- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.681
25 nisanda ise baslayacam bugün oğlum bana gülücükler sacarken ben oturup ağladim ne zormuş çalisan anne olmak onu sanki herşeyden mahrum edecekmisim gibi hissediyorum
25 nisanda ise baslayacam bugün oğlum bana gülücükler sacarken ben oturup ağladim ne zormuş çalisan anne olmak onu sanki herşeyden mahrum edecekmisim gibi hissediyorum
sizi anlamaya çalışıyorum..
Üzülüyorum ama herşey onlar için be..
Hem hafta sonu evdesiniz,hafta içi erken geldiğiniz dönemler olur..koazz hem yaz geliği bak hele minoşu gezdirirsin
De gari üzülüp büzülmeyin be..
Gece leş gibi uyuyorum o uyuduğu zmn..acele acele birkaç saat içinde ıyanıcak emicek tekrarnuyucak..pf zor ya...bende bi kaş bıyık alamadınGunlerdir bacak temizligi yapacam..gunlerdir ! Cocuk birakmiyor ki nerdeee..uyugu on dk da da ya tabaklari goturuyom ya wc ya su aliyom kendime..uzanamiyrum bile onunfark ettm..aksam yatinca soyleee bi ahhh diyorum.belim artik yatak istemio sanki alismis rezillige..ve de pacoz gbiyimmm haha
Hmm erken doğum yaptığından o zaman değil mi?Ocağın 11 inde .32 haftalik ken ayrıldım izne..Hastane hesapla di benimkini.doğumdan onca 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ..doğum öncesinde n 9 gün eklendi sanirim
Ama doğumu birkaç gün önce yaptım o sonrasına eklenmiyor mu? Birkaç gün bile önemli benim icin:)İzne ayrıldığun tarih canım
Hastane doğumdan sobraki rapora yazdı başlama tarihimi
Canım ateşine bak ihmal etmeBenimde kızım bütün gece oksurdu burnu da foş foş resmen.. usuttu mü acaba?
KelePembis dun zati korkuttun bizi,tam da yontemleri arastirirken ben..anaggmm didimmm ben de boyle olursaammm hemen kza kursunu..ruyama girecekti kelee kiazzsengit kusunla ilgilen
Canim benim ödemem çok fazla ücretsiz izin alamam o yüzdenÇok zor çalışan anne olmakben de kokluyorum sürekli benim de 28 martta izinm bitiyor ben ücretsize gececem tek maasla zor olacak ama bebgimi birakaman bir de kayınvalide bakacak benim bebise şuan biraz mesafe var aramızda tasinqcaz yakina yakınlaşacaz iki tane de gorumcem var eşim tek erkek çok düşkünler daha da zor olacak benim için 2 yıl bakacam kendim inşallah pasama senin kim bakacak bu arada benim kayınvalide de mevlutu ben de yap dedi ben de senin ev küçük falan dedim senin gibi ayak yaptım ilk defa şaşırdım kendime nasıl dedim diye nisanda yapalım dedi bizim aileler çok kalabalık tamam dedim
Benim minnoş çok seviyo omzumda uyumayı :)ben deHazirlandik disari cikcaz,beyfendi mizir mizir agladi..uykuya tam dalamamisti.uyudu omzumda,bayadir boyleyiz rahatsiz olur diom ama adamhalinden memnun..demek rahat ediyor bu sekilde
sizi anlamaya çalışıyorum..
Üzülüyorum ama herşey onlar için be..
Hem hafta sonu evdesiniz,hafta içi erken geldiğiniz dönemler olur..koazz hem yaz geliği bak hele minoşu gezdirirsin
De gari üzülüp büzülmeyin be..
Zor ama en güzel şeymiş annelik. Hem bebeğimi yarim saat birakip disari ciksam özlüyorum .. Bide kaynanama yaşatacam bu lüksü bakalim .. Bol bol diyalog yazarim size;( baslarsin bi sure sonra duzene otururinsallah,sen onun icin calisiyosun artik :) boyle dusun rahatlat kendini. Ben turkiyede calisiydm buraya gelince tabi daha yeniym calismiyrm.ailem hep hemen git calis modundaydilar ama ben umursamiurm bana ne cocuguma bakamadiktan sonra napayim.ama bnm durum fsrkli sizden,benim kimsem yok..gitsem calissam bana getirisi de olmicak part time diye..bosa cocugu vercem bi yerlere..sukur gecim skntisi da yok,ben de ogluma bakiyom en zor is :)
Canım ne zaman doğum yaparsan yap iznr kaçıncı hafta ayrılırsan ayrıl toplam süre 16 haftaAma doğumu birkaç gün önce yaptım o sonrasına eklenmiyor mu? Birkaç gün bile önemli benim icin:)
10 gün sonrasında ne yapacaksın peki? Başka rapor alacak misin
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Dr da ilkini alam sorun çıkarmaza bi 10 gün daha isticeemCanım ne zaman doğum yaparsan yap iznr kaçıncı hafta ayrılırsan ayrıl toplam süre 16 hafta
10 gün sonra tekrar on günlük rapor alıp spnrasında ücretsiz izne ayrılıcam artık
bazen müzik, bazen beyaz gürültü sesi eşliğinde sallanarak uyuyor. beşiğinde, nadir de olsa koltukta uyuyor.Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz
Ben bazen Beşikte bazen ayakta sallıyorum
Kendi kendine uyumayı öğretmek için çok mu erken sizce
Yatır kaldır diye bi yöntem var onu yapmak istiyorum
bazen müzik, bazen beyaz gürültü sesi eşliğinde sallanarak uyuyor. beşiğinde, nadir de olsa koltukta uyuyor.
beşiği dısında hiçbir şekilde sallatıp uyutmadım
ugrasamam da .. belkı beşiği otomatık sallanan olmasaydı bende ayakta denerdım heralde :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?