2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın iznim bitiyor ..dr dan rapor isteyeceği m 10 gün ..başlama yapmadan rapor götürecem Dr verirse ..inş idare sıkıntı yapmaz..millet heyet raporu alıyor ya

Kızlar yarın iznim bitiyor ..dr dan rapor isteyeceği m 10 gün ..başlama yapmadan rapor götürecem Dr verirse ..inş idare sıkıntı yapmaz..millet heyet raporu alıyor ya
Yarın mi ayy benimde az kaldı. Sen ne zaman doğum yapmıştin? Birde nasıl hesapliyoruz ya, doğum yaptığımız tarihten itibaren mi yoksa izne ayrıldığımiz tarihten mi? Çünkü birkaç gün değişiyor da benim

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz
Ben bazen Beşikte bazen ayakta sallıyorum
Kendi kendine uyumayı öğretmek için çok mu erken sizce
Yatır kaldır diye bi yöntem var onu yapmak istiyorum
erken canım.
emen çocuk ek gıdaya başlayıp emmeyi azaltınca uyku düzenine alışıyor. iki kızım da küçükken 2 saatte bir emmeye uyanırken, ek gıda ve yaş 1 e yaklaşınca, gece 1-2 ye düştü uyanmaları. o yüzden ne kendini ne bebeği strese sokma. zaman çabuk geçiyor, keyfini çıkarmaya bak zor olsa da :)

Ocağın 11 inde .32 haftalik ken ayrıldım izne..Hastane hesapla di benimkini.doğumdan onca 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ..doğum öncesinde n 9 gün eklendi sanirim

Merhaba güzel anneler 25 ocak annesiyim ben de. Sizi gebeligimin basindn beri takip ediyorum yazmak bu güne kismetmis hepinizi tanıyorum nerdeyse aklıma birçok soru takılıyor buradan faydalaniyorum beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirum

Okudum güzelmiş
Dün o kadar salladım bana mısın demedi
Alışkanlık yaptı heralde sallanmak
Gözünden uyku akıyo inat etti uyumadı
Sonra yenik düştü kaç saat sonra

Canıö benim de pazt bitti
Ben dr 10 gün aldım
Heyet istemedim zaten doktprum da vermezdi
İdareye elimle verdim bişey diyemediler
Ama heyet raporu almayı isterdim valla

İzne ayrıldığun tarih canım
Hastane doğumdan sobraki rapora yazdı başlama tarihimi

25 nisanda ise baslayacam bugün oğlum bana gülücükler sacarken ben oturup ağladim ne zormuş çalisan anne olmak onu sanki herşeyden mahrum edecekmisim gibi hissediyorum

Ben alıştırdım uykuya :) düzenimizi kurduk valla. Direkt yatağına bırakmıyorum. Karnını doyuruyorum, altını açıyorum, sonra yatağımda göğsüme yatırıp ona ninni söylüyorum :) koklayıp opuyorum. Ardından da yanımdaki yatağına yatırıyorum. 5-10 dakika bekliyorum emziği boşa bıraktığında da ben uyuyorum.

Suanda 23:00-23:30 gibi huysuzlanmaya başlıyor. O da uyumak istiyor :) hatta uykusu başına vurdu bile dedirtiyor :) yaklaşık 1 aydır ortam değişmediği surece böyleyiz.

Ben hiç sallamadim. Gaz ve kaka icin günde 4-5 defa özel masaj yapıyorum.

Benim doğumdan sonraki 8 haftalik raporu sistem 12 hafta olarak vermiş. Mart başı baslamam gerekiyordu. Şimdi nisan başına kaldım.

Gunlerdir bacak temizligi yapacam..gunlerdir ! Cocuk birakmiyor ki nerdeee..uyugu on dk da da ya tabaklari goturuyom ya wc ya su aliyom kendime..uzanamiyrum bile onunfark ettm..aksam yatinca soyleee bi ahhh diyorum.belim artik yatak istemio sanki alismis rezillige..ve de pacoz gbiyimmm haha

n.11.com dan alışveriş yapan varmı? Bundigo oyun halısı n11 de 95 lira , ebebek te 130 lira.
Çok fark var arada. Ayrıca n11 de bir çok şeyin fiyati çok uygun ama hiç alışveriş yapmadım oradan.
Yapanların yorumları nelerdir?

25 nisanda ise baslayacam bugün oğlum bana gülücükler sacarken ben oturup ağladim ne zormuş çalisan anne olmak onu sanki herşeyden mahrum edecekmisim gibi hissediyorum
Çok zor çalışan anne olmak ben de kokluyorum sürekli benim de 28 martta izinm bitiyor ben ücretsize gececem tek maasla zor olacak ama bebgimi birakaman bir de kayınvalide bakacak benim bebise şuan biraz mesafe var aramızda tasinqcaz yakina yakınlaşacaz iki tane de gorumcem var eşim tek erkek çok düşkünler daha da zor olacak benim için 2 yıl bakacam kendim inşallah pasama senin kim bakacak bu arada benim kayınvalide de mevlutu ben de yap dedi ben de senin ev küçük falan dedim senin gibi ayak yaptım ilk defa şaşırdım kendime nasıl dedim diye nisanda yapalım dedi bizim aileler çok kalabalık tamam dedim

herşeeeee bize bakıooo herbişiiiiii herbişiiii....ya atom ne zaman geçecek bu durumun
Memeden dülene kadsr mı acaba

osun alırız kıazz

Bi çok kere ürün aldım...hiç sorun yaşamadım..mağaza yorum ve puanına bak kuzum yaza yeğenime doğum gününe teleskop alcam ordan hatta...velet sipariş verdi ..gökyüzü izlicekmiş.. 150 tl bişi alıvercen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…