2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benimkininde salyasi akiyo, birinin bebegi dis cikariyomus aralik annelerinde okudum canim 15 gunlukken 22 ile fototerapi aldi ertesi gun 8e dustu taburcu olurken 10 kusurdu, 3 gun sonra kontrolde 12.8 mi oyle biseydi onemsememizi artik cikmayacagini soyledi doktor. Bu hengameden sonra Dun 64 gunlukken baktirdim, dun yani.. allaha sukur 3e dusmus... Ben bebegi geceleri 4 gunduzleri 2 saat uyumasina izin verdim sik sik uyandirmadim yani, ilk bir ay boyleydi. Sonra duzenini oturtmaya basladi yavas yavas geceleri daha uzun uyumaya basladi bende hic dokunmadim uyandirmadim dinlendi cocuk. Gunduzleride beslenme araligi 2 saat gibi devam ediyorum canim. Ab0 uyusmazligindan kaynaklandi bizim. Bebek babasinin kani a+, ben 0+.

Pembiss yazacaktm utandm yazmadm aynen ne koku var boyle amann kendimden tiksindim yeminle..esofmanima bile siniyor,esimin yanina oturmaya cekiniyorum o derece..o kdr kanama oldu hic boyle olmamisti,bunlar cok farkli.
Bebeye gelince vallauyu da ben de uyuyaym die yalvariyorum ama yataga koyunca uyaniyor agladimsinirden artik

Anladim canim sagolasin, ben 1,5 saatte bir emziriyorum, uyandirmiyorum bizimki uyumuyor malasef, saatte bir bile emzirdigim oluyor. Doktor bol bol emzir kakayla atar bilirubini dedi. Bi sonraki kontrol stresi sardi beni simdiden, insallah gecer gider. Anne sutu sariligi olabilir mi dedim, muhtemelen ama kesin oyledir de diyemeyiz dedi. Insallah baska bisey cikmaz arkasindan. Baska testlerde yapildi, ultrason falan bakildi, normal geldi onlar cok sukur. Bizde kan uyusmaligi falanda yok.

ne utancan gız..bu nesil böyle kucaktan herhangi biyere koy uyamıyor...hamağına koydum bakınıyor...altı temiz karnı tok gazı cıktı hadi bakalım bekliuyoruz

Benimkinde tukuruk yok simdilik o derece,pek kusmuyor da..ya bu sarilik nedir off allahm sifa versn gecsin bn ztn dunden beri taktim kafama,bak sana da ne demis doktor..e ne yapcakmissiniz pki,baska bir sey demedi mi..takibi yapacaksa nasil yapacak,ins heen gecer :/ ben d gidince israr edeym de baksinlar bi degerine olmazsa yaa

Canım benim ki de 2 saat sonra acıkıyor fakat doktor verme diyor sürekli kustuğu için 3 saatte bir besle diyor ama bizim ki 2 saat sonra basıyor çığlığı oynatıyorum oyun oynuyorum onunla 3 saati doldursun diye çünkü doktor dediki sık aralıklarla beslersen gaz sorunu çok olur ama 3 saatte bir beslersen gaz sorunu azalır dedi bende öyle yapıyorum inşallah alışacak bir şekilde 3 saat kavramına zaten sabahı Nasıl ettiğimizi bende bilmiyorum hadi acıktı kalk aman o uyanmadan süt sağ hazırla sütünü ver arkasından bir daha emzir artık aynaya bakınca mor gözlü bir kadın görüyorum:)

Sende kv yanında edepsizin torunu falan de diyecem ama olmaz
Eşini gazla bebek bilinç altına atarmış söylenenleri annene söyle demesin falan de
Ayyy Canım çok dedim eşime ama nafile ne var desin işte diyor ne anlıyor diyor bende anlamaz olur mu diyorum bu sefer eşimin de kv nınde surat beş karış oturuyorlar bu sefer huzur kalmıyor artık bende susup oturuyorum amannn benim kv kocası yok ondan dolayı uzun uzun bende kalıyor canı sıkılır gezmek isterse çıkıyor gezip tekrar geliyor

Aslında iyi fikir çocuğu kucağından almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…