- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.481
Ne oldu acaba? Bende merak ettimValla begenmediler galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu acaba? Bende merak ettimValla begenmediler galiba![]()
Ögrenince sana söylerimNe oldu acaba? Bende merak ettim![]()
Kizlar cok komik bise oldu gorumceme gelen görücüler konuyu acmadan geri gittiler![]()
Bana ebe hap kullanamazsin emzirdigin icin dedi40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acepbenim duruyor galiba icerde daha
İlginc olan kisim bunlarin sevgili olmasi yani görücü usülü değilUzuldum kizzzkokusmuslar diyesim geldi..bize olsa oyle demez miyiz
![]()
Gorumce kaldi basina desene :)İlginc olan kisim bunlarin sevgili olmasi yani görücü usülü değil![]()
Canim hap emzirirken kullanilmaz diye biliyorum benm ilk bebis normaldi ilk oldugunda acimisti ama benm dikisler zaten acilmisti ondanda kaynaklaniyor olabilir40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acepbenim duruyor galiba icerde daha
Hap kullanma birincisi emziriyorsun..İkincisi vücuduna hormon yüklüyor sun 3 yıl Yasmin kullandım Dr arkadaşım uyaran a kadar ki emzir mi yord um o dönem. .Kanser yapmıyor diyorlar Külliyen yalan ..batıda kullanım oranı yüksek orda rahim ve göğüs kanserinden ölümde yüksek neden acaba..bi de kullanırken tenin pürüzsüz saçların gür ve isiltili oluyor..bırakınca da tutam tutam dökülüyor saçların. .benden söylemesi arkadaşım. .40imiz da cikti..geldik mi en stresli kisma.. Ne zaman hazir olurmusum ne hazir olurmusum..bazilariniz sormustu konusmustu ama ben de korunma yontemi olarak hap kullanmayi duusnuyorum. Ha hemen olacak mi biseelr? Ben hic hazir degilim ve icimden gelmiyor da..normal dogum yaoanlar,ic dikisler engel mi peki iliskiye? Bilen duyan var mi acepbenim duruyor galiba icerde daha
Kizlar cok komik bise oldu gorumceme gelen görücüler konuyu acmadan geri gittiler![]()
Hap kullanma birincisi emziriyorsun..İkincisi vücuduna hormon yüklüyor sun 3 yıl Yasmin kullandım Dr arkadaşım uyaran a kadar ki emzir mi yord um o dönem. .Kanser yapmıyor diyorlar Külliyen yalan ..batıda kullanım oranı yüksek orda rahim ve göğüs kanserinden ölümde yüksek neden acaba..bi de kullanırken tenin pürüzsüz saçların gür ve isiltili oluyor..bırakınca da tutam tutam dökülüyor saçların. .benden söylemesi arkadaşım. .
Hap kullanma birincisi emziriyorsun..İkincisi vücuduna hormon yüklüyor sun 3 yıl Yasmin kullandım Dr arkadaşım uyaran a kadar ki emzir mi yord um o dönem. .Kanser yapmıyor diyorlar Külliyen yalan ..batıda kullanım oranı yüksek orda rahim ve göğüs kanserinden ölümde yüksek neden acaba..bi de kullanırken tenin pürüzsüz saçların gür ve isiltili oluyor..bırakınca da tutam tutam dökülüyor saçların. .benden söylemesi arkadaşım. .
İlginc olan kisim bunlarin sevgili olmasi yani görücü usülü değil![]()
Kızkardeşim şimdi söyledi çalıştığı işyerinin orada emniyet şeridi cekiyormus bomba varmış ulusta çalışıyor polis yolları kapatmış allah cümlesini korusun inşallah..Günaydın bile diyemeyecem kızlar anakaranın göbeğinde patlama oldu icimiz acıyor sonumuz ne olacak bilmiyoruz can güvenliğiniz rabbime emanet rabbim yardımcımız olsun