2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen ateslenince mecbur dusta sagdm ateşim dussun diye girmstm ya benimki emmeyi beceremyo doymuyo onun için sagp verince çok.güzel uyuyo ama emince uyanuyo dkka basi
Sabah 7de uyandi, 11de tekrar uyandi. Birinde 10 digerinde 15 dk emdi memeyi, kavga dovus... Ikinmali. Ama uyudu. Doymasa uyurmuydu bilmiyorum. Bende biberonla verince daha rahat ediyorum. En azindan icim daha rahat ediyo.

Sabah 7de uyandi, 11de tekrar uyandi. Birinde 10 digerinde 15 dk emdi memeyi, kavga dovus... Ikinmali. Ama uyudu. Doymasa uyurmuydu bilmiyorum. Bende biberonla verince daha rahat ediyorum. En azindan icim daha rahat ediyo.
Benmde öyle ama emmeyi unutcak diye korkyrm ben emzrdkten sonra sagyrm genelde tek memeden 50 60 ml cikiyo iyi mi ki

Benmde öyle ama emmeyi unutcak diye korkyrm ben emzrdkten sonra sagyrm genelde tek memeden 50 60 ml cikiyo iyi mi ki
Unutmaz ya ellerini emiyolar butun gun ne kadar emdigini bilemiyoruzki... Gunun her saati de degisiyo sagdigim sutun miktari. Sabah 6da iki meme 300, sonra iki meme 150, 120, 100 olarak degisiyo yatana kadar. Ben cok dikkat ediyorum ama yemek yok su yok yoksa sut patlamasi yasiyorum, bi kere bilmeden kuru incir yedim 5-6 adet, ertesi gun mastittim yine. Ama tek meme 50-60 yeterli bence. Bide bu bebek emdikten sonra gayet iyi bence.

Gece benm hep akiyo ya çarşaf batms oluyo yan yatyyrm memeden hep islanms yatak

Kesin kasarım ben de kendimi inşallah kolay olur ne diyim ama prezervatif korkutuyo beni güvenilir gelmiyo mecbur canım yansa da katlanıcam

Ay ne biçim kadın o
Sinir oldum senin adına

şaka dimi?
ben kokusuna tahammul edemıyorum nasıl içti ya?
içti ya artık o senın kankin

gün geçtikçe huyları degısıyor
benımkı de memede kavgaya basladı 2 gündür.. aşıdan olmasın? memede kavga halındeyse ya uykusu var, ya da gazı.
benımkının uykusu olus oluyor.. nasıl yırtıyor kendını görsen

Gece benm hep akiyo ya çarşaf batms oluyo yan yatyyrm memeden hep islanms yatak
Benimde oyle. Simsiki s beden sporcu sutyeni kullaniyorum sigmiyo gerci ama sikinca akmiyo iyi oluyo. Minimizer sutyen de kullaniyorum ondada akmiyo. Evin her yani sut lekesi zaten... Sutyenle yatmani tavsiye ederim akmiyo o zaman

Emerken hep karni gurul gurul, sanirim o yuzden yirtiyo kendini hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…