2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sinirliyim ve mutsuzum. Kaynanam aradi ( kv bile yazamiyorum ona) yarin geliyo kendisi sanki cok istiyorumya gelmesini bozuk bozuk konusuyo bana yine bisey yok ortada deliligi tutmus yine. Kardesim geldi yalovadan bugun onu dedim niye geldi diyo sana sorucaktim evime geleni sanki. Yarim agiz konusuyo sacma sapan laf sokmalar. Yahu arama bari arama ya durduk yere niye beni geriyosun! Zaten stresim var benim asiri derecede bide seninlemi ugrasicam ben! Keske gelmese ya isytemiyorum iste istemiyorum bide 40 gun kalicakmis cok faydasi varya sanki bana! Ben iptalim kizlar eger okadar uzun kalirsa ya hastanede yada hapisteyim ben!

aman çok lazımmış gibi ver kız cevabını bişey deyince yoksa tepene cıkıyorlar... o 40 gün zor gecer yoksa...

Bmmde öleydi cnm ya doğurduğum gün bakılan kanda yüksekti kolestrol,doktorun kim sağlık ocağında cnm?

Arkadaslar Merhaba. Bugün 38 artı 1 de. Epidural sezeryan le doğum yaptım çok şükür. Minik kızım çok iyi. Ama benim cokk ağrım var. Ameliyatta hiç korkulacak bişey yokmus. Çok kork Muş ve heyecanlanmistim. Hiçbi şey hissetmedim çok rahat ti. Ne iğnede ne doğumda canım yanmadi. Gündüz 4de çıktım ameliyattan. Birkaç saat sonra ağrıları m başladı. Ağrı kesici veriyorlar ama fayda etmiyor sanki. Ne zaman geçer ki. Çok cnm acıyor suan. Tecrubeliler lütfen cevap.... daha sut de gelmedi. Mama veriyorlar. Memeyi tutuyor ama çekmiyor yavrum. Rabbim yardım etsin herkese. Bu arada bu bizim sürpriz yumurta mız. 2 kez tüp bebek denemistik tutmamis ti. Sonra evlat edindik. 3 aylık bir melek geldi evimize. Şuanda bir buçuk yasinda. Ve sonra kendiliğinden gebe kaldım. 2 prenses annesiyim suan şükürler olsun. Ama cojjj ağrım varrr RR cokkkk napicamm

Ben dayanamam 40 gun başim agriyo sinirden gelmeden ruzgarini saldi. Okadar hersey icin hevesleniyorum hic bi mutlulugumu yasatmicak bana yine. Dayanamiyorum artik

kalmana gerek yok fln dersin,esine de soyle.. iyiyim de sunu bunu de basindan atmaya bak oyleyse.. annen ya da kardesin yaninda olur diye dusunuyorum,onlari bahane et iyiyim de. allah yardmcn olsn boyle sinir oluyorum ben de

gozun aydin cnm hayirli olsn. senin agrin da gecer cabucak ins. . hayirla saglikla buyusun bebegin. cok duygulandim evlat edinmissiniz,Allah da bi odul vermis size.. ikisi ins gercek kardesten farksiz buyur. ben eminim boyle olacagima gerci,her seyin kiymetini bilmeli insan.. 2 meleginle mutluluklar dilerim :)

benim bebe yakinda yatarak yemek yedirtcek bana kesin.. oturmama izin vermiyor icim disima cikiyor ya,asagidan cikip gidecek sanki by by anniss diyerek o nasil bi baski ,vurus oyle..kanepeye zor atiyom kendimi ha orda da duruyo mu?? cook azz
Senin kinderin hareketler dogdugunda nasil olcak bakalim Benimki asagidan degilde , karnimdan cikcak diye korkuyorum Butun govdeyi disari ittiriyor. Doguma yakin demekki daha hareketli oluyorlar yada guclendikleri icin ayni hareketler cok gibi geliyor bize. Topuklarla sol tarafimi morartmis gibi zaten, karnim hep sol tarafa yamuk duruyor masallah minnoslara

Hayirli olsun, anali babali buyusun insallah. Aldigin minik yavrunun hurmetine Rabbim kendi evladinida nasip etmis. Ne mutlu sana. Huzur ve mutlulukla yasayin her daim.

Canım Allah sabır versin. Bizimkilerle de önceden konuştuk. Ben dedim kaynanama ilk ya sen gel ya annem gelsin ama aynı anda gelmeyinki benim işime gelsin. 2 hafta biriniz 2 hafta biriniz kalırsınız dedim. Kaynanam tamam ilk annen gelsin dedi. Bizimkiler uçak biletlerini aldı gelecekler haftaya. Doğum ne zmn belli değil. Şimdi de görümcelerim kocama bizde yarıyıl tatilinde gelmek istiyoruz diyip duruyorlar. Kocam da zaten hiç yüzlerine gelemez. Hemen onların gelmesi için plan yapmaya başlıyor. Babam tek kalmasın memlekette yapamaz öyle yemek bulaşık diye ben babamı da istedim gelsin dedim. Şimdi onların yüzünden kocam baban gelmeseydi keşke diyip duruyor. Madem öyle baştan söyleseydiniz benim ailem böyle düşüncesizlik yapmazdı. Onlar ne zaman giderse o zmn gelirlerdi. Bizim stresimiz sıkıntımız yetmiyor bir de bunlar çıkıyor.

sonuçta kaynanan demiş ilk annen gelsin diye... görümcelerinde anası gelince gelsinler cnm... ne munasebet baban gelecek tabi...

Aman ya bana da kimse olmasa acaba daha mı iyi diyorum zaten bebeik hep benle . Evde bi de başkaları olunca iyice mi sinirleniyorum ne ben..

Mutfağa da girmedim annem varken şimdi kv geldi bakalım o annem gb mi olcak yoksa benden hizmet mi bekleyecek merak ediyorum.

Bi iş yapamamak da sinirimi bozuyor . Elime süpergeyi alıp heryeri deli gb cekip silmek istiyorum.. deli miyim acaba kendi m yapmayınca sinir oluyorum ya

Sakin olmaya calis ama seni incitmesine de izin verme. Üzüldüğüm seyi kibarca soyle. Seni anlamasını bekleme, acikca anlat derdini kimsenin kişiliğine laf söylemeden. Birak kim uzulurse uzulsun sonra.

S
Aynen ben de kimseyi istemiyorum. Ama aslinda bu surecte kimden geliyorsa her turlu yardimi Kabul etmekte fayda var.

bebek şekeri yaptırmak ister misin

Eklentiler

• IMG_4614 (800x523).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 83

Canım ilk iki gün biraz ağrılı geçiyor evet. Ama kalk ve yürümeye calıs. Ne kadar yürürsen o kadar cabuk iyileşirsin cnm benim.

Aüt Süt zaten 3. Gün geliyor ama sen her saat ver yine agzına memeni.

4. Gün daha rahat kalkıp yatıyorsun. Bi haftada fıstık gb olursun . Yeterki bol su bol kahve ve bol yürüyüş yap.

Tabi ara sıra sızı oluyo hep korumak şazım kendini. Ama o cok mühim değil kucuk sızı lar sadcee

[bebek şekeri yaptırmak itermisin

Eklentiler

• IMG_4613 (800x533).webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 80
S

Aynen ben de kimseyi istemiyorum. Ama aslinda bu surecte kimden geliyorsa her turlu yardimi Kabul etmekte fayda var.

Ben de madem birileri burda oglumu sünnet ettireyim bari diye düşündüm. Onu tek başıma halledemem belki . Yanımda bi büyük olması iyi olur.

Bebek şimdiden ayak bacak hareket ediyp ilerde daha zor olur diye düşündüm. Şimdi daha cabuk iyileşir en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…