2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay masallah ya Allah anali babali buyutsun sizin ilk bebekmiydi

Allah ım fittiricam uyumuyor kızım devamli meme istiyor yalancı memeyi fırlatıp atıyor gaz için doktora götürdüm damla verdi o da kusma yaptı yan etkilerinde yazıyor zaten uykusuzluktan olucem ya da deliricem

valla bilmiyorum ki doğumhanede bakılacak dedi bide ebeler bakacak heralde... doğumhane deyince ürktüm biraz... :)
biraz daha bekler heralde.daha zaman dolmadı çünkü. azından baştan söylemişler bari hazırlıklı gidersin.bi de zeytinyağı sür orana yumuşasın o zamana kadar

Hamilelikte kolesterol zaten yuksek cikarmis ve bakilmasi yok yere strese sokacagi icin bakilmamasi gwrekmis bende de saglik ocaginda bakmislardi ve yukaek cikmisti bosu bosuna evham yaptiriyorlar iste

Hamilelikte kolesterol zaten yuksek cikarmis ve bakilmasi yok yere strese sokacagi icin bakilmamasi gwrekmis bende de saglik ocaginda bakmislardi ve yukaek cikmisti bosu bosuna evham yaptiriyorlar iste

ben ilkinden bildiğim için çok takmadım ama ilk seferinde kolestrolüm uçmuş demiştim sınırın 3 katıydı o derece.ama doktorum normal deyince rahatlamıştım.sağlık ocağındaki doktorun da bunu bilmesi lazım yani ilk defa mı test yapıyo sanki?bi daha gideyim söylicem ama öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…