- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.401
Verme verme. Ben 37.5a cikinca verdim, ona bile pisman oldum. Artik 38'den once vermem surup. Azcik savasmayi ogrensin vücudu. Adam olacaklar, birazcik dayanikli olsunlar :)kızlar 2. ay asımızı oldk atesi cıkmadan versem mı ki ateş dusurucu
gece yatmadan öncede mi vermeyim gece uyurken atesi felan cıksa saat bası kontrol mu ediyim kiVerme verme. Ben 37.5a cikinca verdim, ona bile pisman oldum. Artik 38'den once vermem surup. Azcik savasmayi ogrensin vücudu. Adam olacaklar, birazcik dayanikli olsunlar :)
Yani sen bilirsin ama ben surekli kontrol ettim. 37, 5 olunca verdim. Belki de cikmaz. Bilemezsin...gece yatmadan öncede mi vermeyim gece uyurken atesi felan cıksa saat bası kontrol mu ediyim ki
oyle ama iste insan tedirgin oluyoYani sen bilirsin ama ben surekli kontrol ettim. 37, 5 olunca verdim. Belki de cikmaz. Bilemezsin...
Valla ben 3 olcek verdim atesi cikmadigi halde tirstim zaten gaz b3lasi var basimizda bide asinin derdi gelirse ustune aman Allah im bi olcek hemwn 1 olcek 6 saat sonra bi olcekte 12 saat sonraoyle ama iste insan tedirgin oluyo
bende veriyim o zaman yaValla ben 3 olcek verdim atesi cikmadigi halde tirstim zaten gaz b3lasi var basimizda bide asinin derdi gelirse ustune aman Allah im bi olcek hemwn 1 olcek 6 saat sonra bi olcekte 12 saat sonra
Ben eve gelir gelmez verdim bugün xanmkızlar 2. ay asımızı oldk atesi cıkmadan versem mı ki ateş dusurucu
Ben de cuma yaptırıyorumBende 7 nisanda yaptirmaya karar verdim. Peki piyasadaki 2 dozluk mu? 3 dozluktan mi yaptiracaksin?
İnşallah minnoşlar da yormaz bizi çok da rahat olurız :)ben sanki hamileliğimi özledimEvet bebeklerimiz kendilerine bi gelsin,2 yil sonrasi guzel olurdu :)
Bende de ypkOndan bizde de yok ki odunc verelim
Bizim 38 olmustu vermedim.verme benceVerme verme. Ben 37.5a cikinca verdim, ona bile pisman oldum. Artik 38'den once vermem surup. Azcik savasmayi ogrensin vücudu. Adam olacaklar, birazcik dayanikli olsunlar :)
Ama kardeşi de olsun yaaBenimde yas oldu 29. Aslinda bende beklemek istemiyorum ama ama ama... Cok zor ya
Bizimki iki dozlukBen de cuma yaptırıyorum
Benimki 65 günlük tamKızlar bebeklerinizle oynadiginizda size guluyolar mi ve agulamaya başladılar mi yoksa daha erken mi
bızımde yok ama daha vermedm versem mi bilemedmBen eve gelir gelmez verdim bugün xanm
Çok şükür ateşi ypk şimdilik
İki yaş var aralarında yaş geciyo diye ikinciyi de yaptık valla ikincmden memnunum büyüğüm daha çok yoruyor bebek ligi de çok zordu ona rağmen ikinciyi nasıl düşündüm ben de inanamiyorm ama iyiki yapmışım birkaç yıl sonra rahatliycm ınş.su an cekiyrm ama olsnKac yas var aralarinda. Ben de 32' yim. Ikinciyi ne zaman yapmaliyim diye düşünüyorum kara kara.
25 ocakta mi dogdu minnosunBenimki 65 günlük tam
10 gündür agu digo
Konuşıyo sanki bwnimle
Beni dinliyo konulurken sonra o çıkarıyo sesler sobra ben....
Bayadır da gülüyo konuştuğumda ve güldüğümde.çok kpnışuyorum bi de onunla herşeyi anlatıyorım büyük insan gibi
Benim de öyle olmuştu emdirmeeye devam etmistmKizlar gogus ucum yara kan geliyo emzirmemde sakinca varmi sizc3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?