2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar paşamın kafasında konak iyice arttı zeytinyagi yapiyorum ama gecmiyor bir krem vardı burada söylgişti hangisiydi
Canim benim kizimda da vardi zeytunyagi ile karbonati karistirdim tek zeytinyagi da olur iki saat beklettim sapka orttum kafasina sonra bebek taragiyla ileeri geri harekwtler yaparak cikarttim bira da bebek fircasiyla fircaladim sonrada guzelce yikadim twrtemiz oldu o kremin adi da mustela stelaker di sanirim

selam :=) monoviti bıraktım adc kullanıyorum
günde 10 damla. doktor 4. ay demir tavıyesınden bahsetmıstı. alırsam vega almam zaten.
selam
doktor bize ilk acd vermişti ve ilk kullandığım gün iki kez bardak dolusu kusunca bir daha vermedim
sonra sağlık ocağının monovit d3 üçü vermeye başladım sorun yaşamadım ama iki gündür burda okuduklarımdan sonra onuda vermiyorum ne yapıcam bilmiyorum

merhaba
ilk bızde kullandık sorun yasamamıştık
şuan da sorun yok maşallah. kusması belkı ondan degıldır?
var mı reflüsü
ya da cok emıyordur?

merhaba
ilk bızde kullandık sorun yasamamıştık
şuan da sorun yok maşallah. kusması belkı ondan degıldır?
var mı reflüsü
ya da cok emıyordur?
vallahi tekrar vermeye korktum açıkcası
o yuzden tamda emin olamasamda ilaca bağladım çünkü o güne kadar oyle bir problem yaşamamışken birden öyle kusunca vitamine yordum durumu

Cnm ben mikostatin kullandim iyilesti

insan gıcık oluyo dimi
yenıler ya analık işte benımkı 6 aydan önce öpemez
ama kendı anam öpüyo .. uzakta oldugu ıcın hakkı onun
Olıyom valla
Bi de öpmek var öpmek vsr
Ben bile öpmüyom o kadsr şapırtılı
Daha buhün geldi bi hafta kafamda kaynımla
Moralim yerlerde
Sütüm kaçmaz umarım

selam :=) monoviti bıraktım adc kullanıyorum
günde 10 damla. doktor 4. ay demir tavıyesınden bahsetmıstı. alırsam vega almam zaten.
Bende biraktim acd veriyorum 10 damla. Saglik ocagindaki hemsireye sordum bugun, ellerinde monovit yokmus, hatta sonra eczaneye sordum piyasada d vitamini yokmus, acdyi sormadim ama varmi diye... Yemin ediyorum bu ulkede hersey icin ayri ayri alim olmak lazim...

Canım dediğin şekilde yaptım bir saat bekletmistim iki saat de deneyim sagolasin inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…