- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.201
Benim kizim gogsumu bırakmıyor mesele ben ayiriyorum genelde doyduktan sonra keyfe geçiyor. Başlarda sutum az diye düşünüyordum ama 2 ayda 1 kilo alınca doktor sütun yeterli dedi. Beni emzik gibi kullanıyor. Bu konuda ne yapacağımı şaşırdım. Memede uyumaya bayiliyor hep ağzında durcak ama meme.emzik te arada alıyor canı isterse.benim durum vahim vallaaslında dinlene dinlene emmıyor, baya hızlı emıyor. belkıde alıyordur son sütü. illa 15 dk emmesı mı gerekıyor yani
Canım benim sezeryandı.tam iki ay olduCanım ben de kararsizimhala hoş daha regl olmadım ne zaman olacam meçhul ben normal doğumdan sonra iyice tirstim valla korkuyorum acır diye çok açıdi mi kızlar bir de bebislerinize ne zaman su vermeye basladiniz ve ne kadar
benımkı de öyle ilk başlarda.Benim kizim gogsumu bırakmıyor mesele ben ayiriyorum genelde doyduktan sonra keyfe geçiyor. Başlarda sutum az diye düşünüyordum ama 2 ayda 1 kilo alınca doktor sütun yeterli dedi. Beni emzik gibi kullanıyor. Bu konuda ne yapacağımı şaşırdım. Memede uyumaya bayiliyor hep ağzında durcak ama meme.emzik te arada alıyor canı isterse.benim durum vahim valla
Bizim de salıYarin 3 tane aşimiz da var zaten
Benimkinde hep var beyaz parcaciklar, bende sutun yagli kismi fazla olunca oyle oluyor diye biliyordum.ishal olmamış oluyor-muş
Ben bugun kaslarindakini sutumden damlatip sildim hemen yumusayip cikiverdi aklinda olsun canimPembe benim bebis de öyle ya alnı kaslarinin arası çok var zeytinyağı yapıyorum ben de ama yine oluyor ne zaman bitecek
24 saate 11 öğün
90 dk.
( maç gibi oldu)
Kızz...sahte falan olmasın..bendw kullanıyorum ..acayip memnunum... Hepsiburada falan amaa bilemedim bakHerkese huggies tavsiye ediyordum.
Hepsiburadadan accik indirimli bez aldim. Mubarek hepsi bebegimin poposuna yapisti.
En son cikardigimi resmen kazidim. Sicak su ile zor cikti.
Huggiese sikayet mektubu yazdim.
Cevap gelmezse musteri hizmetlerini arayacagim.
Cok sinirlendim.
Biberon dahil mi?24 saate 11 öğün
90 dk.
( maç gibi oldu)
Ben de cok memnunum. Hatta bi kere prima kulandim hemen paket bitmeden huggies aldim tekrar.Kızz...sahte falan olmasın..bendw kullanıyorum ..acayip memnunum... Hepsiburada falan amaa bilemedim bak
evet 1 öğünü biberon.Biberon dahil mi?
yok yahu ben tutmuyorum program variyice kafayı yedin sör ...
Uykusuz olmalısın ...
bende denemek için aldım pek memnun kalmadımBen de cok memnunum. Hatta bi kere prima kulandim hemen paket bitmeden huggies aldim tekrar.
Site de sahtesini satacak bi site degil ama ne bileyim.
Kazidim resmen biraz once..
selam anneler,
şu playstore e ne yazsan çıkıyor'' bebek emzirme saatleri'' yazdım program çıktı
indirdim kullanıyorum. hangı saatte, hangi şekilde, kaç dk emmiş kaydedıyor.
aklınızda olsun, 'balgam'' şeklinde kaka yaparsa hemen tahlıle gönderın doktorum öyle dedi.
bu sabah gönderdım ben. inşallah bişi yoktur temız cıkar. inş balgamını bu sekılde atıyordur.
Benimki de bir süredir öyle. 7 dakika sürüyor maksimum. Hatta doktora sormuştum. Kilo alımı da cok iyiydi. Doktor o tekniği çözmüştür artık dedi.benımkı isterse aradan 4 saat gecmıs olsun artık 15 dk emmıyor
Sende bir değil iki tane kaynana varmışBenimki de bir süredir öyle. 7 dakika sürüyor maksimum. Hatta doktora sormuştum. Kilo alımı da cok iyiydi. Doktor o tekniği çözmüştür artık dedi.
Akşam cok kötü oluyor ama. Gece uykusuna yatarken emzik muamelesi yapıyor. Uyumak için 1 saatten fazla memede kalabiliyor. Gündüz gazdan pek uyuyamadığı için ben erken yatırıyorum. Gece uyuması için süt bırakmıyor bazen hiç mama vermedim ama öğle yemeğini atlarsam hele süt dolmuyor.
Biz annemle bebek gezmelerine başladık. Allahtan eşimin akrabası pek yok burda. K.validenin bikaç arkadaşı var. Tutturmaz inşallah onlara gidelim diye. Bebek gezmesine teyzeme gideceğiz bu hafta inşallah kayınvalide gelmez. Ne güzel evliliğimin ilk 5 yılı çok uzakta oturuyordu. Şimdi 2 senedir izmirdeler. Bebek yokken en fazla haftada bir görüşürdük şimdi Günaşırı geliyorkayınvalide neyse de kayınpeder fena her b.ka maydanoz. Bebeği alır gaz çıkarma bahanesiyle evi gezer yeni bişey görse sorar yeni mi bu ne bu falan diye o daha beter kaynana. Bide çocuğu vermiyor gelince kimseye kayınvalide ye diyor sen uzaktan sev. Bir kere alayım dedim çekti bebeği emzircem diyip aldım. Manyak herif başımda pisko yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?