- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.541
Senin en buyuk problemin o canim bence zaten, yuzyuze konusup dertlesebildigin birileri olsa, icini dokersin, bebisi guvenle azcik kucagina verip rahat bi nefes alirsin. Bebege bile degisiklik iyi geliyor. Kuzenim var demistin ya onla sık sık gidip gelseniz, en azindan su donemde. Sonra yaz geliyor zaten bebekde buyur rahatca gezersin. Memleketine gelirsin.Yazdiklarinin hepsine katiliyorum..bebek uyumuyor,emerken agliyor,emdikten sonra agliyor,benim sinirler tavan..esimle atisiyoz bazen,ailem uzakta,ablamlarin sorunlari,babam vefat etti daha kirki cikmadi,burda tekim,eve tikildim,surekli ayni skntilar artik tek basima bunaldim bi yardm edenim dertlestigim yok..arkadasim yok ya dusun.. Bu donemde cok kotu etki yapmaya basladi hepsi ama bebegim tabi ki iyi olunca gulunce huzurla uyuyup uyaninca rahatlatiyor.iki saat uyusa ozluuorum minik suratini.
csyrc oralarda birinin nazarina mi geldin tatlim ya... Bende ilk zamanlar oyleydim. Uykuya dahi dalamiyodum sicrayarak uyaniyodum falan. Okudum okudum bol bol gecti allaha sukur. Simdide sinir halindeyim ama bu vardi zaten ezelden bende. Meme sinirine donustu simdi. Beterin beteri var be cilem... Allah sana sabir versin insallah. Dayanma gucu versin canim... Vakit buldukca bebeyle sokaga at kendini
Senin en buyuk problemin o canim bence zaten, yuzyuze konusup dertlesebildigin birileri olsa, icini dokersin, bebisi guvenle azcik kucagina verip rahat bi nefes alirsin. Bebege bile degisiklik iyi geliyor. Kuzenim var demistin ya onla sık sık gidip gelseniz, en azindan su donemde. Sonra yaz geliyor zaten bebekde buyur rahatca gezersin. Memleketine gelirsin.
Esler malesef bu donemde yeteri kadar destek olamiyorlar, ellerinden geleni yapiyorlar aslinda ama yetersiz kaliyor. Anlayamiyorlar icinde bulundugumuz durumu, annelik cok farkli bisey, her an aklimiz bebislerde ve hep bisey olcak korkusuyla yasiyoruz.
Onlar buyudukce, zaman ilerledikce daha iyi olcak hersey insallah.
Bak ikinci ay bitecek nerdeyse, zaman hizla geciyor, Rabbim saglikla nice uzun yillari gormemizi nasip etsin evlatlarimizla.
Aglamaktan cekinme rahatlarsin ama kafani rahatlatmaya calis, guzel gunlere odaklan. Hersey cok daha guzel olacak insallah
Ben de aynı hayali kuruyorumYaz gelsede bi denize girsekbunaldim evde
Oğlumada bi tane tenteli simit alirim açiliriz serin sularda
Benimkide banyoyu seviyo cikarinca agliyor .. Denizide sever insallah sevmek zorundaBen de aynı hayali kuruyorum
Minnoşum banyoyu sevito
İnşallah denizi de sever :)
Bizim 3 ay bitiyo artik. Hala yeme duzeni 2 tas catlasin bazen 2,5 saat.Canım benimkisi de iki aylık şimdi.mart 1 de gittiğimde 4"saate çıkardı doktor
Gerçi gündüzleri geçerli olmuuo ama 12 de emzirip 4 te emziritorum geceleri
Yettim yigidim
csyrc cisrikçim nasıksın bugün ...
Rüyama girdin hehadi havalar ısınıyo kangurunu tak azcık yeşil yerlerde dolan hadi bakalom
Bu arada hollandanın sütü iyimi.be
oyalarsan duruyor evet. bırak yesın ellerını olması gereken o.Duruyomu o kadarben ellerini yiyince tikmaya calisiyorum hep. Gerci ellerini hep yiyor ama... 2 saat gibi beslenme arasi
yok normal olandan. pişik kremınınden hıc memnun kalmadımPişik kreminden mi canim? Poposuna kullandığımız?
ne kadarlık?Ya benimki hep emerken uyuyo uyank kaldığı zamanda 1 saat 1 buçuk saat olmssa emzryrm zaten eemerken uyuya kaliyo iyi mi kötü mü bilemedm gecen gün ilk defa anakucagina yatrmstm bende is yapyodm uyums kendi kendine
kaç kilo senınkı, boyu kaç? benımkı de 15 gün de sadece 250 g almıs. ilk defa bu kadar az aldı.Sağlık ocagına gittim emmiyor kilo almadigini dusunuyordum. Gerçekten de 15 günde 250 gr almış. Ama hemşire mamaya başlama memeyi tamamen bırakır dedi.
kaç kilo senınkı, boyu kaç? benımkı de 15 gün de sadece 250 g almıs. ilk defa bu kadar az aldı.
her hafta 300 g alırdı muhakkak. doktor 5. ay bakarız dedi.
zaten mama verseydı bile almazdım. çünkü vahim durumda degıl.
evet. beslenme aralıgını açtım. dünden beri daha az aglattım sayılır :=)6.350g olmuş 15 gün önce 6.100g di.boyu 59cmdi bu sefer boy ölcmedik. Uyaninca kendim ölciyim.
Seninki de emmeyi istemiyor demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?