- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.941
Bugün benimde sürekli bulandıBenim dun aksam cok zor gecti bulantidan... simdi turp.gibiyim maşallah:)))
Ama baslar bi iki saate :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün benimde sürekli bulandıBenim dun aksam cok zor gecti bulantidan... simdi turp.gibiyim maşallah:)))
Ama baslar bi iki saate :)
Kesemiz baya büyümüş normalde 6+1iz ama kese 3gün geriden geliyormuş 5+4müşüz. Ama bebişi daha göremedik haliyle kalp atışınıda duyamadık 13üne kontrolümüz var ozaman hem görür hemde duyarız dediHadi bakalım mutlu haberler getir bize :)
Kimi düşünüyorsun. Bahar hnm iyi değilmiş arkadaşım memnun kalmamışIlk medivia serpil hanima gittim ama bu arada medipolden farkli bir doktordan randevu alabilirim
Kesemiz çok güzel büyümüş ama henüz bebişi göremedik. Normalde 6+1dik ama 5+4 çıktık ultrasonda. 10gün sonra kontrole gidiceZ ozaman hen görür hemde kalp atışını duyarız dedi. Bebek oluşumu vae görünüyor kesenin içinde dediNaptın arkadaşım?
Herkese iyi Akşamlar kızlar 11. 14. Haftalar Arasında 2 li tarama testi yaptırmamız gerekiyormuş bununla ilgili randevu alan oldu mu ve 11. Hafta en iyi sonuç veren hataymış ve bir şey daha bugün ogrendım bu arkadasım su an 14 haftalık hamile ve 10. Haftasında cinsiyetini öğrenmiş yani doktorlar görebiliyor demekki var mı burda da öğrenen
bende tam 11.haftaya randevu aldimdoktor 1ay sonra gel dedi 27si 11. haftaya denk gelio ozamana aldimHerkese iyi Akşamlar kızlar 11. 14. Haftalar Arasında 2 li tarama testi yaptırmamız gerekiyormuş bununla ilgili randevu alan oldu mu ve 11. Hafta en iyi sonuç veren hataymış ve bir şey daha bugün ogrendım bu arkadasım su an 14 haftalık hamile ve 10. Haftasında cinsiyetini öğrenmiş yani doktorlar görebiliyor demekki var mı burda da öğrenen
 cok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)
 cok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)Kiz daha erken degil mi ben de sabirsizlaniyorum biseyler almak icinkizlarrr sayfalar almis basini gitmis ama okuyamadim cunkuuu bugun benim dogum gunummmmmmcok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)
Bu arada dogum günün kutlu olsun bebişinle birlikte nice yaslarakizlarrr sayfalar almis basini gitmis ama okuyamadim cunkuuu bugun benim dogum gunummmmmmcok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)
Öyle canım tabiki ama acaba gerçekten gereklimi diye düşünmeden edemiyorum.asiri baş dönmesi ve uyku yapıyor.yerimden kalkamiyorun.Katlanilmasi zor ama tanidigim cogu kisi kullandi ve su anda 5. Ve 6. Aylarindalar düsük tehlikesi icin katlanmaya calis bence
Evet canım bir ay sonra çağırdı. ...Size de bir ay sonra demi. Gelin diye:))demek ki normali bu
Dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnn iyikiiii doğdun bebeginle sağlıklı bir hayatınız olsun inşkizlarrr sayfalar almis basini gitmis ama okuyamadim cunkuuu bugun benim dogum gunummmmmmcok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)

Bizinde tutmuyor 7.haftada bebiş 6+4 kese 8+2 çıktı 3. Aya kadar kese büyüklüğü tutmazmis araştırdımKesemiz baya büyümüş normalde 6+1iz ama kese 3gün geriden geliyormuş 5+4müşüz. Ama bebişi daha göremedik haliyle kalp atışınıda duyamadık 13üne kontrolümüz var ozaman hem görür hemde duyarız dedi
Nice yıllara canım.kizlarrr sayfalar almis basini gitmis ama okuyamadim cunkuuu bugun benim dogum gunummmmmmcok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)
Bende kullanıyorum önlem amaçlı kizimda da kullanmıştım 3 ayÖyle canım tabiki ama acaba gerçekten gereklimi diye düşünmeden edemiyorum.asiri baş dönmesi ve uyku yapıyor.yerimden kalkamiyorun.
sıkıntılı gebelikte genelde daha erken çağırıyor bizim dün gitgittiik 10 gün sonra ondan 10 gün sonra yine randevumuz var 3 kere duyması gerekiyormus kalp atışlarını daha önce bebegimin kalbi durduğu icinEvet canım bir ay sonra çağırdı. ...
Hic biri hakkinda bir fikrim yok ki bilgi edinirsen benimle de paylasirsin canim bugunku kontrolun guzel gecmis sanirim sevindim canimKimi düşünüyorsun. Bahar hnm iyi değilmiş arkadaşım memnun kalmamış

Cnm çokmu sert oldu acaba genelde ozamanlar agrı oluyorKızlar göğüslerimin ağrısından duramıyorum... O kadar rahatsız edici ki mide ağrısı kıvamında resmen rahatsızlık huysuzluk yapıyor
Sert olduğu zamanlarda oldu minnoşum şu an her zaaman ki gibiler ama aşağı kısımları sökülürcesine ağrıyor sanki bir şeyler doluyor gibi değişik bir ağrı hiç sevmedimCnm çokmu sert oldu acaba genelde ozamanlar agrı oluyor
Süt dolmaya başlıyor Evettt geçen gün okumuştum hatta şaşırdım bukadarmi erken diyeSert olduğu zamanlarda oldu minnoşum şu an her zaaman ki gibiler ama aşağı kısımları sökülürcesine ağrıyor sanki bir şeyler doluyor gibi değişik bir ağrı hiç sevmedim

Evet şükür güzel geçti henüz bebişi göremedik ama. Leyla hanım çok iyi perihan hnmda iyi diye duymuştum ama bahara gitme istersemHic biri hakkinda bir fikrim yok ki bilgi edinirsen benimle de paylasirsin canim bugunku kontrolun guzel gecmis sanirim sevindim canim