2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Olıyom valla
Bi de öpmek var öpmek vsr
Ben bile öpmüyom o kadsr şapırtılı
Daha buhün geldi bi hafta kafamda kaynımla
Moralim yerlerde
Sütüm kaçmaz umarım
ben şapır şupur öperım. o kadar da tatlı olunmaz ki ama
bu konuda şanslıyım sanırım, eşimin annesı öpme meraklısıdır, ama öpemıyor.
kızı çok hassas o konuda onunkınden kalma ve bırazda benım tavrımı bılmesınden dıyelım.
ama benım tarafım öpüyor, onlarda başka sehırdeler :=)
kendıne fazla dert etme, söyle yüzlerine kırmadan. ya da doktora at topu
en işe yarayan yöntem

aynen öyle. vebal çok büyük bunların. el kadar bebeklere yasaklanan ilaçları verıyorlar

Ben hala olmadım 50. Günde iki gün ara ara kanama olu bitti o adet mi bilmiyorum karnı hala hamile gibi sezeryan normal doğumla ilgid ok bence göbek kalıyor ikisinde de
yok yaa normal dogum yapıp göbegı kalan cok. allah aşkına o küçücük yerden bebekten, sudan ve eşinden başka ne cıkabılır? sonucta kilo alıyorsun ve vücutta kalıyor. kolay bir şey mi
komşum 15 kılo almıs hepsını verdı 2,5 ayda. göbek sıfır
sezeryen oldu.

Ben normal doğum yaptım 14 kilo aldım 11 kilo gitti 3 kilo kaldı ama hala hamile gibiyim göbek sarkti ne olacak boyle bilmiyorum

Az once kayinpederim geldi annem bizde bebegi öpüyordu dedim biyiklariniz batiyo opmeyin hep sivilce gibi oldu cocugun surati napim dayanamıyorum kızım diyo bende baba babasiyla ben bile opmuyorum öpme dedim
Benimkide biyikli opuyo sinir oluyom kaynanamda cap cap yapisiyo bide kayinpeder sigara iciyo bidw hepsini olduresim varrrŕ

Bizde kullaniyoruz acd ama kusma olmadi aksine bizim bidik tadini cok seviyor

Ben kimsenin çocuğunu opmedim esimde saolsun yegenlerini sapur supur öpmüş aileside cok kalabalik bekliyorlarki bizimkini opsunler. Dedim kusura bakma opemezler. Bi eltim opturuyormus digeride opturmuyormus. itici oluo opme diince demisti o opturen eltim. Iticilikte 1 numara olmaya hazırım. Eşiminde agzinda bi laf neymis doğal asiymis öpücük. O mikroplarla savasacakmiski guclensin. Bos laf bunlar hepsi bahane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…