2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aslında dinlene dinlene emmıyor, baya hızlı emıyor. belkıde alıyordur son sütü. illa 15 dk emmesı mı gerekıyor yani
Benim kizim gogsumu bırakmıyor mesele ben ayiriyorum genelde doyduktan sonra keyfe geçiyor. Başlarda sutum az diye düşünüyordum ama 2 ayda 1 kilo alınca doktor sütun yeterli dedi. Beni emzik gibi kullanıyor. Bu konuda ne yapacağımı şaşırdım. Memede uyumaya bayiliyor hep ağzında durcak ama meme.emzik te arada alıyor canı isterse.benim durum vahim valla

Canım benim sezeryandı.tam iki ay oldu
Adetli olman gerekmiyo
Benn daha adet olmadımm hiç takılırkn hissetmedim bile
Benim derdim spekulumla

benımkı de öyle ilk başlarda.

Kafama takılan birşeyi daha soraym
Ben hala her gün demir hapi içiyorum. Bir gün elevit diğer gün balık hapi sonra yine elevit şeklinde de bu hapları içiyorum. Bugün 83 gunluk olduk sizce artık bırakmalı miyim? Ilaç kullanan var mi aranızda?

Herkese huggies tavsiye ediyordum.
Hepsiburadadan accik indirimli bez aldim. Mubarek hepsi bebegimin poposuna yapisti.
En son cikardigimi resmen kazidim. Sicak su ile zor cikti.
Huggiese sikayet mektubu yazdim.
Cevap gelmezse musteri hizmetlerini arayacagim.
Cok sinirlendim.

Kızz...sahte falan olmasın..bendw kullanıyorum ..acayip memnunum... Hepsiburada falan amaa bilemedim bak

Surrender balgamli kaka da ne mukuslu gibi mi yoksa rengi balgam gibi mi. .bak şimdi biz rota asisina gittik Dr mukuslu kaka yaptı deyince ben aşı yapmadı önce kaka tahlili istedi. .ya bu aşının son zamanı ne sen de doktoruna bir sorarmisin siz rota oldunuz mu

benımkı isterse aradan 4 saat gecmıs olsun artık 15 dk emmıyor
Benimki de bir süredir öyle. 7 dakika sürüyor maksimum. Hatta doktora sormuştum. Kilo alımı da cok iyiydi. Doktor o tekniği çözmüştür artık dedi.
Akşam cok kötü oluyor ama. Gece uykusuna yatarken emzik muamelesi yapıyor. Uyumak için 1 saatten fazla memede kalabiliyor. Gündüz gazdan pek uyuyamadığı için ben erken yatırıyorum. Gece uyuması için süt bırakmıyor bazen hiç mama vermedim ama öğle yemeğini atlarsam hele süt dolmuyor.
Biz annemle bebek gezmelerine başladık. Allahtan eşimin akrabası pek yok burda. K.validenin bikaç arkadaşı var. Tutturmaz inşallah onlara gidelim diye. Bebek gezmesine teyzeme gideceğiz bu hafta inşallah kayınvalide gelmez. Ne güzel evliliğimin ilk 5 yılı çok uzakta oturuyordu. Şimdi 2 senedir izmirdeler. Bebek yokken en fazla haftada bir görüşürdük şimdi Günaşırı geliyor kayınvalide neyse de kayınpeder fena her b.ka maydanoz. Bebeği alır gaz çıkarma bahanesiyle evi gezer yeni bişey görse sorar yeni mi bu ne bu falan diye o daha beter kaynana. Bide çocuğu vermiyor gelince kimseye kayınvalide ye diyor sen uzaktan sev. Bir kere alayım dedim çekti bebeği emzircem diyip aldım. Manyak herif başımda pisko yaa

Sende bir değil iki tane kaynana varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…