- 30 Ocak 2015
- 19.596
- 26.789
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.221
O nasl biseymis oyleBenimki de bir süredir öyle. 7 dakika sürüyor maksimum. Hatta doktora sormuştum. Kilo alımı da cok iyiydi. Doktor o tekniği çözmüştür artık dedi.
Akşam cok kötü oluyor ama. Gece uykusuna yatarken emzik muamelesi yapıyor. Uyumak için 1 saatten fazla memede kalabiliyor. Gündüz gazdan pek uyuyamadığı için ben erken yatırıyorum. Gece uyuması için süt bırakmıyor bazen hiç mama vermedim ama öğle yemeğini atlarsam hele süt dolmuyor.
Biz annemle bebek gezmelerine başladık. Allahtan eşimin akrabası pek yok burda. K.validenin bikaç arkadaşı var. Tutturmaz inşallah onlara gidelim diye. Bebek gezmesine teyzeme gideceğiz bu hafta inşallah kayınvalide gelmez. Ne güzel evliliğimin ilk 5 yılı çok uzakta oturuyordu. Şimdi 2 senedir izmirdeler. Bebek yokken en fazla haftada bir görüşürdük şimdi Günaşırı geliyorkayınvalide neyse de kayınpeder fena her b.ka maydanoz. Bebeği alır gaz çıkarma bahanesiyle evi gezer yeni bişey görse sorar yeni mi bu ne bu falan diye o daha beter kaynana. Bide çocuğu vermiyor gelince kimseye kayınvalide ye diyor sen uzaktan sev. Bir kere alayım dedim çekti bebeği emzircem diyip aldım. Manyak herif başımda pisko yaa
Geçen gün bir prpgrmda doktor zararlı olduğunu söylemişti canımmArkadaslar daha zaman var ama yürütec hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben demir hapını doğumdan sonra iki ay kullandım canımKafama takılan birşeyi daha soraym
Ben hala her gün demir hapi içiyorum. Bir gün elevit diğer gün balık hapi sonra yine elevit şeklinde de bu hapları içiyorum. Bugün 83 gunluk olduk sizce artık bırakmalı miyim? Ilaç kullanan var mi aranızda?
Aman ne biçim insan onlar yyaBenimki de bir süredir öyle. 7 dakika sürüyor maksimum. Hatta doktora sormuştum. Kilo alımı da cok iyiydi. Doktor o tekniği çözmüştür artık dedi.
Akşam cok kötü oluyor ama. Gece uykusuna yatarken emzik muamelesi yapıyor. Uyumak için 1 saatten fazla memede kalabiliyor. Gündüz gazdan pek uyuyamadığı için ben erken yatırıyorum. Gece uyuması için süt bırakmıyor bazen hiç mama vermedim ama öğle yemeğini atlarsam hele süt dolmuyor.
Biz annemle bebek gezmelerine başladık. Allahtan eşimin akrabası pek yok burda. K.validenin bikaç arkadaşı var. Tutturmaz inşallah onlara gidelim diye. Bebek gezmesine teyzeme gideceğiz bu hafta inşallah kayınvalide gelmez. Ne güzel evliliğimin ilk 5 yılı çok uzakta oturuyordu. Şimdi 2 senedir izmirdeler. Bebek yokken en fazla haftada bir görüşürdük şimdi Günaşırı geliyorkayınvalide neyse de kayınpeder fena her b.ka maydanoz. Bebeği alır gaz çıkarma bahanesiyle evi gezer yeni bişey görse sorar yeni mi bu ne bu falan diye o daha beter kaynana. Bide çocuğu vermiyor gelince kimseye kayınvalide ye diyor sen uzaktan sev. Bir kere alayım dedim çekti bebeği emzircem diyip aldım. Manyak herif başımda pisko yaa
benimkş de öyleydi doktora götürdük bronşiolit olmuşKizlar oglumun burnu baya tikali hapsuruyo ve oksuruyo sizde oldumu ilaclami gecti
Ben demir hapını doğumdan sonra iki ay kullandım canım
Doktorun bişey söylemedi mi?
benimkş de öyleydi doktora götürdük bronşiolit olmuşihmal etmeden doktora götür mutlaka.ciğerlere inerse iyileşmesi daha zor olur
Bir kere 5 gun yapamadığındaGünaydın kızlar bugün 3. Gün hala kaka yapamadı paşam gaz çıkarıyor ama kaka yok zeytinyağı verdim halinden de memnun ben herşeyi yiyorum yok sadece anne sütü veriyorum ben doktora goturuyum mu kızlar ne yqpiyim bilemedim
Evet öyle diyorlar ama annelerimiz bizde hep kullanmis bir sorunumuz da yok. Mesela yemek fln yaparken çocuğu ona koysam yanında dursa rahatlik bence.diğer türlü nereye emeklicek nerde yuvarlancak derdi var.Geçen gün bir prpgrmda doktor zararlı olduğunu söylemişti canımm
Yarım kalmış mesajım yukarda. Bir kere 5 gun yapamadığında yarım fitil verdik 1 saate ne var ne yok yapti.bir daha da böyle bir problem yaşamadık. Fitil tavsiye ederimGünaydın kızlar bugün 3. Gün hala kaka yapamadı paşam gaz çıkarıyor ama kaka yok zeytinyağı verdim halinden de memnun ben herşeyi yiyorum yok sadece anne sütü veriyorum ben doktora goturuyum mu kızlar ne yqpiyim bilemedim
Geçmiş olsun canınbenimkş de öyleydi doktora götürdük bronşiolit olmuşihmal etmeden doktora götür mutlaka.ciğerlere inerse iyileşmesi daha zor olur
Valla ben de bunun için park yatak mı alsam diyorum mutfakta iş yaparken rahst olur ilerleyen zamanlardaBir kere 5 gun yapamadığında
Evet öyle diyorlar ama annelerimiz bizde hep kullanmis bir sorunumuz da yok. Mesela yemek fln yaparken çocuğu ona koysam yanında dursa rahatlik bence.diğer türlü nereye emeklicek nerde yuvarlancak derdi var.
Canım anne sütü alan bebekler.10 gune kadar yapmayablrms bizimkide artık sureli 3 günde 4.günde.bi yapiyo her zaman olmasi normal.mi blmyrm yarn aşımız var o zaman sorcamGünaydın kızlar bugün 3. Gün hala kaka yapamadı paşam gaz çıkarıyor ama kaka yok zeytinyağı verdim halinden de memnun ben herşeyi yiyorum yok sadece anne sütü veriyorum ben doktora goturuyum mu kızlar ne yqpiyim bilemedim
Canım fitile alıştırma diyorlar bakalım bugün de bekleyim inşallah yapar halinden memnun paşam kendi haline birakiyim diyorum ama aklıma takılıyorYarım kalmış mesajım yukarda. Bir kere 5 gun yapamadığında yarım fitil verdik 1 saate ne var ne yok yapti.bir daha da böyle bir problem yaşamadık. Fitil tavsiye ederim
Evet öyle diyorlar ama bir kere yarım kullandım sadece ve artık hergün yapıyor 2 3 kereCanım fitile alıştırma diyorlar bakalım bugün de bekleyim inşallah yapar halinden memnun paşam kendi haline birakiyim diyorum ama aklıma takılıyor
Benim oğluma da bronşiolit dedi doktor. Öksürüyor balgam çıkartıyor. 3aydan ufak diye ilaç vermedi. Takip ediyoz şimdilik. Size ilaç verdi mi?benimkş de öyleydi doktora götürdük bronşiolit olmuşihmal etmeden doktora götür mutlaka.ciğerlere inerse iyileşmesi daha zor olur
Buhar makinesini nasıl verdiniz ventolin mi?Kızım daha iki haftalık bile yokken oldu maalesef benden geçti. İlaç veremedik.bol bol buhar mak ve serum fizyolojik damla ile atlattık. Ama günde 4 kere fln çekiyorduk burnunu.her seferinde bir küçük sisenin yarısını sağ burun deliğine boca edip bebisin basini sola çevirceksin ki damla güzel yayılsın. Sonra sol burun deliğine sisenin diğer yarısını damlatip bu sefer sağa cevirceksin bebisin başını. Geçmiş olsun.
Canm yanlış hatirlamiyorsm sen daha önce de sormustn ve sadece anne sutunde normal demişlerdi. Ben de tekrar söyleyeyim hatta bazı doktorlar 10 güne kadar bile normal diyorlar Ben ilk bebegmi bu yüzden goturdm ilgilenmedi bile en fazla karnı sert mi ona bakarlar sen ısrar edersen fitil verirler ben bir haftayı geçince birkaç kez sabun koydum onu da hemen kakayla atiyo zatenGünaydın kızlar bugün 3. Gün hala kaka yapamadı paşam gaz çıkarıyor ama kaka yok zeytinyağı verdim halinden de memnun ben herşeyi yiyorum yok sadece anne sütü veriyorum ben doktora goturuyum mu kızlar ne yqpiyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?