- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.441
Canım benim de gazoz Fanta colavcok canım istiyorUludag gazoz iceyim dedm.bi firt aldim baktim cok gazli..sana gazoz luks kizim dedim suya vurdum yineher sey pasacik icin
Aynen bencede. Benim icinde kardes cok onemli. O yuzden kardesi olsun cok istiyorum. Tabiki simdi degilAma kardeşi de olsun yaa
Gerçi her kardeş de iyi geçinmiyo ama ne biöeyim twk çocuk sıkıcı olur gibi geliyo bana
Şahsen kardeşim benim için çok değerli
Canım benim de gazoz Fanta colavcok canım istiyorkendimi zor tutuyorum hele tatlı çok fena ben hamilelikte hic yememistim akilolar çok fena artik aynaya bakmiyorum
Dun bu sebepten hastaneye gittik.Cocuk bildigin gazman. Gazdan dogru duzgun ememedi butun gun. Ne zaman gececek bu gazlar yaaa
Geçmiş olsun cnm.Minnoşun ateşi 37 37,5 civarı telaşlanmalı mıyum?ya da napayım
Battaniyeyi twk kata indirdin ikiden
Pufff
Benim bebeğim erkke. Kızların da terliypr mudur diye merak ediyordum. Benşmkinşn çok terliyor çünkü.Emerken bebeklerinizin başı terliyor mu acaba fazlami giydiriyorum yoksa normalmidir
Aynen benimde erkek aklıma da geldi kızlarda oluyor mu diye cok terliyor kolum sirilsiklam ter oluyor nette falan araştırdım kalp hastalığı falan yazı var evham yaptım birazBenim bebeğim erkke. Kızların da terliypr mudur diye merak ediyordum. Benşmkinşn çok terliyor çünkü.
Tepesindeki azcık saç, ıslanıp kıvırcıklaşıyor:))
Yolk artık naptın. Allah korusun... Erkek adamlar terleyecekler tabi. :) Ben asıl yazı düşünüyorum. Allahtan kokmuyorlar:)Aynen benimde erkek aklıma da geldi kızlarda oluyor mu diye cok terliyor kolum sirilsiklam ter oluyor nette falan araştırdım kalp hastalığı falan yazı var evham yaptım biraz
Birincisi 65 gün hastalandim ikincisi emzirme atleti kullanuyorum üçüncüsü doguma 11 kg kilo ile gittim dogum sonrasi Allah ne verdiyseUzun zaman sonra uykuya, memeye, emziğe, battaniyeye savaş açtı yine. Bu çocuğun ergenliği çok zor geçecek, çook... Tersi çok pis zira :)
Neyse size birkaç sorum var. Bugün 83 gün oldu ameliyat olalı. Sezeryandan sonra da birkaç gün kanama olmuştu, ondan beridir hastalanamadım. Ben kadar uzun süre hala hastalanmayan var mı?
İkincsi evdeyken sürekli sütyen takıyor musunuz? Ben nerdeyse sadece dışarı çıkarken takıyorum da merak ettim.
Son soru doğumdan sonra daha da kilo alan bi manyak ben miyim yaa
iste net copluk gibi herbiseycik var evet yazın ne yapacaklar ya o değilde artık yazın kiyafet değiştirir dururuz zaten giyinmeyi sevmiyor cocuk birde bende acayip terliyorum onun sıcaklığıylaYolk artık naptın. Allah korusun... Erkek adamlar terleyecekler tabi. :) Ben asıl yazı düşünüyorum. Allahtan kokmuyorlar:)
Aynen buyudukce daha.çok ilgileniyo :)Simdilik kisa sureli odaklaniyorlar ama biraz zaman gecsin baya oynicaklad cok guzel olacak :)
Eczanedn 2 dozluk aldim. Ama acikcasi doz sayisini arastrmadim hic.Bende 7 nisanda yaptirmaya karar verdim. Peki piyasadaki 2 dozluk mu? 3 dozluktan mi yaptiracaksin?
Cnm sen devletin verdiği 300 liradan bahsetmiyormusun? Doğum yardımı olan. Karışıklık oldu heralde. Ona kendin başvuruyorsun diye biliyorum.
Tam ben yazicaktim ki yazilmis zaten:) 15 gune agulamaya baslar.Artik yavas yavas gulucukler artmaya, 15 gun falan sonra agular cosmaya baslar
İki yaş var aralarında yaş geciyo diye ikinciyi de yaptık valla ikincmden memnunum büyüğüm daha çok yoruyor bebek ligi de çok zordu ona rağmen ikinciyi nasıl düşündüm ben de inanamiyorm ama iyiki yapmışım birkaç yıl sonra rahatliycm ınş.su an cekiyrm ama olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?