- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.401
ne olacak böyle bilmem. diş mi acaba gercekten. damaklarına baktım pek benzemedım dişe. aman zaten bakamıyorum kı net sürekli dil dısardaBenimkide 2 gundur benzer sekilde. Tek farki biberonuda almiyo. Ac bildigin. Memeyi alinca tas catlasin 5-10 dk. Biberonuda zorla 40cc falan icti. Neyseki bugun biraz daha iyi. Memede 15 dk tutabildim, biberonlada 100cc icirebildim. Yiyen cocuk gitti... Ellerini yemeyi biliyo amaofff cok zor....
hiç buzluga koymadım. anne sütünün tadı, kokusu iyi degıl zaten.Surrender benim sutler gitti bu arada.. Buzluktan buzdolabina indirdim eridikten sonra isittim. Tadina bakilacak koklanacak gibi degildi. Zaten anlamistim cozuldukten sonra ustu iki parmak turuncu yag, alti su kalmisti bi tuhafti. Niye oyle anlamadim. Sen hic buzluktan cozdurdunmu?
kızlar, benımkı bazen memeyı almıyor.
dün almadı mesela. uyurken alıyor . az önce de denedım yırttı kendını
bende hiç stoktan cıkarmadım, actım telden fön sesini beşiğine koydum
bıraz uykulu seklınde agladı uyudu sonra.
sinirlendim yani emzık bıle vermedım. uyanınca bakalım alcak mı. aslında uyurken alıp vermek lazım ama bi deneyeyım bakalım ne olacak. nette arastırdım çoğu bebege 3.4 aylık arası oluyormus enteresan
hayy içine edeyım büyüme atagının
ulen eskıden böyle seyler yoktu.bebegı olanlarda bu tarz seyler görmedım, ya da ara sıra yanlarında oldugum için fark tmedım
bilemıyorum.
Ara ara okudum ama yazamadim. Zeynep hanimla ugrasiyorum.Meme almaz biberon almaz emzik almaz. Illa sokacak o elini agzina tam memeyi aldi 5-10 dk emdi hop gaz ikinma kaka.. Uyku yok, durma yok. Napicami sasirdim ya asidan sonra degisti cocuk yaa
bugun bızım 2. günBugün benim cadı da almıyor memeyi ya bunlar toplu greve mi gittiler. .allahaskina memeyi tutturabilen formülü buraya yazsın sabahtan beri deliricem
uykuda verıyorum. uyanıkken de gaz ilacını sürüyorum. pekmez verdırmez benımkıBenm sipa 10 gndr almiyo kizlarya gogsume pekmez suruyorum simdide buna alisti krizlere az girmedim allh sabr versin bi pekmez deneyin bakem ise yariyo almazsa ayakka deneyn bn sebek oldum kac gundur
Gece nasıl kalkmıyor ya daha kaç aylık şekeri düşer. Senin gözün mü değiyor bu çocuğa çok dillendirme vur dötüne bugün öyle yaptım ben. Anakucaginin titresimiyle uyuyor gündüz pili bitmiş eşim de yok gidip alamadım yırttı kendini ayy kızım yeter artık dedim dudakları buzdu nasıl ağlıyor simdiden bu naz ne anlamadımkiBenimki gece zaten kalkmiyor 7-8 saat uyanmiyodu 2 gundur 6saat uyuyor. Gunduzde zaten takla atmadigim kaldi
Göğüs ucuuna sürüp vericeksin bnde uyanmadan önce veriyorm emiyo o zamn uyaniksa eğer almiyo kız 3kisi pervane oluyorz bu sferde mecbr pekmez suruyorm öyle emip uyuyoo uyaniksa sayet ağlama krzleri morarmalar bjtmiyo yoksauykuda verıyorum. uyanıkken de gaz ilacını sürüyorum. pekmez verdırmez benımkı
şuan çoğu kişide aynı sorun var.Göğüs ucuuna sürüp vericeksin bnde uyanmadan önce veriyorm emiyo o zamn uyaniksa eğer almiyo kız 3kisi pervane oluyorz bu sferde mecbr pekmez suruyorm öyle emip uyuyoo uyaniksa sayet ağlama krzleri morarmalar bjtmiyo yoksa
3 farkli doktor sakin uyandirma dedi, bende uyandirmiyorum. Ay haklisin valla konusmicam diyorum yine tutamiyorum kendimiGece nasıl kalkmıyor ya daha kaç aylık şekeri düşer. Senin gözün mü değiyor bu çocuğa çok dillendirme vur dötüne bugün öyle yaptım ben. Anakucaginin titresimiyle uyuyor gündüz pili bitmiş eşim de yok gidip alamadım yırttı kendini ayy kızım yeter artık dedim dudakları buzdu nasıl ağlıyor simdiden bu naz ne anlamadımki
Ay cekilecek cilemi ayakta allah sabir versin yaBenm sipa 10 gndr almiyo kizlarya gogsume pekmez suruyorum simdide buna alisti krizlere az girmedim allh sabr versin bi pekmez deneyin bakem ise yariyo almazsa ayakka deneyn bn sebek oldum kac gundur
Ben bi kac kere baktim tadina fena degildihiç buzluga koymadım. anne sütünün tadı, kokusu iyi degıl zaten.
Yok ya buzdolabi akitiyodu zatenKötü olmuşnazar mi değdi ne maaşallahi vardı senin sutlerin
ben kokusunu hiç sevmıyorumBen bi kac kere baktim tadina fena degildi
Evet kokusu kotu amaben kokusunu hiç sevmıyorum
Bi tane daha... Anlastilar herhalde bebeler. Hanimlar! Beyler! Hadi bakalim emmiyoruz!Kızlar lütfen yardım edin 2 aylık aşımızı olduğumuzdan beri benim minnoşta iştahsızlık başladı bugün 6. Günümüz ama zorla yediyorum zaten sütüm azalmıştı şimdi zorlasan 10 cc çıkmıyor mama veriyorum Onuda istemiyorum sütleri sağıp birleştiriyorum Onuda içmiyor ne yapacağım bilmiyorum zaten 2. Ay konturolune gittiğimizde de çok kilo almamıştı sütüm yetmediği için doktor mama ver sesi allahım çıldırcam bu çocuk Nasıl yemez o kadar saat aç durabilir
Bizm analar bizi cekistiriyor kk de,biz de onlari boyle protesto edelim dediler herhaldeBi tane daha... Anlastilar herhalde bebeler. Hanimlar! Beyler! Hadi bakalim emmiyoruz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?