- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.461
benımkının kilosu da o şekılde.Valla ben de öyle düşünüyorum ama paşam ortalığı ayağa kaldırıyor. Açken ben ben Değilim anne modunda. İlk Zaman'lar 60 ile başladım. Çocuk istedikçe verdim. Sonra 80 ile devam ettim tepkisine göre. Ama bir kaç gündür 80 İ de beğenmiyor. 120 üzerine emiyor da. Şuan 4,5 - 5 kilo arasındayız. Kusma sorunu da yok. Hani fazla geliyor desem
O nedenle diyorum ya her çocuk farklı beklentilerde ve bünyede. Birine az-fazla gelen başkasına tam gelebilir. Ama ailemde hep iri Bebek geçmişi var. Babam 6300 doğmuş, kardeşim 4500 :) yani bu bünyeler anca doyar bence :)
gazsız bebek mı olurmus :)Bu kayınvaldelerin hepsi aynı demekki , bugün bizimkisi neden bu kadar çok gazı var benim oğullarımda hiç gaz sorunu olmamıştı diyor, dedim sen unuttun galiba gazsız çocuk mu olur hiç aslında ben çocuğa bakmasını da istemiyorum geldiğinde evi toparlayıp süpürse bi kap yemek yapsa yeter ama nerde, misafir gibi oturuyor
yok market canım.nettenmi alsın? aynıso benim de başıms geldi çünkü.ben netten almıştım birinci siparişimde sarı bantlı olan geldi ikincisinde beyaz
kundak şart..Minnoş uyurken elleri bi kaldırıyor ,korkuyor uyanıyor...buda nerden çıktı şimdi
Acaba yarım kundak mı yapsam gece uyurken özellikle...geç saatlerde yanıma aldım ikimizde bitik düşüp uyumuşuz..
Hani bebekti bu
Emecek
Kaka yapacak
Gazı gelince sırtı sıvazlanacak
Uyuyacaktı
Hani
Hani
Hani
Verdiğin sözler haniiiiii öyle bebek nerde
Şimdi nelerdeyim nerdeeeee...
Nananaaaaa naa naa
Naa na na na nnaaaaaa
Nayda nayda naaanaaanaaa
eşine gerek olmadıgını söyle önce. çoğu kişinin ortak sorunu bu :)Kizlar hic uyunmqyan günden günaydın hepinize bebegimin gazi bitmiyor kıvranıp durdu sabaha kadar bir de kayınvalide tepemde sürekli bir şeyler diyor salonagec burasi havasiz cocugu orda girecek ya demiyor ki bu kiz uykusuz yok yani bunaldim ya bebegime tek basıma ben bakarım karışma diyecem artik of git esim de 40 a kadar dursun diyor cildirmama ramak kaldi
Kizlar hic uyunmqyan günden günaydın hepinize bebegimin gazi bitmiyor kıvranıp durdu sabaha kadar bir de kayınvalide tepemde sürekli bir şeyler diyor salonagec burasi havasiz cocugu orda girecek ya demiyor ki bu kiz uykusuz yok yani bunaldim ya bebegime tek basıma ben bakarım karışma diyecem artik of git esim de 40 a kadar dursun diyor cildirmama ramak kaldi
Aynı durum bizde de mevcut .dün e bebek ten aldigim kun da ga koydum .baya bi elini kolunu çıkarmak için cebelles ti ama daha rahat uyu du keşke daha onceden alistirsaydimkundak şart..
valla kız kim bu pembe bi görelim diyolarbi da de bakem
göbeği düşmedi... düşsede rahatlasam yaa..
bir iki kere çişi geldi ondan galiba gecikti düşmesi. yoksa kuruyordu ne güzel. şimdi iç kısmı ıslak çamaşırına bulaşıyor hep. rengi de böyle kan gibi. normal değil mi...
Canım ben iyiyim dikmişler biraz açıyor oturup kalkarken ama iyiyim çok şükür bizim pasa gece uyanık gündüz de utanmıyor kayınvalide ev isi yemek hepsini yapıyor sağolsun ama sürekli gr şeye de karışıyor altını üstünü ben degistiryim diyor sürekli ya bırak ben yaparım yok anlamıyor daha çok yoruyor beni eşime annen yoruldu gitsin artik diyorum ne yapıtın o girse gündüz ben zaten ev isini yaparım gelen giden de hazır pasta falan idare ederim boyle daha çok yoruluyorum sürekli onun peşinde koşuyorum kendi annem bile gelmiyor bunaliyorum diye o gitse annem arasira gelir bakalım hafta sonu gidiyim diyor sabrediyorum kırmak istemiyorum bebisim de bugün 11 günlük oldu çok tatlı mis gibi kokuyor canım o benimSen iyiysen esin de yardimci oluyorsa sn tek bak bence kafan daha rahat eder cnm :/ bak biz tekiz cok sukur alistik bebekle birbirmize hemen,kendimize gore bakiyoruz Allah yardim ediyormus gercekten de..
safra kesemde taş çıktı herşey yasak.. ama şunu söyleyim yediklerimle süt arasında hiç bi bağlantı yokmuş.. hala hoşaf ve lactamil içmeye devm ediyorum sütüm yetiyor çok şükür.. ve kilolarda gittiçok iyi kilo vermişsin nasıl başardın ben 15 kilo almıştım doğumda 10 kilo gitti ama 1 aydır gram bile gitmedi süt olsun diye yemediğim yok
Kendi annem gazsız Bebek büyüttüğün için literatüre geçeceksin Dedi kayınvaldeme koptuk resmdn yok canım ya ne kadar laf çarpıtsam da gülüp geçiyor, duymamazlığa vuruyor, her şeyi eşşek gibi biliyor bi de...gazsız bebek mı olurmus :)
barı bı faydası dokunsaydı.. imalı imalı konussan anlar mı ki?
Bi hafta sonra annem gidicek çok merak ediyorum çocuğa kendim Nasıl bakacağım hatta annem memlekete gel benle bi ay da orda kal büyütürüz diyor da... İçimden kendi çocuğuma bakamayacaksam öleyim diyorumSen iyiysen esin de yardimci oluyorsa sn tek bak bence kafan daha rahat eder cnm :/ bak biz tekiz cok sukur alistik bebekle birbirmize hemen,kendimize gore bakiyoruz Allah yardim ediyormus gercekten de..
bende çakması olduğunu düşünüyorum.. hiç biri birbirini tutmuyorprimanın ya sahtesı var
ya da 2. kalıte ürettimi! bez, numara aynı neden farklı?
aradakı farklara bakın. 4 fark var. premıum care
Eki Görüntüle 1769040 Eki Görüntüle 1769041 Eki Görüntüle 1769043 Eki Görüntüle 1769042 Eki Görüntüle 1769044
o bebege yazık olmus. eşine yaniKendi annem gazsız Bebek büyüttüğün için literatüre geçeceksin Dedi kayınvaldeme koptuk resmdn yok canım ya ne kadar laf çarpıtsam da gülüp geçiyor, duymamazlığa vuruyor, her şeyi eşşek gibi biliyor bi de...
Bi hafta sonra annem gidicek çok merak ediyorum çocuğa kendim Nasıl bakacağım hatta annem memlekete gel benle bi ay da orda kal büyütürüz diyor da... İçimden kendi çocuğuma bakamayacaksam öleyim diyorum
Nasil bi kundak resmini koyarmisiniz.bende almayi dusunuyorumAynı durum bizde de mevcut .dün e bebek ten aldigim kun da ga koydum .baya bi elini kolunu çıkarmak için cebelles ti ama daha rahat uyu du keşke daha onceden alistirsaydim
Kendi annem gazsız Bebek büyüttüğün için literatüre geçeceksin Dedi kayınvaldeme koptuk resmdn yok canım ya ne kadar laf çarpıtsam da gülüp geçiyor, duymamazlığa vuruyor, her şeyi eşşek gibi biliyor bi de...
Bi hafta sonra annem gidicek çok merak ediyorum çocuğa kendim Nasıl bakacağım hatta annem memlekete gel benle bi ay da orda kal büyütürüz diyor da... İçimden kendi çocuğuma bakamayacaksam öleyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?