2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar minnoşun aşıları vardı ya az önce ateşini ölçtüm bi kulaktan 36,5 diğerinden 37,5 normal mi sizce bu kafar fark?tedbir amaçlı bir kaşık daha verdim calpol

Kızlar bebeklerinizle oynadiginizda size guluyolar mi ve agulamaya başladılar mi yoksa daha erken mi

55gunluk bebiism ve guluyo ses cikariyo,laf vermeye calisiyo bana..biz de cok konusuyoruz ozellikle esim masallah hicsusmuyo,hep hikayeler vs vs..bebis en az 10gundur yogun sekilde ses verio beni taniyo,sende nasil gidiyo peki :)

teşekkür ederim canım cevabın ve önerilerin için..gaviskon da bir işe yaramadı..kilo alımını doktorumuz beğeniyor aslında..dediğin gibi dik pozisyona devam ..ne yapalım katı gıdaya geçene kadar bana ve oğluşuma güzel giyinmek haram

55gunluk bebiism ve guluyo ses cikariyo,laf vermeye calisiyo bana..biz de cok konusuyoruz ozellikle esim masallah hicsusmuyo,hep hikayeler vs vs..bebis en az 10gundur yogun sekilde ses verio beni taniyo,sende nasil gidiyo peki :)
bizimkide iki aylık bayadr gülüyo sesler ckaryo bgn oyun halımız geldi onuda pek sevdi :)

Bende bugun ayni seyi soyluyordum sadece ogluma degil banada kiyafet yetismiyor. Allahtan kotu bir koku yok ortada. Kilo alimi iyise kusmayi sallamiyor bile doktorlar. Benim en cok uzuldugum sey uyurken surekli agzina gelip oksurmesine neden olmasi. Yavrucagima uykuda da rahat yok, icim gidiyor.

Benim bebeğim bazen 8 saat uyuyor uyandırmıyor, gelişimi kilosu falanda iyi. Ben uyandırma taraftarı değilim uykuda iyi bir besin. Birde psikolojik tarafı var hatta bu konuyu derste yeni gördük. Eğer bebeği uzun sure ağlatır beslemezsek ileriki yaşamında güvensiz ve kaygılı biri olabilir. Akside yanlış yani bebek ağlamadan, sürekli saat tutup emzirirsek ileride kayıtsız, hazıra alışan, başarmak için cabalamayan biri olabilir. Yani bence uyandırma hiçbir sorun olmaz o açılınca ağlar zaten istesende durduramazsın. Kişilik gelişimi için bugünden nasıl davrandığını önemli. Benim onerim böyle Buarada maşallah iyi uyuyormus seninkide

Anneler bugun 68 gunluk oldu bebisim eldiven takiyoruz hala cikardigim zaman elleri buz kesiyo ne onerirsiniz artik cikarmam gerwkiyo ama usuyunce elleri geri takiyorum vede gaz ilaci hala kullniayomusunuz
Eller sürekli kapalı kaldığı için çıkarınca ilk zamanlar soğuk olur. Sonra alisiyor tıpkı yüz gibi. Ama bir kaç gün sonra hala soğuk oluyorsa kıyafetlerinde ince olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…