- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.241
Fındıkzade hastane ve eczane ürünleri satan bir pasajdan çift borulu soğuk hava üfleyerek bir buhar makinası alıp makinanın karşısına bebeği yatirdik cnm başka bi ilaç koymadik suya 2 haftaliktiBuhar makinesini nasıl verdiniz ventolin mi?
Ben de emzik siparis etcektim bugun. Chicci yenidogan kucukmgeliy8k arttik, yicek cocuk.uyanın..
Oyun arkadaşlı emzik rüyama girdi..bugün sipariş edicez ..
Canım evet bu aralar olmaya başladı haftaya asi var soracam ama aile hekimi de çok ilgisiz sınırımi bozuyor iyi bir çocuk doktoru bulamadım koca ankaradaCanm yanlış hatirlamiyorsm sen daha önce de sormustn ve sadece anne sutunde normal demişlerdi. Ben de tekrar söyleyeyim hatta bazı doktorlar 10 güne kadar bile normal diyorlar Ben ilk bebegmi bu yüzden goturdm ilgilenmedi bile en fazla karnı sert mi ona bakarlar sen ısrar edersen fitil verirler ben bir haftayı geçince birkaç kez sabun koydum onu da hemen kakayla atiyo zaten
Dün ebebek e gittik. Nuk aldim bende dogdugundan beri onu emiyor degistirmedim hic.. Bi kere wee baby aldik onu hic almadi sert geldiuyanın..
Oyun arkadaşlı emzik rüyama girdi..bugün sipariş edicez ..
ayy inşallahBen de bilmiyorum cnm. Mağazada her iki ürünü de görüp kiyaslamanda fayda var. Umarım hem konforlu hem hesaplı hem kullanışlı hem de güzel bir arabası olur bebisin.
Normal soğuk buhar makinası alsak olur mu acaba? Benimkide 54 günlük yatırcaklardı ventolin verceklerdi başka doktora gittik gerek görmedi. Ufak dozda antibiyotik başladık. Birde buhar makinasını deniyelim bakalımFındıkzade hastane ve eczane ürünleri satan bir pasajdan çift borulu soğuk hava üfleyerek bir buhar makinası alıp makinanın karşısına bebeği yatirdik cnm başka bi ilaç koymadik suya 2 haftalikti
bişey dicem bu oyucak acep emzikten ayrılıo muOio arkadaşlıya kafam yattı..
Bakalım fatura kısmına kOCişin cebi yatacak mı
bencede..aslında dinlene dinlene emmıyor, baya hızlı emıyor. belkıde alıyordur son sütü. illa 15 dk emmesı mı gerekıyor yani
al benden de o kadanYaşam enerjimi emdiler
pufffYarin 3 tane aşimiz da var zaten
ben kalça ultrasonu çekilirken kanguruyu sormuştum doktoraArkadaslar daha zaman var ama yürütec hakkında ne düşünüyorsunuz?
bizimkide aynıGünaydın kızlar bugün 3. Gün hala kaka yapamadı paşam gaz çıkarıyor ama kaka yok zeytinyağı verdim halinden de memnun ben herşeyi yiyorum yok sadece anne sütü veriyorum ben doktora goturuyum mu kızlar ne yqpiyim bilemedim
dün takip ettiğim bir anne bloggerin sitesinde tavsiye ettiği bi bebe oturagı gördümBir kere 5 gun yapamadığında
Evet öyle diyorlar ama annelerimiz bizde hep kullanmis bir sorunumuz da yok. Mesela yemek fln yaparken çocuğu ona koysam yanında dursa rahatlik bence.diğer türlü nereye emeklicek nerde yuvarlancak derdi var.
maşallahAsidan geldik teyselelcalpol ve derece ile tam takim bekliyoz .
Oglumun kilo ve boyu iyi cikti cok sukur
Bencede uyandrma canım sonuçta sarılık riski geçti artık hem aciksa zaten kendi uyanır benimki uyniyo acikinca en fazla 5 saat ac kalabiliyo zaten bi bakyrm uyanms eller agznda meme ariyo :)Slm kızlar aklıma çok takılan bi sorunu paylaşmak istiyorum. Bebeğim 66 günlük gece 6-7 saate kadar uyuyor beslemek için doktorum uyandırma dedi ama sağlık ocağı hemşiresi süre çok uzun 3 saatte uyandır dedi kafam çok karışık yardım lütfen
Erkek mi bebegn erkek çocuklarına pek onermiyolar fitili internetten bi arastr istersenCanım fitile alıştırma diyorlar bakalım bugün de bekleyim inşallah yapar halinden memnun paşam kendi haline birakiyim diyorum ama aklıma takılıyor
Bizimde aşı yarn korkyrm gtmeyeAsidan geldik teyselelcalpol ve derece ile tam takim bekliyoz .
Oglumun kilo ve boyu iyi cikti cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?