2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

. mukus küçük küçük oluyor ya hanı?mukusun büyüğü
tahlıl sonucunda az degerde mıkrop cıktı, amip.
antbıyotık verdı doktor. önce bızımkı 2 hafta sonra rota yaparız dedı, sonra '' cok yuksek deger degıl '' şimdi yapalım dedi.
daha ne dedıgını bılmıyor kı.
2 türlüsü varmıs nette yazıyordu. biri rotarıx diğeri rotateq
rotarix 2 doz 2 ve 4 aylar
rotatex 3 doz 3, 5, 7 aylar.

ne sacma dimi

allah yardımcın olsun :=)

süt konusuna gelınce; pompan varsa gece 1 öğünlük yedek yap
o süreçte göğüslerin dolmus olur

Anneler bugun 68 gunluk oldu bebisim eldiven takiyoruz hala cikardigim zaman elleri buz kesiyo ne onerirsiniz artik cikarmam gerwkiyo ama usuyunce elleri geri takiyorum vede gaz ilaci hala kullniayomusunuz
Ellerinin soguk olmasinin bi onemi yok. Benimkininde genelde soguk ve 25. Gunden beri takmiyorum eldiven. Sadece misafir gelince takiyorum cunku yuzunu opmeyin diyorum bu sefer ellerini opuyorlar, eee oglumda elini direk agzina sokuyor, yanak opmekten daha beter el opmek. Herkesi uyarmaktan yoruldum, o yuzden takiyom eldiveni misafir gelince kafam rahat :)
Eller motor gelisimi icin cok onemliymis, bir an once cikarmak lazim.

Kafani karistirmak istemem ama sen amip olayini bi arastir derim. Sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde amip gorulme olasiligi cok azmis. Malesef amip ayrimini yapamayip gereksiz yere antibiyotik kullanimi cok fazlaymis. Amip antijeni diye bisey kakadan bakiliyor her yerde olmuyor ona baktirmak lazimmis gercekten tani dogru mu diye. Mikroskobiyle ayrimini yapamiyorlar cunku.

selam annişler.
benim bebişte dün gece 5 saat uyudu ben uyuyakalınca. o da uyanmamış. ben uyandırdım artık. altını açtım ona bile kaçmadı uykusu. ki normalde açılır gözleri uyku giderdi.
yarın randevumuz var. soracağım doktora. uyandırmak lazım mı değil mi.. uyudular mı tam uyuyorlar hepsi galiba. :)
benimki uykusuzluğa ve açlığa dayanamıyor zaten.

hiç bilmiyorum yaa
kafamı ıyıce karıstırmak ıstemıyorum. sonra cok takıyorum kafaya.
allaha emanet artık. bakındım bıraz kullandıktan sonra kakada düzelme çok kişide olmus

Kızlar aldınız mı oyun arkadaşli emzik pembis. .bende alsam mi ?benimki suan bebedor kullanıyor. Başka emzik versem de alır. Eline alışmasindan korkuyoree. .

Kızlar aldınız mı oyun arkadaşli emzik pembis. .bende alsam mi ?benimki suan bebedor kullanıyor. Başka emzik versem de alır. Eline alışmasindan korkuyoree. .
Benim eşim aldırmadı. "Kılı tüyü kaçar. Bi emzik al, bi de ayıcık. Sarılır uyur, emziği yapıştırmaya ne gerek var "buyurdu

onyedilik bende gece uykuda beslemeliyim 6 7 saat uyuduğu oluyo diye Dr ve buraya yazmıştım. Dr yazdığı msj kesinlikle uyandırma, uyku düzenini oluşturuyordur Bebek. Bozmayalım düzeni uyandığında besle bende bi kaç gün böyle deneyeceğim

Cnm ben Tobb da Aygün Atacanlı ya götürüyorum kızımı memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…