- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.101
gel yüzüne süreyım dıyorum yanaşmıyor
kardeş oluruz dıyor
yüz kardeşi
haydi sor bağayım..
Aldigin canta hangisi geldigi zaman resmini cekte gorelim bariherif bildiğin içti.20 cc hemde minnoştan kalanı...
Şekerliii ve tuhaf dedi...
Oğluylan gardeş oldu rezil herif
Ups 14.30 arac gelecek dağıtıma uarın cılar dedi...bezlerimi getir dedim ...gözümün önünde dursun
Soruların hiç bitmiğBebegi 2 aylik olan anneler.2 ay asisina gittiginizde ne kadar kilo almislar bebisleriniz
Kiz yinemi sen cevap yazdin yaaaSoruların hiç bitmiğ
Pembis keske 5 yazdigi gibi amasyada olaydin keskeKiz yinemi sen cevap yazdin yaaa
Al
Aldigin canta hangisi geldigi zaman resmini cekte gorelim bari
Oglana bisey olmadi cok sukur arada versemmi acaba.faydali olurmu onalactamil içmişti oğluşun anında cevap verdim aaa
Hormonluyuz anam hala hormonlu
Pembis keske 5 yazdigi gibi amasyada olaydin keske
ikimiz varız [/QUOTE
Banada oyle geldi
Oğlanın Memişlerinden süt gelir bak sonraOglana bisey olmadi cok sukur arada versemmi acaba.faydali olurmu ona
Sende kv yanında edepsizin torunu falan de diyecem ama olmazSur senin bebiş kaç günlük oldu konturole gittiğinde doktor beslenme konusunda bişey dedimi yok aynı devam mı edin dedi ben hala 3 saatte bir beslemeye devam ediyorum ama hala memeyi başta almıyor önce biberonla içiyor sonra memeyi alıyor Onuda içiyor birde sağ gözünün kanalı tıkalıymış dok antibiyotikli damla verdi 10 gündür kullanıyorum ama göz merceğine zarar verecek diye korkuyorum çünkü 3 ay kullan dedi çok saçma geldi bana bende bugün dünya göze götürmeye karAr verdimbugün 48 günlük olduk bende 2 numara beze geçtim... Ayrıca diğer sorunumuzda müzik olmadan uyumuyor sürekli başında müzik açık artık ortalıkta tin tin tinimini hanım diye dolanıyorum eğer açmazsam kıyameti koparıyor açtığım Zaman susuyor... Birde sen yastık kullanıyor musun? Ben kullanmıyorum ama kv gelince bir bakıyorum başının altına koca kırlenti koyu vermiş çıldırıyorum nolur yapma Allah aşkına diyorum inadına koyuyor çocuğu sürekli küfrederek seviyor edepsizin kızı eş.. Oğlu.. Eş.. Ö.k..z gb böle deme dedikçe üst üste 3-4 defa daha söylüyor çıldırıyorum
Essahmi diyin kizOğlanın Memişlerinden süt gelir bak sonra
Essahmi diyin kiz
Essahmi diyin kiz
Yok kiz tanimasamda seni gercekten cok sevdim bak valla.senin beni sevebilme ihtimalin kadar düşük
Yok kiz tanimasamda seni gercekten cok sevdim bak valla.
an itibariyle e bebek kargom suan elime ulasti.yalniz koliden kacmamislar.3 paket bezi boyum kadar koliye koymuslar
Pembis senin oglan kac kilo kac numara bez kullaniyon bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?