2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım evet bu aralar olmaya başladı haftaya asi var soracam ama aile hekimi de çok ilgisiz sınırımi bozuyor iyi bir çocuk doktoru bulamadım koca ankarada canım sabah bir cay kaşığı zeytinyağı verdim biraz önce az yapmış cıvık 3 gün olmasına rağmen kati değil sanırım artik 3 4 güne bir yapacak bu duruma alisiyim

Fındıkzade hastane ve eczane ürünleri satan bir pasajdan çift borulu soğuk hava üfleyerek bir buhar makinası alıp makinanın karşısına bebeği yatirdik cnm başka bi ilaç koymadik suya 2 haftalikti
Normal soğuk buhar makinası alsak olur mu acaba? Benimkide 54 günlük yatırcaklardı ventolin verceklerdi başka doktora gittik gerek görmedi. Ufak dozda antibiyotik başladık. Birde buhar makinasını deniyelim bakalım

Slm kızlar aklıma çok takılan bi sorunu paylaşmak istiyorum. Bebeğim 66 günlük gece 6-7 saate kadar uyuyor beslemek için doktorum uyandırma dedi ama sağlık ocağı hemşiresi süre çok uzun 3 saatte uyandır dedi kafam çok karışık yardım lütfen

aslında dinlene dinlene emmıyor, baya hızlı emıyor. belkıde alıyordur son sütü. illa 15 dk emmesı mı gerekıyor yani
bencede..
sonuçta çocuk yarım saatte durabilir yutmadıktan sonra
bazen boş bile çekmiş gibi yapıyor
bizimkide toplam on dakika artık
beş dakika bile yetiyormuş aslında doktor demişti
tabi o beş dakikayı tamamiyle hızlı hızlı ritmik bir şekilde çekip yutacak
yuttuğu zaten kursaktan ve nefes alışından o kadar belli ki

Yarin 3 tane aşimiz da var zaten
pufff
bizimde çarşamba aslında geçen haftaydı
ben doktor randevusu ile karıştırmışım bir gün sonra gittim
verem aşısı sadece çarşamba vuruluyormuş
ikisini vuralım veremi haftaya vururuz dediler
yoookkk didim ıkı kez çocuğa işkence çektiremem
hepsini haftaya halledelim dedim
bakalım neler olacak
inşallah kolay atlatırız

bizimkide aynı
sıkıntı etme bence
üç gündür sadece gaz çıkarıyor
bezlerimiz sadece çişli

dün takip ettiğim bir anne bloggerin sitesinde tavsiye ettiği bi bebe oturagı gördüm
hem mama sandelyesi
hem oturma destekleyicisi
hatta lazımlık kullanmada bile faydasını görmüş
ama tr de satışı yoktu galiba fazla araştırmadım ama

3 saat vaktim var
bugün kargoya verilmesi için
tak dedi artık vallahi arabasızlık dün yine rezil olduk ya
bi de şey sorcam ya
sen sadece arabayı mı aldın yoksa pusette aldın mı
bir de aparat zımbırtısı var
oluyor sana hepsi birlikte 375 tela
mübarek pusette arabayla aynı fiyat nasıl işse

Bencede uyandrma canım sonuçta sarılık riski geçti artık hem aciksa zaten kendi uyanır benimki uyniyo acikinca en fazla 5 saat ac kalabiliyo zaten bi bakyrm uyanms eller agznda meme ariyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…