2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ulen bi koca tencere dolmam dibine tuttu.. Ay kriz gecircem nasi canim skildi,hamileligimden beri yapim diyordum bugun hadi kalk artik yap dedim! Nasi da ozendim icine de.. Sebep tabi bebi,kucagimdan inmio aglamakli hep

ne olacak böyle bilmem. diş mi acaba gercekten. damaklarına baktım pek benzemedım dişe. aman zaten bakamıyorum kı net sürekli dil dısarda

hiç buzluga koymadım. anne sütünün tadı, kokusu iyi degıl zaten.

Benm sipa 10 gndr almiyo kizlarya gogsume pekmez suruyorum simdide buna alisti krizlere az girmedim allh sabr versin bi pekmez deneyin bakem ise yariyo almazsa ayakka deneyn bn sebek oldum kac gundur

Ellerini çakcuk emiyo yuzene bissy deyse battaniye emiyo memeyi almiyii uüstüne mi yatmadim ustumemi yatirmadim ayakta yatakta koltukta amuda sasirsim !!!

Benm sipa 10 gndr almiyo kizlarya gogsume pekmez suruyorum simdide buna alisti krizlere az girmedim allh sabr versin bi pekmez deneyin bakem ise yariyo almazsa ayakka deneyn bn sebek oldum kac gundur
uykuda verıyorum. uyanıkken de gaz ilacını sürüyorum. pekmez verdırmez benımkı

Benimki gece zaten kalkmiyor 7-8 saat uyanmiyodu 2 gundur 6saat uyuyor. Gunduzde zaten takla atmadigim kaldi
Gece nasıl kalkmıyor ya daha kaç aylık şekeri düşer. Senin gözün mü değiyor bu çocuğa çok dillendirme vur dötüne bugün öyle yaptım ben. Anakucaginin titresimiyle uyuyor gündüz pili bitmiş eşim de yok gidip alamadım yırttı kendini ayy kızım yeter artık dedim dudakları buzdu nasıl ağlıyor simdiden bu naz ne anlamadımki

uykuda verıyorum. uyanıkken de gaz ilacını sürüyorum. pekmez verdırmez benımkı
Göğüs ucuuna sürüp vericeksin bnde uyanmadan önce veriyorm emiyo o zamn uyaniksa eğer almiyo kız 3kisi pervane oluyorz bu sferde mecbr pekmez suruyorm öyle emip uyuyoo uyaniksa sayet ağlama krzleri morarmalar bjtmiyo yoksa

Kızlar lütfen yardım edin 2 aylık aşımızı olduğumuzdan beri benim minnoşta iştahsızlık başladı bugün 6. Günümüz ama zorla yediyorum zaten sütüm azalmıştı şimdi zorlasan 10 cc çıkmıyor mama veriyorum Onuda istemiyorum sütleri sağıp birleştiriyorum Onuda içmiyor ne yapacağım bilmiyorum zaten 2. Ay konturolune gittiğimizde de çok kilo almamıştı sütüm yetmediği için doktor mama ver sesi allahım çıldırcam bu çocuk Nasıl yemez o kadar saat aç durabilir

şuan çoğu kişide aynı sorun var.
şimdiden cinlerım tepemde

3 farkli doktor sakin uyandirma dedi, bende uyandirmiyorum. Ay haklisin valla konusmicam diyorum yine tutamiyorum kendimi

Bi tane daha... Anlastilar herhalde bebeler. Hanimlar! Beyler! Hadi bakalim emmiyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…