- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.561
Cok iyi masallahevet. beslenme aralıgını açtım. dünden beri daha az aglattım sayılır :=)
dogdugundan bu yana 3,15 g almıs. 12 cm de uzamıs
3-6 ayKizlar bebekler kac ay grubu kiyafetler giyiyor? 0-3 3-6 6-9
emmesi düzelirse inşallah daha ıyı olur. 1 hafta sonra 3. ay bitmiş olacak. şurda 2 ay daha sorun çıkarmadan emse harıka olacakCok iyi masallah
Bizimkine o olmuyo bea napacagimi sasirdim gelen hediyelerin cogunu kaldirdim. 62 cm giyiyordu onlarida kaldirdim. Pazar gunu mevlutten sonra gelen hediyelere bakip alisveris yapcam..3-6 ay
Emer insallah canim sen stres yapma o daha cok strese giriyoremmesi düzelirse inşallah daha ıyı olur. 1 hafta sonra 3. ay bitmiş olacak. şurda 2 ay daha sorun çıkarmadan emse harıka olacak
çabuk buyuyorlar maşallah. ben de cogunu kaldırdım. burada bı bayan vardı hattaBizimkine o olmuyo bea napacagimi sasirdim gelen hediyelerin cogunu kaldirdim. 62 cm giyiyordu onlarida kaldirdim. Pazar gunu mevlutten sonra gelen hediyelere bakip alisveris yapcam..
Anladim canim bende kaldirdim dolap bombos olduçabuk buyuyorlar maşallah. ben de cogunu kaldırdım. burada bı bayan vardı hatta
ona gönderıcem bi ara.
nefes aldı dolap :=) az kıyafet daha ıyıymıs gercektenAnladim canim bende kaldirdim dolap bombos oldu
Ben simdiye kadar para verip aldigim 2 tane pijama takimi vardi gerisini hep esimin akrabalari aldi..nefes aldı dolap :=) az kıyafet daha ıyıymıs gercekten
ben çok almıştımBen simdiye kadar para verip aldigim 2 tane pijama takimi vardi gerisini hep esimin akrabalari aldi..
evet. beslenme aralıgını açtım. dünden beri daha az aglattım sayılır :=)
dogdugundan bu yana 3,15 g almıs. 12 cm de uzamıs
emmesınde pek sorun çıkmayınca evet :)Beslenme aralıgını açınca azmi ağladı?
Gozune sokup yirtmasa ortaligi sikinti yok zaten ciziyo falan butun yuzunu.. Ben soyle nasil ne sekilde beslenir ne kadar beslenir? Sorularina adam gibi cevap verebilen bi doktor bulamadim ya... Canim peki kac cc veriyosun 4 saati bulunca? Yada kac dk memede kaliyo bebito?oyalarsan duruyor evet. bırak yesın ellerını olması gereken o.
Ohooo bizim evin her yeri hatunun sacibenımkının saçlar dökülmeye başlamış :=)
altına beyaz bişi koyunca fark ettım
önceden bende korkuyordum, ama arastırmalarıma göre bebekler uyku geldıgı zaman gözlerıyle oynarmıs. yaptıgı an uyutuyorumGozune sokup yirtmasa ortaligi sikinti yok zaten ciziyo falan butun yuzunu.. Ben soyle nasil ne sekilde beslenir ne kadar beslenir? Sorularina adam gibi cevap verebilen bi doktor bulamadim ya... Canim peki kac cc veriyosun 4 saati bulunca? Yada kac dk memede kaliyo bebito?
Arkadaşım o Hollanda'daki inekler Kuzular ne öyle ..zannedersin domuzla çiftleştirmisler. .nasıl besili..ben hamileliğimin ilk ayında Hollandadaydim. .bi ton peynir tattim..tatmaz olaydim en sevdiğim şeyden de tiksindim. .uzun müddet yiyemedim peynir.ama konya buyuklugundeki yerde ne tarım yapıyorlar. .helede sel olmasın diye deniz kenarına yaptıkları otomatik barajlar medeniyet işte bu dedirtiyor..bide bisikletleri tabi ..kişi başına 3 dene..bii Amsterdam dayken pis kokusunda n dolayi mariona dan tiksindim..onun dışında yaşanacak yer..insanlarda uzun ve yapılı. .Gece iyiydi yine ki,ama su an yine ayagimda..uyumak istiyor ama dalamiyor ve huysuzlaniyor. Bakalim nasil olacam bugun bilemiyorum pembis. V evet iyi buranin sutu,tereyagini fln da kullaniorum bzmkiler gbi degil ama iyi iste idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?