2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bizimde gaxli ama seninki kotuymus.domtora dorsayfin bagirsaklarinda problem varmi
Goturdum canim dr kolik bebek karin agrisida var dedi biogala verdi ama simdide kaka yapamiyo 1 aydir biogalayi kullaniyorum 10 15 gundurde kaka sorunumuz basladi 5 6 gunde yapiyo bende 2 3 gundur kestim mecburen afedersiniz bebegimi kucagimdan indirip wc ye gidemiyorum gunde 1 kez uyuyor demistim ya onu bekliyorum aksamda babanin gelmesini ama ben degilim onemli olan onun icin cok uzuluyorum bi derdi bi sikintisi olmasa aglamaz diyorum care bulamiyorum

selamlar güzel annişler. :)
bebeklerinin huyları oturan var mı? :) erken galiba bu soru için. benimki dün uyumadı bugün uyuyor. uyandırıp karnını doyuracağım birazdan. 2 saatten 3 saate çıkardım emzirme arasını.
birileri yazmıştı. çocuğunun büyüdüğünü anlamıyorum diye. bana göre büyüdü benimki. belkide çok zayıf doğduğu için büyüdüğünü farkediyorum ben. giysilerinin içinde kaybolurdu. şimdi tam oluyorlar. :))
hatta kimisi olmuyor bile.
bu arada doğum lekesi olan yok galiba.
bizde var. dizinin altında. oval bir lekesi var kuzumun. artık söylenenler doğruysa, canım ne çkti ki elimle dizimin altını kaşımışım. elimin altındaydı herhal.

Bizde bakiyoruz anakucagida ustune düşmedik durucak gibi gelmiyor ondada ama denemekte fayda var sen hangisini aldin canim hangi marka bakiyim bende ona
haklısın her bebekte aynı etkiyi yapar mı bilemiyorum ama bizde gerçekten mucize gibi bir anda bambaşka oldu.bebeğin başından bir an olsun ayrılamıyordum.kucakta salla salla kolum kopuyodu.
ben aslında graco sweet peace çok beğenmiştim yurtdışından takip ettiğim bi vloger kullanıyordu.sallama sistemi bebeğin içinde yuvalandığı alan sağlamlığı vs.ama türkiyede satışı yoktu.o nedenle ona benzer tek ürün joie nindi.onu aldık.diğer tüm markalara göre çok pahalı.nette ikinci elleri çok.ikinci el almanı tavsiye ederim.banada önermişlerdi.ama bebek diye pimpiriklendim.oysa kumaş alanlarının hepsi çıkıp yıkanıyor.

Kayisi hosafi oc bol bol senden bebege gecer.bide oni dene.cok xor biz kabiz oldugumuzda neler cekiyoz

N
Nasıl doğum lekesi? Gül dedikleri pembe lekelerden mi? Benim kızımın yüzünde var. Doktor 2 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini söyledi. İnşallah öyle olur..

N

Nasıl doğum lekesi? Gül dedikleri pembe lekelerden mi? Benim kızımın yüzünde var. Doktor 2 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini söyledi. İnşallah öyle olur..
kahverengi bir iz gibi. ben gibi diyelim. kabartı falan yok. doktor başka yerinde var mı diye baktı da geçer demedi. bizde doğum lekesi diyoruz.

Masallah cnm:)

Yazanlardan biri bendim:) ama ben de artik goruyorum buyudugunu,8gun once kontrolde hala hissedemiodum demek 5kiloyu gecmesi lazimmis hehe. Bende de olmayan giysiler cok ama minnosun tipi cok hos ya:) kibar bi oglan ondan sanirm gozume pek buyuyo gelmediydi.. Ama artik gobusu bile cikio hafiften :)

Bizde de var doğum lekesi canım sağ baldirinda. Hamileligimde benimde orda leke çıkmıştı hala da geçmedi. .

Kızlar bugün 2. Ay konturolumuz ve aşılarımız vardı ve benim minnoş sadece 500 gr almış doktor çok az dedi mama takviyesine başladı aslında bende farkındaydım sütün yetmediğinin
Pembedon sen ciddimisin yaaa ne hızlı çıktın biz daha kokudan başlayamadık bile :)

Doğum kilosu ve şimdiki kilosu ne kadar canım? Süt arttırıcı şeyler tüketiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…