- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.421
olabilir cnm sen postaneye gidip sor istersenEvet canım ondan bahsediyorum
Okula gittim ben üst yazı gerekiyodu
Müd.yard aldı evrakları ben hallederim dedi
O mu karıştırdı acaba
24 canım25 ocakta mi dogdu minnosun
ben daha vermedm ates düsürücüKızlar minnoşun aşıları vardı ya az önce ateşini ölçtüm bi kulaktan 36,5 diğerinden 37,5 normal mi sizce bu kafar fark?tedbir amaçlı bir kaşık daha verdim calpol
Kizlar gogus ucum yara kan geliyo emzirmemde sakinca varmi sizc3
bsy olmaz canm kusarsada kanlı olablr korkmaKizlar gogus ucum yara kan geliyo emzirmemde sakinca varmi sizc3
Kızlar bebeklerinizle oynadiginizda size guluyolar mi ve agulamaya başladılar mi yoksa daha erken mi
teşekkür ederim canım cevabın ve önerilerin için..gaviskon da bir işe yaramadı..kilo alımını doktorumuz beğeniyor aslında..dediğin gibi dik pozisyona devam ..ne yapalım katı gıdaya geçene kadar bana ve oğluşuma güzel giyinmek haramBenimkide oyle canim gaviscon biraz rahatlatiyor ama ben cok kullanmadim, kilo alimi iyise kullanmaya gerek yok dedi baska bi dr bende kestim. Careyi surekli gaz cikarmakta buldum, ondan sonra epey azaldi. Emzirmeye baslamadan once cikariyorum gazini, sonra bitene kdr 3 kere falan daha cikariyom, emzirme bitince bi daha, sonrada yarim saat dik pozisyon, epey azaldi boyle yapinca. Bi anda hizli beslenmemesi gerekiyir reflusu olan bebeklerin. Bazen yatarken sagdigim 90 cc sutu veriyorum, onu 20 dk da bitittiriyorum mesela. Yoksa hepsini cikariyor.
Cok zor oluyor, bebegede iskence gibi ama ne yapalim kusmasindan iyidir.
bizimkide iki aylık bayadr gülüyo sesler ckaryo bgn oyun halımız geldi onuda pek sevdi :)55gunluk bebiism ve guluyo ses cikariyo,laf vermeye calisiyo bana..biz de cok konusuyoruz ozellikle esim masallah hicsusmuyo,hep hikayeler vs vs..bebis en az 10gundur yogun sekilde ses verio beni taniyo,sende nasil gidiyo peki :)
O degil de dayanabilecek misin ki emzirmeye?..Kizlar gogus ucum yara kan geliyo emzirmemde sakinca varmi sizc3
Avvvuuuu sesini duyuyoruz uzun zamandir. Gulmeyi dersen, anasini görünce gülüyorKızlar bebeklerinizle oynadiginizda size guluyolar mi ve agulamaya başladılar mi yoksa daha erken mi
Bende bugun ayni seyi soyluyordum sadece ogluma degil banada kiyafet yetismiyor. Allahtan kotu bir koku yok ortada. Kilo alimi iyise kusmayi sallamiyor bile doktorlar. Benim en cok uzuldugum sey uyurken surekli agzina gelip oksurmesine neden olmasi. Yavrucagima uykuda da rahat yok, icim gidiyor.teşekkür ederim canım cevabın ve önerilerin için..gaviskon da bir işe yaramadı..kilo alımını doktorumuz beğeniyor aslında..dediğin gibi dik pozisyona devam ..ne yapalım katı gıdaya geçene kadar bana ve oğluşuma güzel giyinmek haram
Çok doğru bizim dr da 38 bulursa ates önce ilik su ile dus aldirin hala gecmezse verin calpol demişticalpol sandığınız kadar masum bi ilaç degil.. bebeğin karaciğerini etkiliyo... çook zor durumda kalmadığınız sürece vermeyin..
Benim bebeğim bazen 8 saat uyuyor uyandırmıyor, gelişimi kilosu falanda iyi. Ben uyandırma taraftarı değilim uykuda iyi bir besin. Birde psikolojik tarafı var hatta bu konuyu derste yeni gördük. Eğer bebeği uzun sure ağlatır beslemezsek ileriki yaşamında güvensiz ve kaygılı biri olabilir. Akside yanlış yani bebek ağlamadan, sürekli saat tutup emzirirsek ileride kayıtsız, hazıra alışan, başarmak için cabalamayan biri olabilir. Yani bence uyandırma hiçbir sorun olmaz o açılınca ağlar zaten istesende durduramazsın. Kişilik gelişimi için bugünden nasıl davrandığını önemli. Benim onerim böyle Buarada maşallah iyi uyuyormus seninkideSlm kızlar aklıma çok takılan bi sorunu paylaşmak istiyorum. Bebeğim 66 günlük gece 6-7 saate kadar uyuyor beslemek için doktorum uyandırma dedi ama sağlık ocağı hemşiresi süre çok uzun 3 saatte uyandır dedi kafam çok karışık yardım lütfen
Eller sürekli kapalı kaldığı için çıkarınca ilk zamanlar soğuk olur. Sonra alisiyor tıpkı yüz gibi. Ama bir kaç gün sonra hala soğuk oluyorsa kıyafetlerinde ince olabilir.Anneler bugun 68 gunluk oldu bebisim eldiven takiyoruz hala cikardigim zaman elleri buz kesiyo ne onerirsiniz artik cikarmam gerwkiyo ama usuyunce elleri geri takiyorum vede gaz ilaci hala kullniayomusunuz
bizimkide iki aylık bayadr gülüyo sesler ckaryo bgn oyun halımız geldi onuda pek sevdi :)
kolumu cırmık cırmık etti sıpa..ellerini keşfetsin diye eldiven giydirmiyorum,seslenmiyorum ama sabah olsun o tırnaklar kesilecek adamım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?