2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cok takmistim benim doktor tahlil yapmadan anne sutu sariligi dedi diye, bgn baska doktora goturdum, o ben daha hic bisey demeden sariligi var bu kadar uzarsa tahlil yapmadan olmaz dedi. Minnosum cok agladi kan alinirken, icim gitti, Allah buyuk dertler vermesin. 20 gun sonra tekrar goreyim, renginde degisme olmazsa tekrar kan alip bakmak gerekir dedi. Insallah gerek kalmazda, gecer gider bu sarilik illeti. Bide tiroid ve karaciger enzimlerinede bakiyorlarmis boyle durumlarda, sukur onlar normal cikti.
Simdi 20 gun psikopata bagliycam, her gun rengini kontrol etcem, anne sutu sariligida cok zor geciyormus, sutu kesip 3 gun mama verip gecerse kesin tani oluyormus ama dr anne sutunu kesme hatta daha bol emzir, kakasiyl atsin dedi.
Bnm kide bgn hic kaka yapmadi, dun 4 kere bol bol yaptiydi oysaki.

Limon ben her sabah süt sağarken 3-4 incir yiyiorum gün içinde kayısı..oğluşa rezene çayı aldım bide..madem kaka ile atılacak bence bol bol ye be kuzum

Limonluzencefil

59 günlüğüz bugün itibari ile. Bez elimde devamli tükürük siliyorum. Görenler erken diş çıka2rtacak galiba diyor
Benim dogdugundan beri boyle, doktora soyledigimde akcigerlerini dinleyip, solunum sıkintisi yok diyor. Bi arkadasimda 3 aydan sonra yutmaya basladi tukurugunu dedi. Bide reflusu olanlarda tukruk fazla oluyormus, benimkinde var bol bol kusuyor bide

Limon ben her sabah süt sağarken 3-4 incir yiyiorum gün içinde kayısı..oğluşa rezene çayı aldım bide..madem kaka ile atılacak bence bol bol ye be kuzum
Dogru diyon, bende kayisi suyu ictigimde cok rahat yapiyor minnak, iceyim tekrardan, rezene bende hipp in aldim ama kendim iciyom, sen kac kasik iciriyon?

Pipiped
Ya baby me ıslak mendilde sipariş ettim..erkek olandan mendil kutusunda yazıyor ani ıslatmalara karşı pipiped
Ama kıazzzzz uçuyor depinince bizimki durmuyor ya
Ha hay pipiped demek dogru aslinda bnm oglaninda bezini zor bagliyorum, pipiped dururmu bilemedim simdi. Havlu kapatiyorum ben ustune, oyle bi firlatiyorki, gecen gun kendi yuzune gitti, agzina kactimi bilmem

Insallah gecer kendiliginden artik,biz byle surekli takipte kalacaz sanirm bi sure daha..evet bence de emiyor zaten daha da devam etsin emmeye cnku baska ilaci yok ki..benmki cok yapiyor kakasini ama dedigin gbi arada duruyor ama bi yapti mi art arda yine..seninki de oyle olmustur muhakkak.. Hayirlisi ins gecer hemen cnm..

Insallah canim insallah. Kaka olayi dedigin gibi bazen pespese yapiyor bazen es geciyor ama pembisin dedigin gibi kayisi tuketcem bol bol, o banada bebisede iyi geliyordu

Dogru diyon, bende kayisi suyu ictigimde cok rahat yapiyor minnak, iceyim tekrardan, rezene bende hipp in aldim ama kendim iciyom, sen kac kasik iciriyon?
Milupanın..kimyonlu bizimki üzerinde 100 ml kaynamış ılımış suya tepeleme 1 tatlı kaşığı diyor..dün akşam emdikten bi 30 dk sonra verdim 40 ml içti..yarım ölçek yapıcam bugün..kayısı yerdim inciir ii ekledim öğüne özellikle sabah yiyorum..şurda kalmış 1 ay sık dişini limon..1 gün boyunca yapmadığı da oldu bizimkinin...incir yemediğim günlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…