2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bi sürü şe konuşmuşunuz alıntı yapmak pek güç
Durumları biliyonuz..
Bugün meme ile savaş vardı evde..en son arabanın tekerlerini sildimde içine koydum ...uyudu aldım emzirdim
Minik başını ezivercem...
O minicik ağzı bas bas bağırdı

Eymentaa kadınla niye ugrasiyorsun boşver bak ilerde biz de kayınvalide olacaz
Korkusuz gelin o
Allah ona kendi gibi gelin vericek
....
Valla bende sevmem hiç ..
Korkmamda evirdim çevirdim gönül işi bu zorla sevücük değilim..
Napam yani kocamı büyüttü ise benide anam büyüttü..ağzı var dili yok kuzum benim özledim be bugün konuşamadık

Kadin kafayi cocugu odasinda uyutmama takti..neymis cocuk odada uyursa sesini duymazmisim .. Ay saol ben bunu düşünememiştim dedim.. Halbuki 10 dk da bir kontrol ediyorum..bugün gene ayni seyi dedi.. Gelirsin basina bekci gibi dikilirsin bende isimi yaparim dedim çıldırtti

Off sanki sen bilmiyon cocugun icin ne daha iyi..benimki de felaket tellali,ztn cok sk konusmuyoz ama konustugmzda da hep hastalik sayiyor..sonra ben kafami takiyorum deli ediyor beni..ona gore cocuk her hastaligi yasio olabilir nedense..sayiyo sayiyo

Profesörlük sinavina nerde girmistin derim ben olsam.. Töbe Allahim cok biliyolar ya

Yan etkileri ne canım

Internetten araştırdım canım
yaptıran anneler yazmışlar yaşadıklarını
sende bak istersen
şimdi yanlış bişey yazmayım buraya

Telsiz al da ikimiz de rahatlayalım de
Banada gaz ver bende kavga etmek istiyorum benimki ile

A

Ayneen 1 saattir uğraşıyorum ağla ağla en sonunda ana kucağında uyudu yerine koysam hemen açılıyor gozler sonra tekrar başa don ya sabirr
Ayagima kara sular indi, besigine koydum 11 dk eee ledim. Eee lememi kayit ettim. Ticaretini yapmayi dusunuyorum uyudu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…