi çekmiyo bulantın yok sadece daha önce düşüğüm olduğu için şuan çok şükür kanamam fln olmadığı halde sadece yatıyorum bende olan değişiklik sadece yatmak dinlenmek okadar. Doktra sordum 4 hamileden 1inde bulantı olmaz sevinmelisîn dedi. Ama bana çok anormal geliyo hele de annem bana hamileyken bulantıdan hastanede yatmışken hani soyaçekimden dolayı bende de olması gerek gibi bi fikir oluştu nedense
Ne biliyim canım yaa diyorum ya daha önce bi kaybım olduğu için mi evhamlıyım bilmiyorum yani normal şartlarda rahat bi insan olarak bilinirim ama bu hamilelikten sonra bana bi haller oldu. En iyisi doktoruma güvenmek herşey yolunda diyosa yolundadır demekmide bulantısı kişiden kişiye göre degısır. daha ne ıstıyorsun miden bulanmıyor? 2 haftadır berbat gecıyor gunlerım
valla allah bi mide bulantısı verir bu söyleıdklerıne pişman olursun
ben 9. haftama gırıcem 2 gün sonra benımde canım bişi cekmıyor
şuan can çekmez kı zaten.
bulantı demek her seyın yolunda gıtmesı demek degıldır. kanaman yokmus, doktorda her sey yolunda dıyor, ee canım sen ne ıstıyorsun anlayamadım yani?
Benim gece gündüz farketmiyor suanda. Ve surekli ağlamak geliyor sebebi yok :) Düne kadar yemek yapıyordum bugun mutfağın önünden bile geçemiyorum Allah yardımcımız olsun ve uzun sürmesin insallahbende 2 haftadır çekiyorum
ama 3 gündür sadece gündüzleri oluyor ama şiddetli degıl allaha şükür.
gün boyunca devam edıyordu. şuan en agır basan şey kokular
mutfaga akşama dogru gırebılıyorum ancak.
zaten işler ters gıtseydı doktorun söylerdı sana. her sey yolundayken tadını cıkarNe biliyim canım yaa diyorum ya daha önce bi kaybım olduğu için mi evhamlıyım bilmiyorum yani normal şartlarda rahat bi insan olarak bilinirim ama bu hamilelikten sonra bana bi haller oldu. En iyisi doktoruma güvenmek herşey yolunda diyosa yolundadır demek
inşallah uzun sürmez. benım 3 gündüz gündüze düştü bulantılarBenim gece gündüz farketmiyor suanda. Ve surekli ağlamak geliyor sebebi yok :) Düne kadar yemek yapıyordum bugun mutfağın önünden bile geçemiyorum Allah yardımcımız olsun ve uzun sürmesin insallah
Canım dua et olmasın valla ne guzel :) ama şu da var benim 7+4 ve 1 hafta olmadı başlayalı. Yani gecen cuma kalp atışını duyduk ve doktoruma ne guzel hiçbirşeyim yok demiştim dur bakalım başlarsa bundan sonra başlıcak dedi ve basladi bulantılar tiksinmeler6+3üm midem bulanmıyor neden neden nedenEvet bulantı yaşayanlar ne güzel dicek ama eşim bile dedi nasıl hamilelik bu canın bişi çekmiyo bulantın yok sadece daha önce düşüğüm olduğu için şuan çok şükür kanamam fln olmadığı halde sadece yatıyorum bende olan değişiklik sadece yatmak dinlenmek okadar. Doktra sordum 4 hamileden 1inde bulantı olmaz sevinmelisîn dedi. Ama bana çok anormal geliyo hele de annem bana hamileyken bulantıdan hastanede yatmışken hani soyaçekimden dolayı bende de olması gerek gibi bi fikir oluştu nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?