- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.161
Ben emzirme aleti kullanıyorum bi de doğumdan beri göğüs Pedi .yoksa islaniyor üstün başım. Göğüs Pedi kullanan yokmu herkes sutyenemi gectiGece benm hep akiyo ya çarşaf batms oluyo yan yatyyrm memeden hep islanms yatak
Ay benimkininde salyasi akiyo, birinin bebegi dis cikariyomus aralik annelerinde okudumKizlar 2 tane sorum var; ilki herkese :) bebislerinizin agzinda tukruk oluyormu, benimkinde cok fazla var hatta bazen geceleri kendi tukrugunde bogulup oksurerek uyaniyor.
Ikinci sorum, sarilikla mucadele eden annelere ozellikleAtom heart mother ve @renklisemsiye bgn 37.gunumuzde kan verdik, deger 7,3 cikti. Dr onemsenmesi gerekir, 15 gun sonra tekrar bakalim dedi. Sizin son degerleriniz ne idi ve ne kadar zamanda normale dondu?
Ne sarilikmis arkadas bitmedi gitti
gogus pedi kullaniyorumda, emzirme sutyeni atleti vs. Kullanmadim hicBen emzirme aleti kullanıyorum bi de doğumdan beri göğüs Pedi .yoksa islaniyor üstün başım. Göğüs Pedi kullanan yokmu herkes sutyenemi gecti
Normalde kiz cocuklari 2 ayda neladar almalikiAmin sagol bizimki erkek doğarken biraz iriydi birazda istahliyiz dr biraz aralıklı emzir diyor ama bizimki pek takmıyor
Masallah dombiliiiiBizimki 4140 dogdu ondan kızıyor dr lar
Normalde
Normalde kiz cocuklari 2 ayda neladar almaliki
Öyle ya biz herif oldu diyoruzMasallah dombiliiiisossiisss
Bilmiyorum maalesef atom sorunca cevapladimNormalde
Normalde kiz cocuklari 2 ayda neladar almaliki
Öyle ya biz herif oldu diyoruz
o kanama aynı bende de öyle oldu cisrik..üstelik son kanamalarda koku vardı..nasıl bişise çamaşırıma bazen geçtiği oldu ve yıka yıka çıkmadı...neyseki ardından regli olunca nasıl bir histir anlamadım ama rahatladım..bi günü bi gününü tutmuyor..şuan ağlamaya başladı
Anladim canim sagolasin, ben 1,5 saatte bir emziriyorum, uyandirmiyorum bizimki uyumuyor malasef, saatte bir bile emzirdigim oluyor. Doktor bol bol emzir kakayla atar bilirubini dedi. Bi sonraki kontrol stresi sardi beni simdiden, insallah gecer gider. Anne sutu sariligi olabilir mi dedim, muhtemelen ama kesin oyledir de diyemeyiz dedi. Insallah baska bisey cikmaz arkasindan. Baska testlerde yapildi, ultrason falan bakildi, normal geldi onlar cok sukur. Bizde kan uyusmaligi falanda yok.Ay benimkininde salyasi akiyo, birinin bebegi dis cikariyomus aralik annelerinde okudumcanim 15 gunlukken 22 ile fototerapi aldi ertesi gun 8e dustu taburcu olurken 10 kusurdu, 3 gun sonra kontrolde 12.8 mi oyle biseydi onemsememizi artik cikmayacagini soyledi doktor. Bu hengameden sonra Dun 64 gunlukken baktirdim, dun yani.. allaha sukur 3e dusmus... Ben bebegi geceleri 4 gunduzleri 2 saat uyumasina izin verdim sik sik uyandirmadim yani, ilk bir ay boyleydi. Sonra duzenini oturtmaya basladi yavas yavas geceleri daha uzun uyumaya basladi bende hic dokunmadim uyandirmadim dinlendi cocuk. Gunduzleride beslenme araligi 2 saat gibi devam ediyorum canim. Ab0 uyusmazligindan kaynaklandi bizim. Bebek babasinin kani a+, ben 0+.
ne utancan gız..bu nesil böyle kucaktan herhangi biyere koy uyamıyor...hamağına koydum bakınıyor...altı temiz karnı tok gazı cıktı hadi bakalım bekliuyoruzPembiss yazacaktm utandm yazmadm aynen ne koku var boyle amann kendimden tiksindim yeminle..esofmanima bile siniyor,esimin yanina oturmaya cekiniyorum o derece..o kdr kanama oldu hic boyle olmamisti,bunlar cok farkli.
Bebeye gelince vallauyu da ben de uyuyaym die yalvariyorum ama yataga koyunca uyaniyor agladimsinirden artik
Kizlar 2 tane sorum var; ilki herkese :) bebislerinizin agzinda tukruk oluyormu, benimkinde cok fazla var hatta bazen geceleri kendi tukrugunde bogulup oksurerek uyaniyor.
Ikinci sorum, sarilikla mucadele eden annelere ozellikleAtom heart mother ve @renklisemsiye bgn 37.gunumuzde kan verdik, deger 7,3 cikti. Dr onemsenmesi gerekir, 15 gun sonra tekrar bakalim dedi. Sizin son degerleriniz ne idi ve ne kadar zamanda normale dondu?
Ne sarilikmis arkadas bitmedi gitti
Canım benim ki de 2 saat sonra acıkıyor fakat doktor verme diyor sürekli kustuğu için 3 saatte bir besle diyor ama bizim ki 2 saat sonra basıyor çığlığı oynatıyorum oyun oynuyorum onunla 3 saati doldursun diye çünkü doktor dediki sık aralıklarla beslersen gaz sorunu çok olur ama 3 saatte bir beslersen gaz sorunu azalır dedi bende öyle yapıyorum inşallah alışacak bir şekilde 3 saat kavramına zaten sabahı Nasıl ettiğimizi bende bilmiyorum hadi acıktı kalk aman o uyanmadan süt sağ hazırla sütünü ver arkasından bir daha emzir artık aynaya bakınca mor gözlü bir kadın görüyorum:)Sonra diyolar kayinvalideyi niye sevmez gelinler?... 3 saat acikmiyomu ne guzel ya... 1,5 saatte basliyor acikmaya, 2 saati buldurana kadar akla karayi seciyorum ben, gerci gunduz uyumuyo hic benimki ondanmi acaba, gece yiyemediginin acisini gunduzmu cikariyoikinmasi bitmiyo cocugun bi yandan uyurken azina geliyo yedigi aslinda cocuk uyuyacakda devamli bi sikintisi var. benim kiz icinde boynunun sag tarafi ile ilgili kireclenme zedelenme gibi bisey dedi doktor, krem verdi masaj ve hareket dedi. 1 ay sonra gecmezse fizik tedaviye yonlendirecegim dedi ama cok evhamlanmadim nedense... Bende senin gibi bi baska doktora gotursemmi acaba ben ince bi yastik kullaniyorum mecburen, devamli azina geliyo cocugun ictigi sut o yuzden kullaniyorum.
Ayyy Canım çok dedim eşime ama nafile ne var desin işte diyor ne anlıyor diyor bende anlamaz olur mu diyorum bu sefer eşimin de kv nınde surat beş karış oturuyorlar bu sefer huzur kalmıyor artık bende susup oturuyorum amannn benim kv kocası yok ondan dolayı uzun uzun bende kalıyor canı sıkılır gezmek isterse çıkıyor gezip tekrar geliyorSende kv yanında edepsizin torunu falan de diyecem ama olmaz
Eşini gazla bebek bilinç altına atarmış söylenenleri annene söyle demesin falan de
Aslında iyi fikir çocuğu kucağından almak65 gün.. kilosuna bakıyor ve neyle besendıgı soruyor '' anne sütü 'dıyorum. devam edın dıyor. hoş o demese ben sütüm oldukca zaten devam edıcem :=) ben 2 veya 3 saatte bakmıyorum
uzun zamandır minnoş belırlıyor beslenme zamanlarını.
yastık kullanmıyorum. yatagın baş kısmı hafıf dik yaptım düz olmasın diye.
maalesef müzik veya kirli tarzında sesler olmadan benimki de uyumuyor
kafam şişiyor hep. benımkı de dün ayagına aldı susmuyor diye, kızdım ayagına alma diye
kızı da kızdı tabii, çünkü yastık koyuyor altına. ben sürekli uyarı halındeyım k. valıdeyı, öyle olunca bişi yapacagı zaman sormak zorunda kalıyor bana. zaten gözüm hep üzerine oluyor.
bir şeyi yapmasını istemıyorsan ve yapmaya devm edıyorsa bıraz sesının tonunu değiştirmeni tavsıye ederım .
benımkı de severken o tarz kelımeler kullanıyor, ama benı rahatsız etmıyor pek.
sen rahatsız oluyorsan söyle tabi ki.
baktın ki hiç laftan anlamıyor? al kucagından bebegını
ister alınsın ister darılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?