2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam :=) monoviti bıraktım adc kullanıyorum
günde 10 damla. doktor 4. ay demir tavıyesınden bahsetmıstı. alırsam vega almam zaten.

Ne yaptın da bebişin emdiği sütü burnundan getirdin:)
sabahları yatarak emzırıyorum. dün sabah emzırırken uyuyakaldım
gözlerımı açtıgımda cocugun alt yanak tarafı süt gölü ıslanmıs.
burun hıc aklıma gelmedı. 2. seferde yıne aynı sekılde yaptım
bi baktım burnundan damlıyor süt. şaşırdım hiç görmemıstım . sonucta bı yandan emıyor diğer yandan da burnunda damlıyordu.
netten baktım bıraz olabılıyormus . uyundıgımda genelde göğüs dolu oluyor süt fazla gelınce oluyormus sanırım.
inşallah önemlı degıldir.

Ben de tatlı bağımlısı oldum
Niye gitmiyo bu kilolar
Emziriyom da
Hep sezeryandan.oysa ki normal istiyodum
Çok içimde kaldı hala aklıma geldikçe üzülüyorum gözlrrim doluyo

normal dogum gercekten mucize,zor ama sonrasi kolay geciyor.tabi hayirlisi,tam tersi de olabiliyor oyle dusun uzulme bende de hepsi gidecekti tam ama yedim yedimtatliyi sonra iki kiloya yakin kaldi,emzirdgm halde gitmiyor onlar da. Sporla desteklemek lazim bence ondan.. Ben disari da cok nadir cikiyorum

n 11 de 105 tl

Insallah cnm. Ama dikkat et ins birdaha uyuyakalmazsin.. Ben uc kez kucagimdayken uyuyakaldim gece.. Allahtan emzirme bitmis oyle uyuyakalmisim,kucagimda bi sure daha tutuyorum ben cunku.. Resmen kollarimda smsiki tutup 1saat uyumusum

Insallah cnm. Ama dikkat et ins birdaha uyuyakalmazsin.. Ben uc kez kucagimdayken uyuyakaldim gece.. Allahtan emzirme bitmis oyle uyuyakalmisim,kucagimda bi sure daha tutuyorum ben cunku.. Resmen kollarimda smsiki tutup 1saat uyumusum
aslında ben genellıkle hafıf uyuyakalıyorum.bakıyorum emmiş uyumus yerıne yatırıyorum:) benım kızda bi ses var duyan biri zanneder kı bebege bişi yapıyorlar.bişi olacak olursa ki allah korusun o kendını yırtar zaten

bende elımle yıkıyorum çok dert oluyorsa bulasık makınesıne koy

Ben dışarı da çıkıyorum ama kilolara faydasu olmuyo
Havalar nasıl canım orda
Burası güzrl rüzgar olmsyınca koyuyom minnoşu arabaya geziyoz evin çevresinde
Arkadaşım doğum kilolarını jillian dı sanırım onunla vermişti hem de sıkılaşmışto

Ben de uyuyakalıyom bazen kycağımda korkuyom bişey olcak diye allahtan meme çıkmış oluyo ağzından
Gece uykusunun tadı başka valla insan yenik düşebiliyo bazen

benımkı ellerini emdikçe '' karnı acıkmıs '' tarzında kelımeler kullanıldı hep
bu dıyenlerın hepsinin de cocugu var aradan baya zaman gecmıs olsa bıle..
en sonunda '' yahu siz nasıl çocuk büyüttünüz hiçbir şeyden haberınız yok'' dedim. bu aylarda ellerini keşfettıgı için karnı patlayacak sekılde dolu bıle olsa emme kaçınılmaz bir durum '' dedim.
hepsı baktı mel mel

annem ne kadar inkar etse de fark ettıgım bişi var; isterse insanlar 100 cocuk baksın
eger aradan zaman gecmısse bana göre o kişi o anlık deneyımsızdır. neden mi? cocugun ne gazından, ne uykusundan, ne bilmem neyınden haberlerı var. tek sayıkladıkları şey; aç bu cocuk
bi bebek sadece aç oldugunda aglar onlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…