2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumun gaz cikarmave kaka yapma seanslari cogu zaman emerken oluyor,gazi cikarmaya calisiyoruz baya bi sonra meme,genelde ise yariyor oglum kendi cozum yolunu uretmis uzun zmndir da yoktu iki gundur ust uste aksam saatlerinde gazdan agliyor bir saat cocuk

Bencede uyandrma canım sonuçta sarılık riski geçti artık hem aciksa zaten kendi uyanır benimki uyniyo acikinca en fazla 5 saat ac kalabiliyo zaten bi bakyrm uyanms eller agznda meme ariyo :)
Biz de dun sonunda cikabildik odamiza,salonun isi derecesi daha iyi diye hep salonda yattik dune kadar.odamizda ayri besigi de var zaten,bi yatti 5saat sonra kalkti gece :) ilk kez :) bizimki de bogazina dayanamiyor,saat basi emer ama elini daha emmedi benimki ya ilginc

Ya benimki memeyi alirken bile elinide sokmaya calsyo ağzına

Bizimde aşı yarn korkyrm gtmeye
beni kurtarın der gibi baktı gözlerimize alt dudagı büzdü bastı çığlığı.. kuzumm şimdi uyuyor

Anneler bugun 68 gunluk oldu bebisim eldiven takiyoruz hala cikardigim zaman elleri buz kesiyo ne onerirsiniz artik cikarmam gerwkiyo ama usuyunce elleri geri takiyorum vede gaz ilaci hala kullniayomusunuz

Anneler bugun 68 gunluk oldu bebisim eldiven takiyoruz hala cikardigim zaman elleri buz kesiyo ne onerirsiniz artik cikarmam gerwkiyo ama usuyunce elleri geri takiyorum vede gaz ilaci hala kullniayomusunuz
Eldiven takma bence artık usudugunu ellerinden anlayamazsin ateşini olc bence. Ya da göğsüne dokun. Bazı aksamustleri huysuzlaniyor o zaman sab damladan 6 damla veriyorum. 84 gunluguz

Biz de 64 gunluguz ve ben hala eldiven takiyrm dediğin gibi elleri buz gibi oluyor. Günde iki defa sab simplex veriyrm

Bende takyrm ama eli usudugu için degl yüzünü ciziyo elleri usudugu zaman usumus olmuyoms canım burnu soguksa eğer usumus demekms

Hamileyken cildim pürüzsüz ve cok guzel ışıl ışıldı. Ama smdi alnımda isilik gibi minik kabartilar olustu. Cildinde böyle degisiklik olan var mı doğumdan sonra?

Annisler benim kız sürekli alt dudağıni emiyor.. iyice köfte dudak oldu:) Oyle yaptığında emzik mi versem?

Hamileyken cildim pürüzsüz ve cok guzel ışıl ışıldı. Ama smdi alnımda isilik gibi minik kabartilar olustu. Cildinde böyle degisiklik olan var mı doğumdan sonra?

Benim yzuumde biseler cikmadi ama hamileyken daha guzeldim bence saclarim isil isil ve canliydi..yuzum desen ayri bi parliuordu,kendimi cok begeniyordum ama simdiiii cokk yorgun ve solgun suratim

Benimkide oyle canim gaviscon biraz rahatlatiyor ama ben cok kullanmadim, kilo alimi iyise kullanmaya gerek yok dedi baska bi dr bende kestim. Careyi surekli gaz cikarmakta buldum, ondan sonra epey azaldi. Emzirmeye baslamadan once cikariyorum gazini, sonra bitene kdr 3 kere falan daha cikariyom, emzirme bitince bi daha, sonrada yarim saat dik pozisyon, epey azaldi boyle yapinca. Bi anda hizli beslenmemesi gerekiyir reflusu olan bebeklerin. Bazen yatarken sagdigim 90 cc sutu veriyorum, onu 20 dk da bitittiriyorum mesela. Yoksa hepsini cikariyor.
Cok zor oluyor, bebegede iskence gibi ama ne yapalim kusmasindan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…