- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.401
Canim benim kizimda da vardi zeytunyagi ile karbonati karistirdim tek zeytinyagi da olur iki saat beklettim sapka orttum kafasina sonra bebek taragiyla ileeri geri harekwtler yaparak cikarttim bira da bebek fircasiyla fircaladim sonrada guzelce yikadim twrtemiz oldu o kremin adi da mustela stelaker di sanirimKızlar paşamın kafasında konak iyice arttı zeytinyagi yapiyorum ama gecmiyor bir krem vardı burada söylgişti hangisiydi
selamselam :=) monoviti bıraktım adc kullanıyorum
günde 10 damla. doktor 4. ay demir tavıyesınden bahsetmıstı. alırsam vega almam zaten.
Ben oldum galibakilodan yakınanlar adet oldunuz mu?
merhabaselam
doktor bize ilk acd vermişti ve ilk kullandığım gün iki kez bardak dolusu kusunca bir daha vermedim
sonra sağlık ocağının monovit d3 üçü vermeye başladım sorun yaşamadım ama iki gündür burda okuduklarımdan sonra onuda vermiyorum ne yapıcam bilmiyorum
adet olmaya başlayınca kılolar gıdıyormus yavaş yavaşBen oldum galiba
Ama spiralin ertesi günü başladığı için çpk emin değilim
Benimkiler temelli kalmaya gelmişadet olmaya başlayınca kılolar gıdıyormus yavaş yavaş
ben ne aldım ne verdımBenimkiler temelli kalmaya gelmiş
Sen ne durumdasın surr
insan gıcık oluyo dimiKaynanam minnoşumu şapur şupur öpüyo
Kafayı yicem
Verin ordan bi sigara
Az once kayinpederim geldi annem bizde bebegi öpüyordu dedim biyiklariniz batiyo opmeyin hep sivilce gibi oldu cocugun surati napim dayanamıyorum kızım diyo bende baba babasiyla ben bile opmuyorum öpme dedimKaynanam minnoşumu şapur şupur öpüyo
Kafayı yicem
Verin ordan bi sigara
vallahi tekrar vermeye korktum açıkcasımerhaba
ilk bızde kullandık sorun yasamamıştık
şuan da sorun yok maşallah. kusması belkı ondan degıldır?
var mı reflüsü
ya da cok emıyordur?
Cnm ben mikostatin kullandim iyilestiKızlar benim bebegimin pamukcugu var. Geciremedik bi türlü karbonatli su ve fungostatin ile. Doktora sordum gerekirse karbonatli su ile kanaya kadar kaziman lazım dedi. Kanatmasan daha iyi tabi dedi. Okuyorum karbonatli su yanlis tedavi dil lezyonlarina zarar verir dio. Icinizde pamukcukdan kurtulan var mi?
30 kilo çok canım ama güzel gitmiş 15 inşallah kısa sürede gider kalsnı daben ne aldım ne verdım
15 vermiştim
15 kalmıszaten bu kadar kısa sürede 30 kilo verılmez
zaman gerek
Olıyom vallainsan gıcık oluyo dimi
yenıler ya analık iştebenımkı 6 aydan önce öpemez
ama kendı anam öpüyo .. uzakta oldugu ıcın hakkı onun
Bende biraktim acd veriyorum 10 damla. Saglik ocagindaki hemsireye sordum bugun, ellerinde monovit yokmus, hatta sonra eczaneye sordum piyasada d vitamini yokmus, acdyi sormadim amaselam :=) monoviti bıraktım adc kullanıyorum
günde 10 damla. doktor 4. ay demir tavıyesınden bahsetmıstı. alırsam vega almam zaten.
Ay ben bişey söylesem bi daha yüzlerinr bakmamam lazımAz once kayinpederim geldi annem bizde bebegi öpüyordu dedim biyiklariniz batiyo opmeyin hep sivilce gibi oldu cocugun surati napim dayanamıyorum kızım diyo bende baba babasiyla ben bile opmuyorum öpme dedim
Canım dediğin şekilde yaptım bir saat bekletmistim iki saat de deneyim sagolasin inşallah geçerCanim benim kizimda da vardi zeytunyagi ile karbonati karistirdim tek zeytinyagi da olur iki saat beklettim sapka orttum kafasina sonra bebek taragiyla ileeri geri harekwtler yaparak cikarttim bira da bebek fircasiyla fircaladim sonrada guzelce yikadim twrtemiz oldu o kremin adi da mustela stelaker di sanirim
Neden 6 7? Ek gidalarla beraber gecsin diyemi?ve ben demir ilacını 6 veya 7. ay kullanmayı dusunuyorum!
Evettbişiler yıyınce sizin minnoş da izliyor mu anlıyormus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?