2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

120 mi
çok fazla degıl mı o?

bebişimin damağında bitane beyaz nokta var pamukçuk oluyor heralde bu. acaba böyle olupta geçiren varmı ne yapabilirim yada en kısa surede doktora görünmemiz lazım

120 mi
çok fazla degıl mı o?

Valla ben de öyle düşünüyorum ama paşam ortalığı ayağa kaldırıyor. Açken ben ben Değilim anne modunda. İlk Zaman'lar 60 ile başladım. Çocuk istedikçe verdim. Sonra 80 ile devam ettim tepkisine göre. Ama bir kaç gündür 80 İ de beğenmiyor. 120 üzerine emiyor da. Şuan 4,5 - 5 kilo arasındayız. Kusma sorunu da yok. Hani fazla geliyor desem

O nedenle diyorum ya her çocuk farklı beklentilerde ve bünyede. Birine az-fazla gelen başkasına tam gelebilir. Ama ailemde hep iri Bebek geçmişi var. Babam 6300 doğmuş, kardeşim 4500 :) yani bu bünyeler anca doyar bence :)

bebişimin damağında bitane beyaz nokta var pamukçuk oluyor heralde bu. acaba böyle olupta geçiren varmı ne yapabilirim yada en kısa surede doktora görünmemiz lazım

Yanıt limonluzencefil de

İnşallah kısa sürede iyileşir.

canım çok sıkılıyo artık evde gezmeye gdecek kimse yok etrafımda eşim geç geliyo işten doğru düzgün muhbbt edemeden yatma vakti geliyo sonra ben sabahlıyom bebekle çoğu zmn gündüz ara ara uyu uyan bebekle bir o uyudu mu ymk yap yine akşm olsun çok sıkıldım bu kısır döngüden lohusalık bgn bitiyo kırkımz çıkıyo ama ben depresyon modundayım çoğumuz aynı durumdayızdır gerçi of hep mi böyle olcak ya

bezımız bıttı yenısını aldık
eskısınden vardı 2-3 tane karşılastırayım dedim. içleri farklı çok garıp..
prıma
eşim diyor kı; tam şikayet etmelık bunlar

anlamadım valla. bırı petek doku içi, diğeri sık ve içi mavili
nettenmi alsın? aynıso benim de başıms geldi çünkü.ben netten almıştım birinci siparişimde sarı bantlı olan geldi ikincisinde beyaz

Hay masallah 21 gunluk degilmi?

enteresan ama bakamıyorlar

Bu kayınvaldelerin hepsi aynı demekki , bugün bizimkisi neden bu kadar çok gazı var benim oğullarımda hiç gaz sorunu olmamıştı diyor, dedim sen unuttun galiba gazsız çocuk mu olur hiç aslında ben çocuğa bakmasını da istemiyorum geldiğinde evi toparlayıp süpürse bi kap yemek yapsa yeter ama nerde, misafir gibi oturuyor

ben yatıyorumm saat akşam 11 den beri uyanıktı daha yeni uyudu gazı zoort diye çıkardı inşallah şöyle bi dört saat falan uyur. bu kadar uykusuz kalınca uyuyo genelde dört saat kesintisiz

Aynen bir de benim annem yanımdayken onlara ne ikram etsem diye düşünürdü. Bırak onlar bize getirsin derdim bende. Valla anam yorgunluktan hasta oldu da gitti. Bir de bir gün annem yok yine biliyorum bunlar gelecek. o gün üniversiteden çok yakın arkadaşım gelecekti. Bende eşime yarın ark.im gelecek söyle yarın gelmesinler dedim. Hatun bozuldu heralde. Triplerde kaç gündür. Çok da tın yani. Kadın zaten tembelin teki. Evinin duşskabinin de her zaman çöp var mesela insan temizler yaa bi de kapısını açık bırakıyor. Benim evimi mi temizlicek. Yalandan bir kere anam süpürürken viledayla toz aldı. Bir kere de yemek yaptı. Dün bebiş uyumuş ben evi süpürürken anam da yemek yapıyor. Kadın sormadı bana yapacak bişey var mı diye. Sonra anam maykaa yorgun uykusuz bide iş yapıyor diyince yardım edilecek bişey var mı diye sordu. Ben de ben hallederim dedim. Bi de eşime evde yayıntı bırakma arkandan diyince annem var annen var toparlar diyor. Atlayasım geldi üzerine.
Bizim sülale kalabalık ablam da burda diye bir sürü insan geldi. Hatunu da çağırdık gel yardıma dimi evde 20 kişi misafir var. İki ikramlık yapmış gönderdi hastayım diye gelmedi. Amaan beterin beteri var diyorum . Pek karışmıyor gerçi k.peder çok karışıyor. Ben hı hı deyip geçiyorum bozuluyorlar. Sallayamam onları. Ne güzel uzaktaydılar senede 1 görüşürdük. Eşim özlerdi gerçi ona üzülürdüm.
Şimdi bu şehre taşındılar. Güzeldi eski günler. Bebek olmadan önce de haftada 1 görüşürdük o bile yeterdi. Valla çekemiyorum kimseyi. Allahtan sesi pek çıkmıyor da gene iyi hatun tembel işte. Çalışınca bebeğe onlarla annem bakacak o zamanı düşünemiyorum düşünmek istemiyorum işte.

Minnoş uyurken elleri bi kaldırıyor ,korkuyor uyanıyor...buda nerden çıktı şimdi
Acaba yarım kundak mı yapsam gece uyurken özellikle...geç saatlerde yanıma aldım ikimizde bitik düşüp uyumuşuz..
Hani bebekti bu
Emecek
Kaka yapacak
Gazı gelince sırtı sıvazlanacak
Uyuyacaktı
Hani
Hani
Hani
Verdiğin sözler haniiiiii öyle bebek nerde
Şimdi nelerdeyim nerdeeeee...
Nananaaaaa naa naa
Naa na na na nnaaaaaa
Nayda nayda naaanaaanaaa

Ben
bizimde oldu dilinin ortasında beyaz nokta ben göğsümün ucuna karbonatlı su sürüp emzirdim geçti bidaha da olmadı sodalı su sürüpte emZir demişlerdi bide bana ama denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…