2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

65 gün.. kilosuna bakıyor ve neyle besendıgı soruyor '' anne sütü 'dıyorum. devam edın dıyor. hoş o demese ben sütüm oldukca zaten devam edıcem :=) ben 2 veya 3 saatte bakmıyorum
uzun zamandır minnoş belırlıyor beslenme zamanlarını.
yastık kullanmıyorum. yatagın baş kısmı hafıf dik yaptım düz olmasın diye.
maalesef müzik veya kirli tarzında sesler olmadan benimki de uyumuyor
kafam şişiyor hep. benımkı de dün ayagına aldı susmuyor diye, kızdım ayagına alma diye
kızı da kızdı tabii, çünkü yastık koyuyor altına. ben sürekli uyarı halındeyım k. valıdeyı, öyle olunca bişi yapacagı zaman sormak zorunda kalıyor bana. zaten gözüm hep üzerine oluyor.
bir şeyi yapmasını istemıyorsan ve yapmaya devm edıyorsa bıraz sesının tonunu değiştirmeni tavsıye ederım .
benımkı de severken o tarz kelımeler kullanıyor, ama benı rahatsız etmıyor pek.
sen rahatsız oluyorsan söyle tabi ki.

baktın ki hiç laftan anlamıyor? al kucagından bebegını
ister alınsın ister darılsın

Bu bebe uyumuyor niye uyumuyor acaba..emerken evet bikac gundur kavga eder bana kizar gibi..sanirim uykusuzluktan bu cnku bikac gundur gunduz az uyuyor.. Gece sukur daha iyi ve umarm oyle devam eder. Ve bu kanama can skiyor artik,bes gundur sade sari renkli akintim vardi,bitcek ohh dedim bugun yine kan geliyor. Baydi artik durup durup baslamasi,kesintisiz devam etse hadi dicem..2haftadir boyleym bakalim ne kdr surcek..

ay deme...dilini çözmeye başladık..meğer memeden süt geliyor diye imiş bizimki...kavga halinde iken emziği verdim aldı sustu ...uyudu ...

Kizlar 2 tane sorum var; ilki herkese :) bebislerinizin agzinda tukruk oluyormu, benimkinde cok fazla var hatta bazen geceleri kendi tukrugunde bogulup oksurerek uyaniyor.
Ikinci sorum, sarilikla mucadele eden annelere ozellikle Atom heart mother ve renklisemsiye bgn 37.gunumuzde kan verdik, deger 7,3 cikti. Dr onemsenmesi gerekir, 15 gun sonra tekrar bakalim dedi. Sizin son degerleriniz ne idi ve ne kadar zamanda normale dondu?
Ne sarilikmis arkadas bitmedi gitti

o kanama aynı bende de öyle oldu cisrik..üstelik son kanamalarda koku vardı..nasıl bişise çamaşırıma bazen geçtiği oldu ve yıka yıka çıkmadı...neyseki ardından regli olunca nasıl bir histir anlamadım ama rahatladım..bi günü bi gününü tutmuyor..şuan ağlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…