2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O nasl biseymis oyle Allah sabır versin

Ben demir hapını doğumdan sonra iki ay kullandım canım
Doktorun bişey söylemedi mi?

Aman ne biçim insan onlar yya
Ben de ilk zamanlar iki göğsümü onar dakika verirdim ama artık twk göğüsle 7-10 dak.arasında doyuyor
Benimki dw gece uykuya dalmadan önce 2 hatta 3 saat bile kalıyo memede öyle uyuyo
Hiç emzik vermedim çocuğa ama acaba bu emzik gerektiğinin göstergesi olabilir mi ?bu gittiğimde doktora sorucam

benimkş de öyleydi doktora götürdük bronşiolit olmuş ihmal etmeden doktora götür mutlaka.ciğerlere inerse iyileşmesi daha zor olur

Kızım daha iki haftalık bile yokken oldu maalesef benden geçti. İlaç veremedik.bol bol buhar mak ve serum fizyolojik damla ile atlattık. Ama günde 4 kere fln çekiyorduk burnunu.her seferinde bir küçük sisenin yarısını sağ burun deliğine boca edip bebisin basini sola çevirceksin ki damla güzel yayılsın. Sonra sol burun deliğine sisenin diğer yarısını damlatip bu sefer sağa cevirceksin bebisin başını. Geçmiş olsun.

Bir kere 5 gun yapamadığında
Geçen gün bir prpgrmda doktor zararlı olduğunu söylemişti canımm
Evet öyle diyorlar ama annelerimiz bizde hep kullanmis bir sorunumuz da yok. Mesela yemek fln yaparken çocuğu ona koysam yanında dursa rahatlik bence.diğer türlü nereye emeklicek nerde yuvarlancak derdi var.

Yarım kalmış mesajım yukarda. Bir kere 5 gun yapamadığında yarım fitil verdik 1 saate ne var ne yok yapti.bir daha da böyle bir problem yaşamadık. Fitil tavsiye ederim

Valla ben de bunun için park yatak mı alsam diyorum mutfakta iş yaparken rahst olur ilerleyen zamanlarda

Canım anne sütü alan bebekler.10 gune kadar yapmayablrms bizimkide artık sureli 3 günde 4.günde.bi yapiyo her zaman olmasi normal.mi blmyrm yarn aşımız var o zaman sorcam

Yarım kalmış mesajım yukarda. Bir kere 5 gun yapamadığında yarım fitil verdik 1 saate ne var ne yok yapti.bir daha da böyle bir problem yaşamadık. Fitil tavsiye ederim
Canım fitile alıştırma diyorlar bakalım bugün de bekleyim inşallah yapar halinden memnun paşam kendi haline birakiyim diyorum ama aklıma takılıyor

benimkş de öyleydi doktora götürdük bronşiolit olmuş ihmal etmeden doktora götür mutlaka.ciğerlere inerse iyileşmesi daha zor olur
Benim oğluma da bronşiolit dedi doktor. Öksürüyor balgam çıkartıyor. 3aydan ufak diye ilaç vermedi. Takip ediyoz şimdilik. Size ilaç verdi mi?

Buhar makinesini nasıl verdiniz ventolin mi?

Canm yanlış hatirlamiyorsm sen daha önce de sormustn ve sadece anne sutunde normal demişlerdi. Ben de tekrar söyleyeyim hatta bazı doktorlar 10 güne kadar bile normal diyorlar Ben ilk bebegmi bu yüzden goturdm ilgilenmedi bile en fazla karnı sert mi ona bakarlar sen ısrar edersen fitil verirler ben bir haftayı geçince birkaç kez sabun koydum onu da hemen kakayla atiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…