- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.121
Sabah 7de uyandi, 11de tekrar uyandi. Birinde 10 digerinde 15 dk emdi memeyi, kavga dovus... Ikinmali. Ama uyudu. Doymasa uyurmuydu bilmiyorum. Bende biberonla verince daha rahat ediyorum. En azindan icim daha rahat ediyo.Geçen ateslenince mecbur dusta sagdm ateşim dussun diye girmstm ya benimki emmeyi beceremyo doymuyo onun için sagp verince çok.güzel uyuyo ama emince uyanuyo dkka basi
Amannnn bizim herufler pek hevesliymis sut icmeyeherif bildiğin içti.20 cc hemde minnoştan kalanı...
Şekerliii ve tuhaf dedi...
Oğluylan gardeş oldu rezil herif
Ups 14.30 arac gelecek dağıtıma uarın cılar dedi...bezlerimi getir dedim ...gözümün önünde dursun
Sanirim haberler iyi degil, uzuldum cok.Daha yeni toparlamaya başladık ve burdaki insanları üzmek istemedim. Biraz da ondan yazmadım
Bizim 1400 almis emziriyorum benBebegi 2 aylik olan anneler.2 ay asisina gittiginizde ne kadar kilo almislar bebisleriniz
Benmde öyle ama emmeyi unutcak diye korkyrm ben emzrdkten sonra sagyrm genelde tek memeden 50 60 ml cikiyo iyi mi kiSabah 7de uyandi, 11de tekrar uyandi. Birinde 10 digerinde 15 dk emdi memeyi, kavga dovus... Ikinmali. Ama uyudu. Doymasa uyurmuydu bilmiyorum. Bende biberonla verince daha rahat ediyorum. En azindan icim daha rahat ediyo.
Unutmaz ya ellerini emiyolar butun gunBenmde öyle ama emmeyi unutcak diye korkyrm ben emzrdkten sonra sagyrm genelde tek memeden 50 60 ml cikiyo iyi mi ki
Masallah nazar degmesinBizim 1400 almis emziriyorum ben
Gece benm hep akiyo ya çarşaf batms oluyo yan yatyyrm memeden hep islanms yatakUnutmaz ya ellerini emiyolar butun gunne kadar emdigini bilemiyoruzki... Gunun her saati de degisiyo sagdigim sutun miktari. Sabah 6da iki meme 300, sonra iki meme 150, 120, 100 olarak degisiyo yatana kadar. Ben cok dikkat ediyorum ama yemek yok su yok yoksa sut patlamasi yasiyorum, bi kere bilmeden kuru incir yedim 5-6 adet, ertesi gun mastittim yine. Ama tek meme 50-60 yeterli bence. Bide bu bebek emdikten sonra gayet iyi bence.
Kesin kasarım ben de kendimiAğrı kesici içip gittim sakin olayım diye bi ara hemsire iyimisin titriyosun dedi kendimi bi sıkmisi m kalktığında hala bacaklarım titriyor du .adet ağrısı gibi bi sancı sadece. ancak korkuyor sun işte nedensiz
Ay ne biçim kadın oSur senin bebiş kaç günlük oldu konturole gittiğinde doktor beslenme konusunda bişey dedimi yok aynı devam mı edin dedi ben hala 3 saatte bir beslemeye devam ediyorum ama hala memeyi başta almıyor önce biberonla içiyor sonra memeyi alıyor Onuda içiyor birde sağ gözünün kanalı tıkalıymış dok antibiyotikli damla verdi 10 gündür kullanıyorum ama göz merceğine zarar verecek diye korkuyorum çünkü 3 ay kullan dedi çok saçma geldi bana bende bugün dünya göze götürmeye karAr verdimbugün 48 günlük olduk bende 2 numara beze geçtim... Ayrıca diğer sorunumuzda müzik olmadan uyumuyor sürekli başında müzik açık artık ortalıkta tin tin tinimini hanım diye dolanıyorum eğer açmazsam kıyameti koparıyor açtığım Zaman susuyor... Birde sen yastık kullanıyor musun? Ben kullanmıyorum ama kv gelince bir bakıyorum başının altına koca kırlenti koyu vermiş çıldırıyorum nolur yapma Allah aşkına diyorum inadına koyuyor çocuğu sürekli küfrederek seviyor edepsizin kızı eş.. Oğlu.. Eş.. Ö.k..z gb böle deme dedikçe üst üste 3-4 defa daha söylüyor çıldırıyorum
Amin sagol bizimki erkek doğarken biraz iriydi birazda istahliyiz dr biraz aralıklı emzir diyor ama bizimki pek takmıyorMasallah nazar degmesinbebek erkek mi kiz mi? Degisiyomus kiz erkek gelisimleri sanirim...
şaka dimi?herif bildiğin içti.20 cc hemde minnoştan kalanı...
Şekerliii ve tuhaf dedi...
Oğluylan gardeş oldu rezil herif
Ups 14.30 arac gelecek dağıtıma uarın cılar dedi...bezlerimi getir dedim ...gözümün önünde dursun
Evet banada bi doktor 3 saatten once emzirme dedi ama ne mumkun 3 saat...Amin sagol bizimki erkek doğarken biraz iriydi birazda istahliyiz dr biraz aralıklı emzir diyor ama bizimki pek takmıyor
Benimkide ictişaka dimi?
ben kokusuna tahammul edemıyorum nasıl içti ya?
içti ya artık o senın kankin
gün geçtikçe huyları degısıyorAmin canim beteri mastit iste... Mastit kadar agrisi acisi yok sikinca. Benim kiz bide yeni huylar cikardi, 10-15 dk kaliyo memede, o da kavga dovus, biberonda da yapiyo bazen aynisini, hani desem biberona alisti? O da degil... Biberonu icirince doydugunu biliyonda, meme sonrasi doydumu anlayamiyorum... Analik iste yiii cocugum yiii
Benim dokyor da 4 saate çıkardı ama bazen bir saattw bir bile emiyo ama en azından gece daha rahat artıkEvet banada bi doktor 3 saatten once emzirme dedi ama ne mumkun 3 saat...
senin de kankinBenimkide icti
Benimde oyle. Simsiki s beden sporcu sutyeni kullaniyorum sigmiyo gerci ama sikinca akmiyo iyi oluyo. Minimizer sutyen de kullaniyorum ondada akmiyo. Evin her yani sut lekesi zaten... Sutyenle yatmani tavsiye ederim akmiyo o zamanGece benm hep akiyo ya çarşaf batms oluyo yan yatyyrm memeden hep islanms yatak
Emerken hep karni gurul gurul, sanirim o yuzden yirtiyo kendini hatungün geçtikçe huyları degısıyor
benımkı de memede kavgaya basladı 2 gündür.. aşıdan olmasın? memede kavga halındeyse ya uykusu var, ya da gazı.
benımkının uykusu olus oluyor.. nasıl yırtıyor kendını görsen
Valla bi sure kanki takilsak fena olmaz zaten.senin de kankin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?