2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2 haftadır çekiyorum
ama 3 gündür sadece gündüzleri oluyor ama şiddetli degıl allaha şükür.
gün boyunca devam edıyordu. şuan en agır basan şey kokular
mutfaga akşama dogru gırebılıyorum ancak.

kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz?

BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORUM,HATTA EĞER KAN DEĞERLERİM İYİ ÇIKARSA KAN KAPI BİLE İÇMEK İSTEMİYORUM AMA YAKIN ÇEVREMDEKİ HERKEZ DÜŞÜNCEMİN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Bende şeker yüklemesi yaptirmicam Nurbebekistiyor

Kızlar bu konularla ilgili iyi araştırın derim. doktorlar fayda zarar oranı hesaplayıp isterler. Mesela şeker yüklemesi ile ilerde yaşanabilecek bir gebelik zehirlenmesinin önüne geçilir. Annenin ve bebeğin hayatı tehlikeye girmez. Örneğin bebekler için ilk 6 ay sadece anne sütü derler. benim doktorum evet ilk 6 sadece anne sütü olması gereken ama bebeğin ağzı pamukcuk olunca hiç ememez ve memeyi unutur bu yüzden her emmeden sonra bir çay kaşığı su ver ağzını temizlesin demişti. ya da bir arkadaşımın erken doğum tehlikesinde akciğer geliştirici iğne istemedi doktor bir sürü kağıt imzalattı.. Açıkladı ama kız kabul etmedi. Çok şükür bebek vaktinde doğdu ama ben böyle durumlarda doktora güvenmeli diye düşünüyorum. Aynı kız bebeğine zararlı diye demir ilacı vermedi bebeğin bıngıldağı geç kapandı kafası aşırı büyüdü. şimdi pişman ama yapacak bir şey yok. Tabii ki bir anda o kadar şeker almak zararlı ama bununla gebelik zehirlenmesi oranları çok düşmüş. Benim fikirlerim tabi bunlar. doktorunuz size açıklar yine karar size kalmış. Allah hiç bir kararımızdan pişman etmesin.

Kan değerlerinizi sürekli takip ederek demir ilacı içmeyebilirsiniz. ama ne yaparsanız yapın sizin içtiğiniz bir kavanoz pekmez değerlerinizi o kadar yükseltmiyor. hurma vs de aynı. 6 ay demir eksikliği tedavisi görmüş biri olarak söylüyorum.

selamlar, bendeki durum mide bulantılarım gün boyunca yok artık. sabahları oluyor
bazen hormonlardan bazen kokulardan.. buna da şükür
1,5 2 haftadır 24 saat boyunca cektım ve bıtmeyecek sandım
şuan eskısıne göre daha ıyıyım şükür.ama tabı kı mutfaga aksama yakın gırıyorum
7+6 günlüğüz bugunle
sizde durumlar nasıl?

Kızlar bu bankalardaki bireysel emeklilik için kiminle konuşuyordum hatırlayamadım 3 sene sonra cekebiliyormusuz aradım şimdi

6+3üm midem bulanmıyor neden neden neden Evet bulantı yaşayanlar ne güzel dicek ama eşim bile dedi nasıl hamilelik bu canın bişi çekmiyo bulantın yok sadece daha önce düşüğüm olduğu için şuan çok şükür kanamam fln olmadığı halde sadece yatıyorum bende olan değişiklik sadece yatmak dinlenmek okadar. Doktra sordum 4 hamileden 1inde bulantı olmaz sevinmelisîn dedi. Ama bana çok anormal geliyo hele de annem bana hamileyken bulantıdan hastanede yatmışken hani soyaçekimden dolayı bende de olması gerek gibi bi fikir oluştu nedense

Walla ben 9.haftanın içindeyim hiçbir şikayetim yok cok hafif mide bulantım oldu birkac gün sürdü ve bitti gayet iştahım acık hatta ben mi anormalim diye düşündm cok şükür bebeğim de iyi yani hamile oldugumu bilmesem belirti yaşamıyorum sadece balıktan tiksindm onu da yemiyorum 2 haftadr güzel düşün rahat ol

Kızlar geldik biz idrar yollarimiz enfeksyn kapmış dikkat edin bak ben okadar dikkat ettim ama ne yazıkki engel olamamisim neyse bebek sağlıklı ama 12.haftaya kadar progestana devam dedi düşük riski o zaman azaliyomus midesi bulanan arkadaşlar benimde çok kötüydü geçti hatta doktor bugün dedi sen erken yasiyosun belirtileri çokça zayifsin dedi 9 artı 2 yiz burada ben zofran içtim iyi geldi haberiniz olsun sağlıklı bebisler bulantisiz günler ins

Canım çok fazla düşünüp stres yapma huzursuz olursun. Belki daha sonra başlar kontrollerinde doktorun sorun olmadığını söylediyse için rahat olsun. Herkesin hamileliği farklı oluyor çünkü

mide bulantısı kişiden kişiye göre degısır. daha ne ıstıyorsun miden bulanmıyor? 2 haftadır berbat gecıyor gunlerım
valla allah bi mide bulantısı verir bu söyleıdklerıne pişman olursun
ben 9. haftama gırıcem 2 gün sonra benımde canım bişi cekmıyor
şuan can çekmez kı zaten.
bulantı demek her seyın yolunda gıtmesı demek degıldır. kanaman yokmus, doktorda her sey yolunda dıyor, ee canım sen ne ıstıyorsun anlayamadım yani?

Ne biliyim canım yaa diyorum ya daha önce bi kaybım olduğu için mi evhamlıyım bilmiyorum yani normal şartlarda rahat bi insan olarak bilinirim ama bu hamilelikten sonra bana bi haller oldu. En iyisi doktoruma güvenmek herşey yolunda diyosa yolundadır demek

Benim gece gündüz farketmiyor suanda. Ve surekli ağlamak geliyor sebebi yok :) Düne kadar yemek yapıyordum bugun mutfağın önünden bile geçemiyorum Allah yardımcımız olsun ve uzun sürmesin insallah

zaten işler ters gıtseydı doktorun söylerdı sana. her sey yolundayken tadını cıkar
mide bulantılarım 24 saat oluyordu
suan sadece gunduzlerı oluyor ve bu bıle berbat bişi
ayrıca sinirlendiriyor benı bu bulantılar. böyle seyler istemek yerıne dua et ve şansına şükret

Benim gece gündüz farketmiyor suanda. Ve surekli ağlamak geliyor sebebi yok :) Düne kadar yemek yapıyordum bugun mutfağın önünden bile geçemiyorum Allah yardımcımız olsun ve uzun sürmesin insallah
inşallah uzun sürmez. benım 3 gündüz gündüze düştü bulantılar
zaten sabahları mutfaga adım bıle atmıyorum. amin inşallah

Canım dua et olmasın valla ne guzel :) ama şu da var benim 7+4 ve 1 hafta olmadı başlayalı. Yani gecen cuma kalp atışını duyduk ve doktoruma ne guzel hiçbirşeyim yok demiştim dur bakalım başlarsa bundan sonra başlıcak dedi ve basladi bulantılar tiksinmeler yani bu haftaya kadar bende de bisey yoktu pat diye basladi kokusunu almadığım bisey yok kocam bile kokuyor tv izlerken yemek gördüm mu bile tiksiniyorum elimde hep Çubuk kreker ve canım hicbiseye as erdiğim yok

Kızlar benm kanımda da az miktar enfeksiyon çıktı ama hamilelikte cok normal kabul ediliyormuş referans aralığının üst sınırı 10 bnm 12 cıktı 18e kadar problem değil dedi doktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…