- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.421
Ay valla herşeyi anlıuo gibibişiler yıyınce sizin minnoş da izliyor mu anlıyormus gibi
Söz konusu bebeğim olubca soylerim benAy ben bişey söylesem bi daha yüzlerinr bakmamam lazım
Pufff
Başlıycam karakterime
ben şapır şupur öperım. o kadar da tatlı olunmaz ki amaOlıyom valla
Bi de öpmek var öpmek vsr
Ben bile öpmüyom o kadsr şapırtılı
Daha buhün geldi bi hafta kafamda kaynımla
Moralim yerlerde
Sütüm kaçmaz umarım
arastır istersen nettevallahi tekrar vermeye korktum açıkcası
o yuzden tamda emin olamasamda ilaca bağladım çünkü o güne kadar oyle bir problem yaşamamışken birden öyle kusunca vitamine yordum durumu
aynen öyle. vebal çok büyük bunların. el kadar bebeklere yasaklanan ilaçları verıyorlarBende biraktim acd veriyorum 10 damla. Saglik ocagindaki hemsireye sordum bugun, ellerinde monovit yokmus, hatta sonra eczaneye sordum piyasada d vitamini yokmus, acdyi sormadim amavarmi diye... Yemin ediyorum bu ulkede hersey icin ayri ayri alim olmak lazim...
Sabah aksam ac yada tok verilmesinin bi onemi varmi acd nin?aynen öyle. vebal çok büyük bunların. el kadar bebeklere yasaklanan ilaçları verıyorlar
Onda konusunca sarki soyleyince agiz hareketlerimi cok inceliyo, dilini cikarmaya basliyo her an konusabilir heyecanli kizbişiler yıyınce sizin minnoş da izliyor mu anlıyormus gibi
Ben hala olmadım 50. Günde iki gün ara ara kanama olu bitti o adet mi bilmiyorum karnı hala hamile gibi sezeryan normal doğumla ilgid ok bence göbek kalıyor ikisinde dekilodan yakınanlar adet oldunuz mu?
benımkı kedı seslerı cıkarıyorOnda konusunca sarki soyleyince agiz hareketlerimi cok inceliyo, dilini cikarmaya basliyo her an konusabilir heyecanli kiz
yok yaa normal dogum yapıp göbegı kalan cok. allah aşkına o küçücük yerden bebekten, sudan ve eşinden başka ne cıkabılır? sonucta kilo alıyorsun ve vücutta kalıyor. kolay bir şey miBen hala olmadım 50. Günde iki gün ara ara kanama olu bitti o adet mi bilmiyorum karnı hala hamile gibi sezeryan normal doğumla ilgid ok bence göbek kalıyor ikisinde de
Peki daha önce karbonatla sildin mi. Bide kac gun sureyle kullandin cnmCnm ben mikostatin kullandim iyilesti
Ben normal doğum yaptım 14 kilo aldım 11 kilo gitti 3 kilo kaldı ama hala hamile gibiyim göbek sarkti ne olacak boyle bilmiyorumyok yaa normal dogum yapıp göbegı kalan cok. allah aşkına o küçücük yerden bebekten, sudan ve eşinden başka ne cıkabılır? sonucta kilo alıyorsun ve vücutta kalıyor. kolay bir şey mi
komşum 15 kılo almıs hepsını verdı 2,5 ayda. göbek sıfır
sezeryen oldu.
Benimkide biyikli opuyo sinir oluyom kaynanamda cap cap yapisiyo bide kayinpeder sigara iciyo bidw hepsini olduresim varrrŕAz once kayinpederim geldi annem bizde bebegi öpüyordu dedim biyiklariniz batiyo opmeyin hep sivilce gibi oldu cocugun surati napim dayanamıyorum kızım diyo bende baba babasiyla ben bile opmuyorum öpme dedim
Aynen 40 çıkması falan hikayeymis onu anladım ancak 3 aylıkken gazi uykusu düzene giriyormus bana yalan soyledilerbizi de gazdan kurtaran tek şey zaman oldu :)
banada yalan soyledilerAynen 40 çıkması falan hikayeymis onu anladım ancak 3 aylıkken gazi uykusu düzene giriyormus bana yalan soylediler
Bu bizim milletimiz kadar civik cocuk seven kimse yoktur heralde ufacık bebeleri minciklamayi sık boğaz etmeye bayiliyorlarBenimkide biyikli opuyo sinir oluyom kaynanamda cap cap yapisiyo bide kayinpeder sigara iciyo bidw hepsini olduresim varrrŕ
Bizde kullaniyoruz acd ama kusma olmadi aksine bizim bidik tadini cok seviyorselam
doktor bize ilk acd vermişti ve ilk kullandığım gün iki kez bardak dolusu kusunca bir daha vermedim
sonra sağlık ocağının monovit d3 üçü vermeye başladım sorun yaşamadım ama iki gündür burda okuduklarımdan sonra onuda vermiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Susmayin arkadaslar soyleyin minicik bebekler yazik gunah yaa biz kiyamiyoruz opmeye onlar mincikliyoBu bizim milletimiz kadar civik cocuk seven kimse yoktur heralde ufacık bebeleri minciklamayi sık boğaz etmeye bayiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?