- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.301
Bende gazlı cocuk yapmışım 3 ayligiz tam gaz devamUyumayan cocuk yapmisim arkadas ya
Cok becerikliyiz yahu sonunda uyudu gazi soylemiyorum bile gazla butunlestikBende gazlı cocuk yapmışım 3 ayligiz tam gaz devam
Benimkide gazli çocuk bitmek bilmeyen bi gazimiz varUyumayan cocuk yapmisim arkadas ya
Hamileliğin son zamanlarında biraz cirkinlesmsti yüzüm dogmdan snra eve geldiğimde yüzüm puruzsuzdu bebek gbi bi daha o kadar olmadi tabiHamileyken cildim pürüzsüz ve cok guzel ışıl ışıldı. Ama smdi alnımda isilik gibi minik kabartilar olustu. Cildinde böyle degisiklik olan var mı doğumdan sonra?
Ya emek için emzigi yakalayamiyor gece düşünce ağlıyor. Sonra ellere yumuluyo haliyle .ortancakızım gibi baş parmağını emmesinde n korkuyorum.onun yerıne kuzucuk al :=) uyku arkadası
Kızım daha iki haftalık bile yokken oldu maalesef benden geçti. İlaç veremedik.bol bol buhar mak ve serum fizyolojik damla ile atlattık. Ama günde 4 kere fln çekiyorduk burnunu.her seferinde bir küçük sisenin yarısını sağ burun deliğine boca edip bebisin basini sola çevirceksin ki damla güzel yayılsın. Sonra sol burun deliğine sisenin diğer yarısını damlatip bu sefer sağa cevirceksin bebisin başını. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canın
Nasıl bebişin?iyileşti mi ?
çok şükür iyileşti şimdi.biz de nebilizatör aldık eve ventolin ve serum fizyolojik verdik buharla.soğuk buhar mak. almıştık ama doktor önermedi diye kaldırdık odasından.Benim oğluma da bronşiolit dedi doktor. Öksürüyor balgam çıkartıyor. 3aydan ufak diye ilaç vermedi. Takip ediyoz şimdilik. Size ilaç verdi mi?
Hemen cikartiyorum ben yapismiyor.farketmezsem ve beklemisse yapisiyorPrima kullanan anneler sizde de kaka popoya yapisiyormu sanki emicilikte sikinti var bana mi öyle geliyor
Yapisiyo canimPrima kullanan anneler sizde de kaka popoya yapisiyormu sanki emicilikte sikinti var bana mi öyle geliyor
Benimkide 5 saat uyumus ben uyuyunca ilk defa olduselam annişler.
benim bebişte dün gece 5 saat uyudu ben uyuyakalınca. o da uyanmamış. ben uyandırdım artık. altını açtım ona bile kaçmadı uykusu. ki normalde açılır gözleri uyku giderdi.
yarın randevumuz var. soracağım doktora. uyandırmak lazım mı değil mi.. uyudular mı tam uyuyorlar hepsi galiba. :)
benimki uykusuzluğa ve açlığa dayanamıyor zaten.
Bende molfixden primaya geçmeyi düşünüyorum. Molfix sızdırıyor ya da ben bir yerlerde hata yapıyorum...Prima kullanan anneler sizde de kaka popoya yapisiyormu sanki emicilikte sikinti var bana mi öyle geliyor
Biz dogdugunda beri prima kullandık ama son zamanlarda kaka yanlardan yaşında birde yapisma var ben mi yanlış bağlıyorum dedim anlamadım başka bez de pisik yapar diye degistiremiyorumdaBende molfixden primaya geçmeyi düşünüyorum. Molfix sızdırıyor ya da ben bir yerlerde hata yapıyorum...
Benimde sızdırdı huggiese geçtim markette bez reyonunda kız büyük gelen bez sızdırır demiştiBende molfixden primaya geçmeyi düşünüyorum. Molfix sızdırıyor ya da ben bir yerlerde hata yapıyorum...
Kilosuna göre bez büyük değil aslında. Bakalım bir de prima deneyelim. Huggies de denedim o sızdırmadı ama çok sert geldi bana bacak arasına gelen kısmı.Benimde sızdırdı huggiese geçtim markette bez reyonunda kız büyük gelen bez sızdırır demişti
sadece sana verirlerDevletin verdiği 300 lirayı ptt den kendiniz mi çektiniz yoksa eşlerde çekebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?