- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.381
Anlamadım vallaBenim eşim başvurmuştu. ona gelmiş mesaj çekmeye gitti bugün ama vermemişler. Ben gidip çekcekmişim.
Deme öyle demeBiz harcadık bitti bileneredeyse ikinci bebeğimiz olacak sen hala....
Unut o parayı sana vermezler
Cnm sen devletin verdiği 300 liradan bahsetmiyormusun? Doğum yardımı olan. Karışıklık oldu heralde. Ona kendin başvuruyorsun diye biliyorum.Anlamadım valla
Okula verdim ben evraklatı
Müd.yard.ben hallederim dedi
Evet canım ondan bahsediyorumCnm sen devletin verdiği 300 liradan bahsetmiyormusun? Doğum yardımı olan. Karışıklık oldu heralde. Ona kendin başvuruyorsun diye biliyorum.
Ay ne bileyim hic keyfim yok ya
Bende 7 nisanda yaptirmaya karar verdim. Peki piyasadaki 2 dozluk mu? 3 dozluktan mi yaptiracaksin?Benim doktorum yaptirmami istedi 2. Ayda yaptiricaktm ilk dozunu ama saglik ocagi hemsiresi 3. Ayda asi yok daha rahat olur cocuk icin 3. Ayda yapalim dedi 8 nisani bekliyorum yaptrmak icin.
bakanlik karsilamadigi icin tereddutte kaliyo insan ama eger ishal olup cok kilo kaybetme gbi biseyle karsilasmak da mumkun eger yapilmazsa. Ozaman pisman olmamak icin yaptiricam insallah.
Ben de korka korka gittim de ..çok kısa sürdü aslında ama spekulum takılırken çok canım yanıyo her seferinde
Onu atlattıktan sonrasını hiç hissetmedim
5 -6 yıl kafam rahat ama ikinci çocuk için o kadar beklemek istemiyorum
Ysş 29,5 tan 30
Bende de weevel var. cok sicak oluyo ev, 35de yaniyo kombi, hic acmayincada sogur diye korkuyorum. Devamli bi havalandirma halindeyim.24 derece cocuk icin cok fazla degil mi? Genelde 22 de tutun diyorlar. Weevel marka oda olcer var bende sicaklik nem orani bozuldugunda mesela oda 25 derece falan oldugunda hemen uzgun surat oluyo ekranda.
Ay ne bileyim hic keyfim yok ya
Hadi ya oyle bi ihtimal vardi yani ?az önce korkumdan test yaptım kıazz...
Kuzenim doğumdan 57 gün sonra hamile oldugunu öğrendiydi ve şoka girmişti.sonuç 3 oğlu var ve kafayı yedi
Napim giii geldi gitti iste. Tam tersi haftasonundan beri geziyom, disarlar yaramadi herhalAtom hirt matır nettin kıaz patronu nu
Gittikten sonra yataklara mı düştün
Benimde yas oldu 29. Aslinda bende beklemek istemiyorum ama ama ama... Cok zor yaBen de korka korka gittim de ..çok kısa sürdü aslında ama spekulum takılırken çok canım yanıyo her seferinde
Onu atlattıktan sonrasını hiç hissetmedim
5 -6 yıl kafam rahat ama ikinci çocuk için o kadar beklemek istemiyorum
Ysş 29,5 tan 30
Zor valla ben de otuz da ikinciye hamile kaldım şimdi iki tane zor büyüğü kiskaniyodavranislari değişti benle bebeğe saldırıyo vuruyo birkaç yıl sonra nin hayaliyle avunuyormBenimde yas oldu 29. Aslinda bende beklemek istemiyorum ama ama ama... Cok zor ya
Allah yardimcin olsun...Zor valla ben de otuz da ikinciye hamile kaldım şimdi iki tane zor büyüğü kiskaniyodavranislari değişti benle bebeğe saldırıyo vuruyo birkaç yıl sonra nin hayaliyle avunuyorm
Kac aylik bebito?Kızlar bebeklerinizle oynadiginizda size guluyolar mi ve agulamaya başladılar mi yoksa daha erken mi
. Allah razı olsnAllah yardimcin olsun...
65 gunlukKac aylik bebito?
Artik yavas yavas gulucukler artmaya, 15 gun falan sonra agular cosmaya baslar. Allah razı olsn
65 gunluk
Kac yas var aralarinda. Ben de 32' yim. Ikinciyi ne zaman yapmaliyim diye düşünüyorum kara kara.Zor valla ben de otuz da ikinciye hamile kaldım şimdi iki tane zor büyüğü kiskaniyodavranislari değişti benle bebeğe saldırıyo vuruyo birkaç yıl sonra nin hayaliyle avunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?