2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

babası vermez zaten kızını size

Biz anne tarafindan Tunceliliyiz , ablam orda evli,dayimlar kuzenlerim de orda.ablam da bir yildir calisiyor yoksa cocuguna bakardi bile derdim :) allah yardmcin olsn bebegine biri bakinca sen hakli da olsan bise diyemiyosun..ya da bir yil daha sabretcen :/

Ayy ben çok sevdim burayı ya hele de esnafını çok kibar insanlar tek kötü yanı yabani hayvan çok. Onun dışında gece geç vakte kadar gezebilirsin çok sosyaller kimse dönüp bakmıyor bile.
Mecbur kaynanam bakacak zaten süt iznim olacak çoğunlukla evde olurum hayırlısı bakalım yaza kadar iznimi falan kullanıp baslıcam

Degil mi boyle dusunmene sevindim cidden,herkes geri kalmis,dar goruslu insanlar olarak tahmin ediyor ordakileri ama tam tersi..citayi asmis onlar :) biz her yaz giderdik tatile..insallah skintisiz gercer gider bir yilin diyelim o halde :) kimse strese sokmasin sizi

2-3ayi bulabilir dedi doktor,test bile yapmadilar valla normal diyip gectiler.biz bilmiomusuz meger ama cok oluyormus boyle..sade annesutu de icince uzadikca uzuyor :/ gececk insallah
Benim dr karaciger ile ilgili bi sıkntı var mi diye bi test yapti olmadigini gorunce tmm yavas ilerliyo tehlikeli boyuttada degl dedi ama gel gor bunu millete anlat herkes emzr emzr deyp duruyo gecmiyo bi turlu cok emzrdm ama zamni var dedi dr. Benimde artik canm sıkıldı

Emzirmeyle gececk tamam ama dedigin gbi zamanla ve bunu anlamiyorlar cok haklisin.yoksa benimki surekli emen bi bebek,kakasi cisi de iyi.bekliyoruz hala,takma sen onlara ya beni de kv cok korkuttu bilmis bilmis nasi moralim allak bullak oldu.ama doktor rahatlatti

Inanirmisin beni de bi dr korkuttu ilcedeyim gecenlerde aile hekimine gittik orda baska bi dr vardi niye sari bu cocuk dedi cunku sariligi var dedim kac gunluk dedi gununu diyunca yok olmaz bu zamna kadar sarilik mi olurmus bebegin agliyomu belkide beynine hasar vermistr sen bilmiyorsundur dedi nasil dr olmus anlamadm dr seviyesinin azalip azalmadgni kontrol ediyo zaten dedim dr degstr uzamaz diyo valla normal insanlari anliyorumda o dr hala anlamis degilim

Bu da okumus cahil evet her meslekte cikiyor boyleleri..biz bilmeyen konusuyor derken bunlari gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…