- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.601
Sadece anne sütümü alıyor bizim ufaklı günde 1 kere yapıyor acaba bu bir sorun mu biz mamaya geçti sütüm çok azdı şimdide hiç gelmiyor15 gunden sonra etki gosteriyo bu tip gaz damlalari cunku barsak duzenleyici prebiyotikmis bunlar. Bizde kaka hep civik oldugu icin oyle bi sorun olmadi. Tabi ilk zamanlarki gibi gunde 9 kere yapmiyor. Ama 5-6 kez yapio bizimki kakasini
Ne renk ki canim nasil anladin ishal oldugunufotograflarla bebek kaka rengi'' diye bir yere bakmıstım
benımkı bugun ishal galıba
eğer oradakı kakadan yola cıkarsak. rota virüs 1 hafta sonra yapılacak
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/Ne renk ki canim nasil anladin ishal oldugunu
Himm doktora gotur canim bence
Kaka yesik olmasi sikinti degilmis.Benim bebeğinde kalası 1 haftadadır yeşil bu konuda bilgisi olan var mı? Bende acaba doktoramı götürsem ama bizimkinin üşüteceğide bişey olmadı neden böyle ya anlamadım ama sinirim bozuluyor bu duruma
ateşi yok, iştahında sorun yok işte. olsa götürcemHimm doktora gotur canim bence
Virüslü değil demekki canm .. Bekle bakalimateşi yok, iştahında sorun yok işte. olsa götürcem
eger verem 1 hafta geç yapılmasaydıVirüslü değil demekki canm .. Bekle bakalim
Canım prof.gülbin gökçayın kitabı var bende.onda en az ayda yarım kilo alıyorda yeterlidir diyodu.normal yani.sıkma canınıSağlık ocagına gittim emmiyor kilo almadigini dusunuyordum. Gerçekten de 15 günde 250 gr almış. Ama hemşire mamaya başlama memeyi tamamen bırakır dedi.
canım rotaviüsünü hangi zamanda yaptırmak doğru ki? doktor 3 ay dolmadan yaptır dedi..eger verem 1 hafta geç yapılmasaydı
dün rotavirüs yapacaktı doktor. 1 hafta sonra yapıcak
Canim verem ile rotavirus arasında 30 gün olması gerekiyor Muş ya biz geç kaldık galiba ilk doz 3.ayi dolmadan yapilmaliymis yoksa yan etkileri çok internet ten okudumeger verem 1 hafta geç yapılmasaydı
dün rotavirüs yapacaktı doktor. 1 hafta sonra yapıcak
85 gunluk yazacagima cocugu 1 ay eksik yazmisim kafaya bakAc olsa durarlarmi bunlar ya... Alti pislenince bile kiyamet kopuyo... 2,5 ayda 2100 gr almis, gayet normal bence2830 dogdu benimki, tabi 2700e dustu. En son asi olacakken tarttilar 10martta 2,5 aylikti, o gun 5500 kiloydu. 28 aralikta dogdu. 55 gunluk sanirim.. Ay basi goturucem bi kontrole
doktor 1 hafta öncesınden de yapılabılecegını söyledi. sorun olmuyormus.Canim verem ile rotavirus arasında 30 gün olması gerekiyor Muş ya biz geç kaldık galiba ilk doz 3.ayi dolmadan yapilmaliymis yoksa yan etkileri çok internet ten okudum
hiç bilemıyorum. saglık ocagı nisanın 4 ü yazdı. doktor 1 hafta sonra cagırdıcanım rotaviüsünü hangi zamanda yaptırmak doğru ki? doktor 3 ay dolmadan yaptır dedi..
ebede 4. aya girerken yapalım dedi..
Rota yaptirsam mi? yaptirmasam mi? Iste butun mesele bu...
1 hafta öncesinden derken 30 gün dolmadan 1 hafta midoktor 1 hafta öncesınden de yapılabılecegını söyledi. sorun olmuyormus.
Yan etkileri ne canımBen yaptırmamaya karar verdim
Yan etkilerinden korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?