2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah beri durup durupagliyor.. 10dkdir kucagimda uyudu kaldi emdikten sonra,birakamiyorum da..keske biri olaydi kahvaltimi getireydi onume bildigin ac susuz oturuom yaa
Ayy canim kiyamam, yalnizlik cok zor, benim durumum hep oyle nerdeyse,kafayi siyircam diye anneme gitmeye karar verdim. Yrn gitcem bi aksilik olmazsa insallah. Senin durum daha vahim, iyi komsularin olsada onlar biraz yardim etse keske.
Alpiskoya nazar mi degdi iyiydi sanki.

Yok canım ne dar görüşü ben kayseriliyim orda akşam 8de bile sokaklar bombostur çıkıp markete gitsen aa kız başına bu saatte dışarıda geziyor derler. Amcalar teyzeler sabahın köründe yürüyüşe çıkıyor ben böyle bilmiyordum burayı. Sınavlarda derece yapan çok öğrenci oluyormuş eğitime çok önem veriyorlar. Birgün görüşürüz seninle kim bilir

Dondurulmus sutu asagi alarak cozdurdum yaklasik 20 saat falan oldu. Ne sure ile kullanabilirim? Ne kadar buzdolabinda kalir bilen varmi?
Cozuldukten sonra buzdolabinda 1 gün daha durabilir canım 20 saat olmuş kullanabilirsin 24 saati gecerse kullanma at ama

Dondurulmus sutu asagi alarak cozdurdum yaklasik 20 saat falan oldu. Ne sure ile kullanabilirim? Ne kadar buzdolabinda kalir bilen varmi?
Ben cozuldukten sonra 12 saat içinde diye biliyorum çünkü bende öyle yapiyorum birde sutu dikey koduysan posete yatay şekilde daha çabuk cozunuyor

Çok zor bişey mis allah sabırlar versin.basın sağolsun. Eşim eve gelsin ayaklarını öpeçeğim dedim..Adak adadim.çok şükür sağ sailim geldi
Seninde mi eşin police
Bizimki öğretmen polici avukat police arkadaşımız,bir adet bedenci police,2 iktisat,1 matematik ,1 de jeoloji police arkadaşjmız var

Seninde mi eşin police
Bizimki öğretmen polici avukat police arkadaşımız,bir adet bedenci police,2 iktisat,1 matematik ,1 de jeoloji police arkadaşjmız var
Benimki direk polis okulu ekstra bir diplomamiz yok polislikten çıksa aç kalırız elinden bir işte gelmez çivi bile cakamaz beceriksiz kocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…