2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

@onyedilik duman91 benim kiziminda dogum lekesi hatta lekeleri var. iki ayak bileginde birden, bir de popisinde
Canım izle bişeyi çekmişte dokunmusuz o yüzden mi olmuş? Saçma değil mi yaa olacağı varmış tatliskolarin.. Canim bu arada Zeynep'ti değil mi kızının adı maşallah çok tatli

Baslayamadik bile evet ay insallah takiliyodur bize ama hayirlisi bakalim..ben de bundan korkuyrm hadi hemen olursa diyee

Canım izle bişeyi çekmişte dokunmusuz o yüzden mi olmuş? Saçma değil mi yaa olacağı varmış tatliskolarin.. Canim bu arada Zeynep'ti değil mi kızının adı maşallah çok tatli
Evet zeynep. Tesekkur ederiz annemde oyle diyo ama bilemedim hurafe tabi ayak bileklerindeki italyaya gidecektim gidemedim ondan olmustur, nar yiyip popomu kasidiysam belki popisde oyle olmustur

Evet zeynep. Tesekkur ederiz annemde oyle diyo ama bilemedim hurafe tabi ayak bileklerindeki italyaya gidecektim gidemedim ondan olmustur, nar yiyip popomu kasidiysam belki popisde oyle olmustur
Ben o kadar çok nar yedim ki kızın kıpkırmızı olması gerekirdi:)) Ama italya evet o kesin öyle olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…