- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.341
babası vermez zaten kızını sizeAaa aaa benim oğlum o çişliyemi aşık olcek zeyno hanıma
Sörün kızını hiç almam.oğluma şimdiden cadı o
Boşver anam bakıcıyı..gir siteye yaz sinirlenince..bakıcıya vericen parayı at kenara..oda bakıuor ya ondan yapıyordur zâr
Söylen söylen boşvrr 1 yılmış gecer gider..
Ben 2 yakınımı kaybettim patlamada. Allah vatanımızı, toprağımızı, asker/polislerimizi korusun inşallah. Çok zor ;(Allah hepimizin yardımcısı olsun..Doğu Batı kalmadı ki..ankaradayim 2 patlamada da çok şükür 2 yakınım az biraz zaman ve mekan farkıyla kurtuldular
Aglamak oturamamk agridan cocugu bile.emzirememek her seyini etkiliyor ins tez zamanda gecerTuvaletini yapmak bile bir nimet gerçekten. Ağladığımı biliyorum çok zor Allah sifanizi versin. Akşamdan kayisiyi 1 bardak suya koyup bekletin sabah hem o suyu için hem kayisiyi yiyin
Ah kuzum...ara ara bu huysuzlukları oluyorben soğuk sandvç yapıp atıyorım dolaba..bazen öyle anlarda yiyom
Aynen kuzu...
Gram ilgi yok ama ayaklarına gidiliyor bayramda seyranda dimi
Ne güldüm kız hadi gözün aydınYarin görümcemi istemeye geliyolar cok cagirdilar cok nazlandim en sonunda kabul ettimAllahim hemen evlensinlerde kurtulayim ikisindende
Niye senin oğlan atomun kızına aşık değil şimdiden kaynanalık yapıyon
Oğluma 2 sene baktı kaynana başka ilde olduğumuz için bizde kalıyordu çok zorlandım sürekli alttan alan ben oldum oğlum için ama şimdi bir yanım o baksın istemiyor çayını bile alan biri değil çünkü ama bir yanım başkasına güvenemiyor bakıcı sıkıntı Tuncelide nerde bulucam birini 1 sene sabret diyor ama bilmiyorum. Tek bildiğim çalışmak zorundayımhakkımızda hayırlısı olsun.
Benim oğlan kızı çok kıskanıyor şimdiden kız yandı valla öyle mini giydirmez dışarı göndermez ooo işim zor benim
Ayy ben çok sevdim burayı ya hele de esnafını çok kibar insanlar tek kötü yanı yabani hayvan çok. Onun dışında gece geç vakte kadar gezebilirsin çok sosyaller kimse dönüp bakmıyor bile.Biz anne tarafindan Tunceliliyiz , ablam orda evli,dayimlar kuzenlerim de orda.ablam da bir yildir calisiyor yoksa cocuguna bakardi bile derdim :) allah yardmcin olsn bebegine biri bakinca sen hakli da olsan bise diyemiyosun..ya da bir yil daha sabretcen :/
Hepimizin kurtulamadigi sarilik illetiNihayett gunesi gorduummm,oglani da aldim kucagima oturdum pencere kenarina..hem sariligina iyi gelir,hem d vitamini hem de mayisipuyur
Ayy ben çok sevdim burayı ya hele de esnafını çok kibar insanlar tek kötü yanı yabani hayvan çok. Onun dışında gece geç vakte kadar gezebilirsin çok sosyaller kimse dönüp bakmıyor bile.
Mecbur kaynanam bakacak zaten süt iznim olacak çoğunlukla evde olurum hayırlısı bakalım yaza kadar iznimi falan kullanıp baslıcam
Hepimizin kurtulamadigi sarilik illeti
Bizde 37 gunluguz bizde de haala varBenimkinin baya azaldi gozlerinden belli..bi de kizinca aglayinca cok sarariyordu alni ozellikle..o da azalmis. Ama 38gun oldu hala var napalim allahbaska sey vermesin
Bizde 37 gunluguz bizde de haala var
Benim dr karaciger ile ilgili bi sıkntı var mi diye bi test yapti olmadigini gorunce tmm yavas ilerliyo tehlikeli boyuttada degl dedi ama gel gor bunu millete anlat herkes emzr emzr deyp duruyo gecmiyo bi turlu cok emzrdm ama zamni var dedi dr. Benimde artik canm sıkıldı2-3ayi bulabilir dedi doktor,test bile yapmadilar valla normal diyip gectiler.biz bilmiomusuz meger ama cok oluyormus boyle..sade annesutu de icince uzadikca uzuyor :/ gececk insallah
Benim dr karaciger ile ilgili bi sıkntı var mi diye bi test yapti olmadigini gorunce tmm yavas ilerliyo tehlikeli boyuttada degl dedi ama gel gor bunu millete anlat herkes emzr emzr deyp duruyo gecmiyo bi turlu cok emzrdm ama zamni var dedi dr. Benimde artik canm sıkıldı
Inanirmisin beni de bi dr korkuttu ilcedeyim gecenlerde aile hekimine gittik orda baska bi dr vardi niye sari bu cocuk dedi cunku sariligi var dedim kac gunluk dedi gununu diyunca yok olmaz bu zamna kadar sarilik mi olurmus bebegin agliyomu belkide beynine hasar vermistr sen bilmiyorsundur dedi nasil dr olmus anlamadm dr seviyesinin azalip azalmadgni kontrol ediyo zaten dedim dr degstr uzamaz diyo valla normal insanlari anliyorumda o dr hala anlamis degilimEmzirmeyle gececk tamam ama dedigin gbi zamanla ve bunu anlamiyorlar cok haklisin.yoksa benimki surekli emen bi bebek,kakasi cisi de iyi.bekliyoruz hala,takma sen onlara ya beni de kv cok korkuttu bilmis bilmis nasi moralim allak bullak oldu.ama doktor rahatlatti
Inanirmisin beni de bi dr korkuttu ilcedeyim gecenlerde aile hekimine gittik orda baska bi dr vardi niye sari bu cocuk dedi cunku sariligi var dedim kac gunluk dedi gununu diyunca yok olmaz bu zamna kadar sarilik mi olurmus bebegin agliyomu belkide beynine hasar vermistr sen bilmiyorsundur dedi nasil dr olmus anlamadm dr seviyesinin azalip azalmadgni kontrol ediyo zaten dedim dr degstr uzamaz diyo valla normal insanlari anliyorumda o dr hala anlamis degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?