2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa atom bizim bebekler küçük ya helede benimki 2400 doğmuştu ..11 ocak doğumluyuz 2.5 aylık 4.5 kilo normal mi acaba seninki ne kadar aldı? Normalde takıntılı değilim ama acaba sütü m yetmiyor mu..gerçi aç olsa ağlar degilmi

Peyniri ben de sevmedim,bizim turk marketinden kendi peynirlerimzden aliyorum ben dedigin gbi medeniyet yani su kadarcik alanda yapilan uretilen..helal dedirtiyor

Selam hepinize. Uzun zamandir takipediyorum sizi okuyorum yazdklarnizi hep cevap yazasim var ama sifremi yenilemeye usendigimden bir thrlu yazamadim buraya.
Bn de 2 bucuk aylik kiz bebek annesiyim. Sor sureclerden geciyiruz gercekten ama yavas yavas havalar da isindikca guzel gunler bizi bekliyo bayanlar:)

Benm kiz da bazi saatlerde memeyi ressediyo savasiyoruz oyle zamanlarda fon makinasi ise yariyo bazilarinizin bu sorunu yeni baslamis galiba bn bir aydir kullaniyorum bu teknigi.

Bir de Gaz icin bize de dktr metsil verdi ama bn onu kullanmadim biogay damlasini kullaniyorum gaz sorunmz azaldi cok sukur tavsiye ederim.

Bende cok sukur 15 dk tutabildim bi kac kere dunden beri. 10dk yi gecemiyoduk kavga dovus. Bunada sukur...

Kızlar dün gece acile gittik
Dün gün boyu bebeğim uyumadı
Ve çok huzursuzdu
Biraz üşütmüş galiba
Çok moralim bozuldu
Akşam oldu hala uyumadı
Bizde hemen aldık hastaneye götürdük
Doktor baktı görünen bişey yok dedi
Bacağında biraz morluk var
Dün farkettim neden oldu çözemedim
Doktor başka yerlerinde de morarma olursa hemen getirin dedi
Bugün biraz daha iyiyiz
Ama meme ile kavgamız hala devam ediyor
Kakasıda hafif yeşil gibi

canim biogaila yi bizde kullandik ancak bizde kaka yapamama gibi bir sorun olustu bide kakasi cok sumuksu oldu Biraktik sizde kaka ile ilgili bir proglem oldumu merak ettim

canim biogaila yi bizde kullandik ancak bizde kaka yapamama gibi bir sorun olustu bide kakasi cok sumuksu oldu Biraktik sizde kaka ile ilgili bir proglem oldumu merak ettim

15 gunden sonra etki gosteriyo bu tip gaz damlalari cunku barsak duzenleyici prebiyotikmis bunlar. Bizde kaka hep civik oldugu icin oyle bi sorun olmadi. Tabi ilk zamanlarki gibi gunde 9 kere yapmiyor. Ama 5-6 kez yapio bizimki kakasini

Ac olsa durarlarmi bunlar ya... Alti pislenince bile kiyamet kopuyo... 2,5 ayda 2100 gr almis, gayet normal bence 2830 dogdu benimki, tabi 2700e dustu. En son asi olacakken tarttilar 10martta 2,5 aylikti, o gun 5500 kiloydu. 28 aralikta dogdu. 55 gunluk sanirim.. Ay basi goturucem bi kontrole

Benim bebeğim sizinkilerin ablası ama yeğenim var ocak doğumlu ikisiylede ben ilgileniyorum bu yüzden artık sayfanızı takip edicem

Benim bebeğinde kalası 1 haftadadır yeşil bu konuda bilgisi olan var mı? Bende acaba doktoramı götürsem ama bizimkinin üşüteceğide bişey olmadı neden böyle ya anlamadım ama sinirim bozuluyor bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…