2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hic uyunmqyan günden günaydın hepinize bebegimin gazi bitmiyor kıvranıp durdu sabaha kadar bir de kayınvalide tepemde sürekli bir şeyler diyor salonagec burasi havasiz cocugu orda girecek ya demiyor ki bu kiz uykusuz yok yani bunaldim ya bebegime tek basıma ben bakarım karışma diyecem artik of git esim de 40 a kadar dursun diyor cildirmama ramak kaldi

benımkının kilosu da o şekılde.
maşallah koca bogaza

gazsız bebek mı olurmus :)
barı bı faydası dokunsaydı.. imalı imalı konussan anlar mı ki?

kundak şart..

eşine gerek olmadıgını söyle önce. çoğu kişinin ortak sorunu bu :)

Sen iyiysen esin de yardimci oluyorsa sn tek bak bence kafan daha rahat eder cnm :/ bak biz tekiz cok sukur alistik bebekle birbirmize hemen,kendimize gore bakiyoruz Allah yardim ediyormus gercekten de..

göbeği düşmedi... düşsede rahatlasam yaa..
bir iki kere çişi geldi ondan galiba gecikti düşmesi. yoksa kuruyordu ne güzel. şimdi iç kısmı ıslak çamaşırına bulaşıyor hep. rengi de böyle kan gibi. normal değil mi...

Benim eve gelen hemsire boyle olabilir dedi cnm,asiri kizariklik vs anormal gorunen bi durum olmasi haric elbette..kan gelir sivi gelir dedi.bizmki dun dustu ama ben gun asiri yikadim hatta,hic bakim da yaptirmadi hemsire,oyle alkolle temizle fln yapmadik da yani..duser ins tez zamanda da rahatca baglarsin iyi olur

Sen iyiysen esin de yardimci oluyorsa sn tek bak bence kafan daha rahat eder cnm :/ bak biz tekiz cok sukur alistik bebekle birbirmize hemen,kendimize gore bakiyoruz Allah yardim ediyormus gercekten de..
Canım ben iyiyim dikmişler biraz açıyor oturup kalkarken ama iyiyim çok şükür bizim pasa gece uyanık gündüz de utanmıyor kayınvalide ev isi yemek hepsini yapıyor sağolsun ama sürekli gr şeye de karışıyor altını üstünü ben degistiryim diyor sürekli ya bırak ben yaparım yok anlamıyor daha çok yoruyor beni eşime annen yoruldu gitsin artik diyorum ne yapıtın o girse gündüz ben zaten ev isini yaparım gelen giden de hazır pasta falan idare ederim boyle daha çok yoruluyorum sürekli onun peşinde koşuyorum kendi annem bile gelmiyor bunaliyorum diye o gitse annem arasira gelir bakalım hafta sonu gidiyim diyor sabrediyorum kırmak istemiyorum bebisim de bugün 11 günlük oldu çok tatlı mis gibi kokuyor canım o benim

çok iyi kilo vermişsin nasıl başardın ben 15 kilo almıştım doğumda 10 kilo gitti ama 1 aydır gram bile gitmedi süt olsun diye yemediğim yok
safra kesemde taş çıktı herşey yasak.. ama şunu söyleyim yediklerimle süt arasında hiç bi bağlantı yokmuş.. hala hoşaf ve lactamil içmeye devm ediyorum sütüm yetiyor çok şükür.. ve kilolarda gitti

gazsız bebek mı olurmus :)
barı bı faydası dokunsaydı.. imalı imalı konussan anlar mı ki?
Kendi annem gazsız Bebek büyüttüğün için literatüre geçeceksin Dedi kayınvaldeme koptuk resmdn yok canım ya ne kadar laf çarpıtsam da gülüp geçiyor, duymamazlığa vuruyor, her şeyi eşşek gibi biliyor bi de...

Bi hafta sonra annem gidicek çok merak ediyorum çocuğa kendim Nasıl bakacağım hatta annem memlekete gel benle bi ay da orda kal büyütürüz diyor da... İçimden kendi çocuğuma bakamayacaksam öleyim diyorum

o bebege yazık olmus. eşine yani
kadının gazdan haberı olmamıs kı... yedirmiş uyutmus :=) aglayınca da '' bebektir aglar, açtır bu cocuk'' demiş durmustur

KIZLAR NOLUUURR YALVARIYORUM BANA BI AKIL SOYLEYIN.KIZIM 23 GUNLUK OLDU EMZIGE ALISMADI NASIL ALISTIRCAM..YOKSA KAFAYI YEMEK UZEREYIM.SUREKLI EMMEK ISTIYO.SONRA KUSUYO YINE EMMEK ISTIYO.BENI HIC BIRAKMIYO.SIRTIM AGRIYO EMZIRMEKTEN..NASIL ALISTIRDINIZ.ILK OGLUMDA VERMEDIM.2 SENE

Bakarsin canim hic korkma..ben kendim bakiyorum bak esim de yardim edio ama getir goture elbette,saolsun destek verirse esin sen kendinde daha fazla guc goruosun.ben ilk gunden ayaklandim,2.gun yemegimi dahi yaptim hem uykusuzdum vs vs..korkma sen yaparsin annis Soyle ki anne yanindaysa ona ister istemez guveniosun ya ondan boyle dusunmen normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…