2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yemek yedik bebegi yeni yatirdigm icin bes dk izin verdi sukur yememe.bzmki hemen dusa kacti,giderken gotur bari bulasiklari,bi de cay az katma dio o gitti bebe kucagima geldi yine,simdi gelir hala burda duruo bunlar der kesin hatta cayi katmamissin daha der ilk olarak bunaldim bunaldim,salon da et koktu iyce saolsun omzum da bebe sayesinde koptu

senin 40 yapmaya halin yok sanırım? aman bırak yapsın
sen ugrasmayacaksın sonucta

Pasa hala gec mi yapiyor zor cnm ya bir haftaya kdr yapmasa normal diolar ama bnmki gunde ikiye dusurdu,o bile rahatsiz ediyor cocugu o kadar gec olmasini dusunmek bile istemiyrm yazik bebislere
Aynen canım bugn yine 4 gün oldu dha yapcak öyle gaz cikaryo oda ikinarak 3 gün hiç uyumadi dun en son rezeneyle anason demledm bi kaç kask icirdm yatmadan öncede iki gogsumu de emzrdm bide sagdgm sütü icirdm yatrdm 5 saat uyums ben uyandrdm emzrdm bgn de öyle yapcam inşallah uyur gazi skstrmazsa karni gurul gurul ediyo

Uyumadı tüm.gün uuuuyyyuuumaadıııı..inat ettim yatak odasındayız..loş ışıkta uyucaz inaaatttt rtttiiiiimmmm
Benimkini de bi günü bu gününü tutmuyor.hah işte ne güzel uyuyor diyorum.ertesi gün hiç uyumuyor ..mik mik mik sürekli kucakta.minnak doğmasa hiç dinlemez emzigi verir yatirirdim.ama yapamıyorum 3.çocuk ama hiç soğukkanlı olamıyomm.mik dese koş

Mik mik mik banada fenalik geldi

Aynen eli hep yüzünde ovuşturmayı abartıyor bazen
Hemen her sabah yüzümüzde yeni bir çizikle uyanıyoruz
Tırnak olayına kolay bi çözüm olsa keşke
Böyle hop diye kesen bi alet yapsalar
Kaç para demem hemen alırım

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz
Ben bazen Beşikte bazen ayakta sallıyorum
Kendi kendine uyumayı öğretmek için çok mu erken sizce
Yatır kaldır diye bi yöntem var onu yapmak istiyorum

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz
Ben bazen Beşikte bazen ayakta sallıyorum
Kendi kendine uyumayı öğretmek için çok mu erken sizce
Yatır kaldır diye bi yöntem var onu yapmak istiyorum
Bende aynen bazen besikte bazen ayakta salliyorum. Bence daha erken kendi kendine uyumasi icin. Demin ufaktan bi deneyeyim dedim, gectikk yatak odasina kapadim isigi yatirdim yatagina, yaninda durdum agzina emzik verdim gozler gidiyodu cunku, atti emzigi once, sonra alt dudagi buzdu, kiyamadim aldim kucagima. Salladim... Az evvel bununla ilgili bisey okudum aralik annelerinde sayfa 9185. Bi bak istersen hosuma gitti benim.

Bize de bu gece uyku yok sanırım her zaman emer uyurdu şimdi 40 dk emzirdim yatırdım 1 saattir uyanık şimdi yine emiyor bir 40 dk da şimdi emer sonra lac dk uyursa artık

ülen akşam bebeği odasına götürüp yatağına yatırıyorlar..eline bi kendinden büyük uyku arkadaşı..hop ışık loşla..iyi geceler bebem de kapıyı kapa... yyokkk ülen böle bişiii...biizmle d.. Geçmesinler diziler filmler... He bide anne mis bebe mis...
S... Ordan
Her yanım kusmuk..minnoş konaklı ..
Saçımı hiç demiyorum..donumun dizi 3 metre önde..yemek kokuluyum..gözlerim pörtlemiş..kamburum çıkmış...
Bi uyusa bi uyussaaaaaa de yee deye ayağımıza da alırık kucağada beşiğede aaaaaaa adamın kafasının tasını attırmayın
Kaşım bıyığım bacaklarım tüylenmiş...

Dağılın...

Kiz niye oyle diyon gene memem sisti atesim cikti her yerim agriyo. Gozum basim tutmuyo. herif kalkti gitti ise. Ben bebeyle kaldim doktora nasil gidecem diye dusunuyom. Hayir antibiyotik yazdirmam lazim yoksa gitmeyecem emzirmek icin direniyorum gene butun gece cocugu seyrettim agzina geliyo yedigi hep. Oksuruk kusmuk tikanma. Sanki biz uyuduk

Benimde kızım bütün gece oksurdu burnu da foş foş resmen.. usuttu mü acaba?

Konak için muste la nin steaker diye bi kremi var pembis. .benim ikisinde de olmamıştı bu minnak ta kası ve burnunda oldu ne oldunu çözemedim başta ..sonra gece yatarken sürdum kremi ..sabah Bebe şampuan yıla ıslatılmış ılık bezle silip ılık bezle duruldu 3 hiç bişey kalmadı. .önceden diyeyın yolladım ben sana kremde

Benimkini de emerken midesi kalkıyor öğürüyor boğazda mi bişey var acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…