- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.141
Meme arsizi bizim bebitolarBenim dokyor da 4 saate çıkardı ama bazen bir saattw bir bile emiyo ama en azından gece daha rahat artık
1 ayda aldigi kilomu bu masallahBizim 1400 almis emziriyorum ben
65 gün.. kilosuna bakıyor ve neyle besendıgı soruyor '' anne sütü 'dıyorum. devam edın dıyor. hoş o demese ben sütüm oldukca zaten devam edıcem :=) ben 2 veya 3 saatte bakmıyorumSur senin bebiş kaç günlük oldu konturole gittiğinde doktor beslenme konusunda bişey dedimi yok aynı devam mı edin dedi ben hala 3 saatte bir beslemeye devam ediyorum ama hala memeyi başta almıyor önce biberonla içiyor sonra memeyi alıyor Onuda içiyor birde sağ gözünün kanalı tıkalıymış dok antibiyotikli damla verdi 10 gündür kullanıyorum ama göz merceğine zarar verecek diye korkuyorum çünkü 3 ay kullan dedi çok saçma geldi bana bende bugün dünya göze götürmeye karAr verdimbugün 48 günlük olduk bende 2 numara beze geçtim... Ayrıca diğer sorunumuzda müzik olmadan uyumuyor sürekli başında müzik açık artık ortalıkta tin tin tinimini hanım diye dolanıyorum eğer açmazsam kıyameti koparıyor açtığım Zaman susuyor... Birde sen yastık kullanıyor musun? Ben kullanmıyorum ama kv gelince bir bakıyorum başının altına koca kırlenti koyu vermiş çıldırıyorum nolur yapma Allah aşkına diyorum inadına koyuyor çocuğu sürekli küfrederek seviyor edepsizin kızı eş.. Oğlu.. Eş.. Ö.k..z gb böle deme dedikçe üst üste 3-4 defa daha söylüyor çıldırıyorum
biz takılıyoruzValla bi sure kanki takilsak fena olmaz zaten.
Evet ilk bir ay daha fazlaydı 1640 gr di sonrasında dr fazla görüp arayı uzattı yinede çok dedi ama yapacak birşey yok acikiyor sürekli bende mecbur emziriyorum1 ayda aldigi kilomu bu masallah
Takyrm ama agryo gogsum gece bollastryorm arkadanBenimde oyle. Simsiki s beden sporcu sutyeni kullaniyorum sigmiyo gerci ama sikinca akmiyo iyi oluyo. Minimizer sutyen de kullaniyorum ondada akmiyo. Evin her yani sut lekesi zaten... Sutyenle yatmani tavsiye ederim akmiyo o zaman
Zaten 4 aydan sonra hareketlenecekler kilo alımı çok olmaz şimdi diyorum ne aldı aldıEvet banada bi doktor 3 saatten once emzirme dedi ama ne mumkun 3 saat...
Bize dua edin bronsit oldu kizim yatis yaptik cok uzgunum cok
şaka dimi?
ben kokusuna tahammul edemıyorum nasıl içti ya?
içti ya artık o senın kankin
ay deme...dilini çözmeye başladık..meğer memeden süt geliyor diye imiş bizimki...kavga halinde iken emziği verdim aldı sustu ...uyudu ...gün geçtikçe huyları degısıyor
benımkı de memede kavgaya basladı 2 gündür.. aşıdan olmasın? memede kavga halındeyse ya uykusu var, ya da gazı.
benımkının uykusu olus oluyor.. nasıl yırtıyor kendını görsen
geçmiş olsun annesi ve minnoş...tez vakit şifa bulsun inşallah...stres yapma üzme kendini sütünü etkilemesin..annesi oldukça minnoş hemen iyi olur..eve geçince haberdar et..Bize dua edin bronsit oldu kizim yatis yaptik cok uzgunum cok
o kanama aynı bende de öyle oldu cisrik..üstelik son kanamalarda koku vardı..nasıl bişise çamaşırıma bazen geçtiği oldu ve yıka yıka çıkmadı...neyseki ardından regli olunca nasıl bir histir anlamadım ama rahatladım..bi günü bi gününü tutmuyor..şuan ağlamaya başladıBu bebe uyumuyor niye uyumuyor acaba..emerken evet bikac gundur kavga eder bana kizar gibi..sanirim uykusuzluktan bu cnku bikac gundur gunduz az uyuyor.. Gece sukur daha iyi ve umarm oyle devam eder. Ve bu kanama can skiyor artik,bes gundur sade sari renkli akintim vardi,bitcek ohh dedim bugun yine kan geliyor. Baydi artik durup durup baslamasi,kesintisiz devam etse hadi dicem..2haftadir boyleym bakalim ne kdr surcek..
Cok gecmis olsun, Rabbim acil sifa versin minigineBize dua edin bronsit oldu kizim yatis yaptik cok uzgunum cok
Benim uyaninca agriyo, uyku dedigin 3 saat zatenTakyrm ama agryo gogsum gece bollastryorm arkadan
Benim kiz zaten ufak dogdu 2830, 65 gunluk simdi 5250. Bende tikiyorum devamliZaten 4 aydan sonra hareketlenecekler kilo alımı çok olmaz şimdi diyorum ne aldı aldı
Bizimki 4140 dogdu ondan kızıyor dr larBenim kiz zaten ufak dogdu 2830, 65 gunluk simdi 5250. Bende tikiyorum devamli
Benim kardesimde dogar dogmaz hastanede bronsit olmus, oyle taburcu etmisler hatta, gecmis olsun.. Allah sifa versin..Bize dua edin bronsit oldu kizim yatis yaptik cok uzgunum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?