- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.441
Arayıp şikayetini bildirsrn bir yıllık bez hediye ederler belki:))primanın ya sahtesı var
ya da 2. kalıte ürettimi! bez, numara aynı neden farklı?
aradakı farklara bakın. 4 fark var. premıum care
Eki Görüntüle 1769040 Eki Görüntüle 1769041 Eki Görüntüle 1769043 Eki Görüntüle 1769042 Eki Görüntüle 1769044
sanmamArayıp şikayetini bildirsrn bir yıllık bez hediye ederler belki:))
120 mi21 günlük erkek bebege sadece gece 120 Cc veriyorum. Üzerine biraz da emiyor. Doktorumuz çocuğun kilosu ile 1,5 U çarp oradan günde en az kaç Cc içmesi gerektiği çıkar demişti. Günde kaç kere emziriyorsan toplam Cc yı emzirme sayısına bölüp ortalama öğün Cc si çıkar.
Bir kaç deneme ile bebişinin beklentisi belli olur. Hepsinin minnacık bedenleri her seye farklı tepkiler veriyor. En doğru ölçüyü onlar belirliyor. Karsilastirma yapmak benim ki az mı yiyiyor cok mu yiyiyor diye düşüncelere yol açar ister istemez. Bebiş düzenli kilo alıyorsa, güzel uyuyorsa o ölçü doğru ölçü :)
Ben doktorun verdiği ölçüyü cok dikkate almıyorum özetle. Kilo aldı huzurlu ise annelik güdülerime güveniyorum :)
120 mi
çok fazla degıl mı o?
ben de 10 kilo almıştım kırk gün oldu 11 kilo verdimkızlar kilo durumlarınız nasıl? ben hamileyken 10 kg almıştım doğum yapalı 20 gün oldu 14 kilo verdim
Kizlar bebegimin agzinda pamukcuk olmus, dr ilac verdi ama nette okuduklarim canimi sıktı, uzun sure gecmiyormus falan. Sizlerden konuyla ilgili tecrubesi olan varmi, ilk karbonatli suyla temizlemeyi denemistik, meger o daha cok dagitiyormus.
Bide gobeginde kanama gecmedi bi haftadir, bgn tekrar k vit igne yapildi, haftaya kdr gecmezse gumus nitratla yakcaklarmis.
Sariligida hala gecmemis.
Rabbim tum bebislere sifa versin.
bebişimin damağında bitane beyaz nokta var pamukçuk oluyor heralde bu. acaba böyle olupta geçiren varmı ne yapabilirim yada en kısa surede doktora görünmemiz lazım
bezımız bıttı yenısını aldık
eskısınden vardı 2-3 tane karşılastırayım dedim. içleri farklı çok garıp..
prıma
eşim diyor kı; tam şikayet etmelık bunlar
nettenmi alsın? aynıso benim de başıms geldi çünkü.ben netten almıştım birinci siparişimde sarı bantlı olan geldi ikincisinde beyazanlamadım valla. bırı petek doku içi, diğeri sık ve içi mavili
Hay masallahValla ben de öyle düşünüyorum ama paşam ortalığı ayağa kaldırıyor. Açken ben ben Değilim anne modunda. İlk Zaman'lar 60 ile başladım. Çocuk istedikçe verdim. Sonra 80 ile devam ettim tepkisine göre. Ama bir kaç gündür 80 İ de beğenmiyor. 120 üzerine emiyor da. Şuan 4,5 - 5 kilo arasındayız. Kusma sorunu da yok. Hani fazla geliyor desem
O nedenle diyorum ya her çocuk farklı beklentilerde ve bünyede. Birine az-fazla gelen başkasına tam gelebilir. Ama ailemde hep iri Bebek geçmişi var. Babam 6300 doğmuş, kardeşim 4500 :) yani bu bünyeler anca doyar bence :)
mama vermeyi dene uyursa açtırkızlar benim kızım 30 günlük oldu 2 gündür hiç uyumuyo sürekli emmek istiyo memede 1 saat emiyo çekince hemen uyanıp ağlıyo acaba doymuyor mu anlayamıyorum
enteresan ama bakamıyorlar
evet yastıksız yatıyor...İnsallah duzelir canim ya.. Sende yastiksiz yatiriyosun degil mi?
Aynen bir de benim annem yanımdayken onlara ne ikram etsem diye düşünürdü. Bırak onlar bize getirsin derdim bende. Valla anam yorgunluktan hasta oldu da gitti. Bir de bir gün annem yok yine biliyorum bunlar gelecek. o gün üniversiteden çok yakın arkadaşım gelecekti. Bende eşime yarın ark.im gelecek söyle yarın gelmesinler dedim. Hatun bozuldu heralde. Triplerde kaç gündür. Çok da tın yani. Kadın zaten tembelin teki. Evinin duşskabinin de her zaman çöp var mesela insan temizler yaa bi de kapısını açık bırakıyor. Benim evimi mi temizlicek. Yalandan bir kere anam süpürürken viledayla toz aldı. Bir kere de yemek yaptı. Dün bebiş uyumuş ben evi süpürürken anam da yemek yapıyor. Kadın sormadı bana yapacak bişey var mı diye. Sonra anam maykaa yorgun uykusuz bide iş yapıyor diyince yardım edilecek bişey var mı diye sordu. Ben de ben hallederim dedim. Bi de eşime evde yayıntı bırakma arkandan diyince annem var annen var toparlar diyor. Atlayasım geldi üzerine.Bu kayınvaldelerin hepsi aynı demekki , bugün bizimkisi neden bu kadar çok gazı var benim oğullarımda hiç gaz sorunu olmamıştı diyor, dedim sen unuttun galiba gazsız çocuk mu olur hiç aslında ben çocuğa bakmasını da istemiyorum geldiğinde evi toparlayıp süpürse bi kap yemek yapsa yeter ama nerde, misafir gibi oturuyor
pembedon5 kızz facede grupta seni çok görmek isteyenler vartipini merak ediylermiş
bizimde oldu dilinin ortasında beyaz nokta ben göğsümün ucuna karbonatlı su sürüp emzirdim geçti bidaha da olmadı sodalı su sürüpte emZir demişlerdi bide bana ama denemedimbebişimin damağında bitane beyaz nokta var pamukçuk oluyor heralde bu. acaba böyle olupta geçiren varmı ne yapabilirim yada en kısa surede doktora görünmemiz lazım
16 gunluk olduBebis kaç günlük suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?