- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.381
selam :=) monoviti bıraktım adc kullanıyorum4. Ay asisinda demir takviyesi veriyolarmis bebitolara saglik ocaginda. Vegaferonmus adi. 2 cesit paraben iceriyomus piyasadan toplatilmis sonra yine surmusler falanonun emsali ne verebilirizki acaba zarari dokunmayacak? Zaten su monoviti vermicem hakkinda iyi seyler duymadim. Acd kullanan varmi? Almistim ben evde duruyo. Kac damla veriyosunuz acd yi? Yine cok soru sordum
o şekilde soguk olmaz kı?Dışarda etkisini kaybediyor eczacı da dolapta saklıyor zaten. Aldığınız gibi dolaba koymanız gerek
Ben de tatlı bağımlısı oldumZayiflayalimemziriyoruz diye uzerinedusmeyelim ama su tatlilari kesersekbelki azcik gidebilir
genelde oyun halısında zaman gecırıyor.Bir de bebekleriniz uyumadiklari zamani nasil geciriyorlar
Kendi Kendine 10-15 dk duruyor Sorunu yoksa
BAzen cok kucakta geziyoruz yorucu oluyor
Ne yaptın da bebişin emdiği sütü burnundan getirdin:)selam anneler nasılsınız? biz bol bol gezdık geldık
dısarısı sıcak evler sogukminnoş gezmeyı cok sevıyor
dün garip bişi oldu. bebek bı yandan emıyor, diğer yandan burnundan süt damlaıyordu
başına gelen var mı?
Yok kısmey değilmiş dedim. En son yine aradılar, hangi bankalatı denedinşz diye. Dönmediler sonra artık.Evet bende maaş kartımla deneyince de olmamıştı. Yapabildin mi peki şimdi alışveriş cnm?
sabahları yatarak emzırıyorum. dün sabah emzırırken uyuyakaldımNe yaptın da bebişin emdiği sütü burnundan getirdin:)
ve ben demir ilacını 6 veya 7. ay kullanmayı dusunuyorum!selam :=) monoviti bıraktım adc kullanıyorum
günde 10 damla. doktor 4. ay demir tavıyesınden bahsetmıstı. alırsam vega almam zaten.
Ben de tatlı bağımlısı oldum
Niye gitmiyo bu kilolar
Emziriyom da
Hep sezeryandan.oysa ki normal istiyodum
Çok içimde kaldı hala aklıma geldikçe üzülüyorum gözlrrim doluyo
n 11 de 105 tlEki Görüntüle 1809144 @Atom heart mother Ben Monovit muadili Carlson Baby's Super Daily kullanıyorum, Amerika'da satılıyor ama Amazon.com da bulabilirsin, ya da getirenler de var, ben İnstagram'da bir kadından aldım, Amerika'dan ürün getiriyor kadın sürekli. Damlanın fotoğrafını yukarıda bulabilirsin.
Benim kızım 2 aylık olduğu için diğer bahsettiğin demir ilacını henüz bilmiyorum, doktor önermedi ama hemen onun muadili arayışına da girmek lazım anlaşılan, bu ülkede sağlık sektörü de sağlık kavramı da bitmiş maşallah, o kadar duyarsızlar ki el kadar bebeklerimize bile gelişi güzel GDO yu ya da çeşit çeşit kimyasalı hiç acımadan basıyorlar. İşte anne olmak asıl şimdi başlıyor, sadece uyku ve memeyle değil, çocuklarımızı bunlardan koruyabilmek adına okuyup araştırarak savaş vermemiz gerekecek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sabahları yatarak emzırıyorum. dün sabah emzırırken uyuyakaldım
gözlerımı açtıgımda cocugun alt yanak tarafı süt gölü ıslanmıs.
burun hıc aklıma gelmedı. 2. seferde yıne aynı sekılde yaptım
bi baktım burnundan damlıyor süt. şaşırdım hiç görmemıstım . sonucta bı yandan emıyor diğer yandan da burnunda damlıyordu.
netten baktım bıraz olabılıyormus . uyundıgımda genelde göğüs dolu oluyor süt fazla gelınce oluyormus sanırım.
inşallah önemlı degıldir.
aslında ben genellıkle hafıf uyuyakalıyorum.bakıyorum emmiş uyumus yerıne yatırıyorum:) benım kızda bi ses var duyan biri zanneder kı bebege bişi yapıyorlar.bişi olacak olursa ki allah korusun o kendını yırtar zatenInsallah cnm. Ama dikkat et ins birdaha uyuyakalmazsin.. Ben uc kez kucagimdayken uyuyakaldim gece.. Allahtan emzirme bitmis oyle uyuyakalmisim,kucagimda bi sure daha tutuyorum ben cunku.. Resmen kollarimda smsiki tutup 1saat uyumusum
bende elımle yıkıyorumŞu pompaları nasıl temizliyorsunuz arkadaşlar yaa? Her defasında ıncık cıncık on parça sök yıka çok gıcık..Elimle sağlıyordum ne güzel. Çok Zahmetsizdi:) Ama baktım memeler Gül Hanım' ın ineğinden hallice olmaya başladı alıverdim bi pompa. Ahh şu yıkaması da olmasa...
Ben dışarı da çıkıyorum ama kilolara faydasu olmuyonormal dogum gercekten mucize,zor ama sonrasi kolay geciyor.tabi hayirlisi,tam tersi de olabiliyor oyle dusun uzulmebende de hepsi gidecekti tam ama yedim yedimtatliyi sonra iki kiloya yakin kaldi,emzirdgm halde gitmiyor onlar da. Sporla desteklemek lazim bence ondan.. Ben disari da cok nadir cikiyorum
Ben de uyuyakalıyom bazen kycağımda korkuyom bişey olcak diye allahtan meme çıkmış oluyo ağzındanInsallah cnm. Ama dikkat et ins birdaha uyuyakalmazsin.. Ben uc kez kucagimdayken uyuyakaldim gece.. Allahtan emzirme bitmis oyle uyuyakalmisim,kucagimda bi sure daha tutuyorum ben cunku.. Resmen kollarimda smsiki tutup 1saat uyumusum
bizi de gazdan kurtaran tek şey zaman oldu :)Arkadaşım duydun mu bilmem ama gazdan bizi kurtaran Acıelma yağı oldu doktorumda onayladığı için herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?