- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.281
gittik aşımızı olduk. arabanın açılısını daha yapmadıkSurrender ne yaptınız
doktora gittiniz mi aşı oldu mu minnoş arabayı kullandınız mı
sorular sorular deli sorular
. mukus küçük küçük oluyor ya hanı?mukusun büyüğüSurrender balgamli kaka da ne mukuslu gibi mi yoksa rengi balgam gibi mi. .bak şimdi biz rota asisina gittik Dr mukuslu kaka yaptı deyince ben aşı yapmadı önce kaka tahlili istedi. .ya bu aşının son zamanı ne sen de doktoruna bir sorarmisin siz rota oldunuz mu
allah yardımcın olsun :=)Benimki de bir süredir öyle. 7 dakika sürüyor maksimum. Hatta doktora sormuştum. Kilo alımı da cok iyiydi. Doktor o tekniği çözmüştür artık dedi.
Akşam cok kötü oluyor ama. Gece uykusuna yatarken emzik muamelesi yapıyor. Uyumak için 1 saatten fazla memede kalabiliyor. Gündüz gazdan pek uyuyamadığı için ben erken yatırıyorum. Gece uyuması için süt bırakmıyor bazen hiç mama vermedim ama öğle yemeğini atlarsam hele süt dolmuyor.
Biz annemle bebek gezmelerine başladık. Allahtan eşimin akrabası pek yok burda. K.validenin bikaç arkadaşı var. Tutturmaz inşallah onlara gidelim diye. Bebek gezmesine teyzeme gideceğiz bu hafta inşallah kayınvalide gelmez. Ne güzel evliliğimin ilk 5 yılı çok uzakta oturuyordu. Şimdi 2 senedir izmirdeler. Bebek yokken en fazla haftada bir görüşürdük şimdi Günaşırı geliyorkayınvalide neyse de kayınpeder fena her b.ka maydanoz. Bebeği alır gaz çıkarma bahanesiyle evi gezer yeni bişey görse sorar yeni mi bu ne bu falan diye o daha beter kaynana. Bide çocuğu vermiyor gelince kimseye kayınvalide ye diyor sen uzaktan sev. Bir kere alayım dedim çekti bebeği emzircem diyip aldım. Manyak herif başımda pisko yaa
geçmiş olsun atlattınız aşı işini darısı başımızagittik aşımızı olduk. arabanın açılısını daha yapmadık
hava cok soguktu çünkü.
sağ ol.geçmiş olsun atlattınız aşı işini darısı başımıza
bugün son kez ebebek gittim araba için
joie markaya karar kıldım
fiyatı düşmüştü indirim varmış
sağollsağ ol.
hayırlı olsun arabanız
Ellerinin soguk olmasinin bi onemi yok. Benimkininde genelde soguk ve 25. Gunden beri takmiyorum eldiven. Sadece misafir gelince takiyorum cunku yuzunu opmeyin diyorum bu sefer ellerini opuyorlar, eee oglumda elini direk agzina sokuyor, yanak opmekten daha beter el opmek. Herkesi uyarmaktan yoruldum, o yuzden takiyom eldiveni misafir gelince kafam rahat :)Anneler bugun 68 gunluk oldu bebisim eldiven takiyoruz hala cikardigim zaman elleri buz kesiyo ne onerirsiniz artik cikarmam gerwkiyo ama usuyunce elleri geri takiyorum vede gaz ilaci hala kullniayomusunuz
Kafani karistirmak istemem ama sen amip olayini bi arastir derim. Sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde amip gorulme olasiligi cok azmis. Malesef amip ayrimini yapamayip gereksiz yere antibiyotik kullanimi cok fazlaymis. Amip antijeni diye bisey kakadan bakiliyor her yerde olmuyor ona baktirmak lazimmis gercekten tani dogru mu diye. Mikroskobiyle ayrimini yapamiyorlar cunku.. mukus küçük küçük oluyor ya hanı?mukusun büyüğü
tahlıl sonucunda az degerde mıkrop cıktı, amip.
antbıyotık verdı doktor. önce bızımkı 2 hafta sonra rota yaparız dedı, sonra '' cok yuksek deger degıl '' şimdi yapalım dedi.
daha ne dedıgını bılmıyor kı.
2 türlüsü varmıs nette yazıyordu. biri rotarıx diğeri rotateq
rotarix 2 doz 2 ve 4 aylar
rotatex 3 doz 3, 5, 7 aylar.
ne sacma dimi
hiç bilmiyorum yaaKafani karistirmak istemem ama sen amip olayini bi arastir derim. Sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde amip gorulme olasiligi cok azmis. Malesef amip ayrimini yapamayip gereksiz yere antibiyotik kullanimi cok fazlaymis. Amip antijeni diye bisey kakadan bakiliyor her yerde olmuyor ona baktirmak lazimmis gercekten tani dogru mu diye. Mikroskobiyle ayrimini yapamiyorlar cunku.
Geçmiş olsun.araştır bence ya sur.kardeşime de bulasmisti. .Hastane ye yatırdilar bunyesi zayıftı bebeykenhiç bilmiyorum yaa
kafamı ıyıce karıstırmak ıstemıyorum. sonra cok takıyorum kafaya.
allaha emanet artık. bakındım bıraz kullandıktan sonra kakada düzelme çok kişide olmus
Evet dogru diyorsun Allah'a emanet kuzucuklar, Rabbim korusun hepsini.hiç bilmiyorum yaa
kafamı ıyıce karıstırmak ıstemıyorum. sonra cok takıyorum kafaya.
allaha emanet artık. bakındım bıraz kullandıktan sonra kakada düzelme çok kişide olmus
Benim eşim aldırmadı. "Kılı tüyü kaçar. Bi emzik al, bi de ayıcık. Sarılır uyur, emziği yapıştırmaya ne gerek var "buyurduKızlar aldınız mı oyun arkadaşli emzik pembis. .bende alsam mi ?benimki suan bebedor kullanıyor. Başka emzik versem de alır. Eline alışmasindan korkuyoree. .
sağ ol. işte sonrası kötü olmamsı için antibiyotık şart sanırım.Geçmiş olsun.araştır bence ya sur.kardeşime de bulasmisti. .Hastane ye yatırdilar bunyesi zayıftı bebeyken
onun yerıne kuzucuk al :=) uyku arkadasıKızlar aldınız mı oyun arkadaşli emzik pembis. .bende alsam mi ?benimki suan bebedor kullanıyor. Başka emzik versem de alır. Eline alışmasindan korkuyoree. .
Aç kurtlarBenimki de
Cnm ben Tobb da Aygün Atacanlı ya götürüyorum kızımı memnunum.Canım evet bu aralar olmaya başladı haftaya asi var soracam ama aile hekimi de çok ilgisiz sınırımi bozuyor iyi bir çocuk doktoru bulamadım koca ankaradacanım sabah bir cay kaşığı zeytinyağı verdim biraz önce az yapmış cıvık 3 gün olmasına rağmen kati değil sanırım artik 3 4 güne bir yapacak bu duruma alisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?