- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.441
Evt cnm sildim ama tekrarladi daha fazla kullanmak istemedim aile hekimimiz onerdi 3 gun kullandim ilk gun temizlendi ama nokta kadar kalsa cogaliyormus o yuzden 3 gun kullandmPeki daha önce karbonatla sildin mi. Bide kac gun sureyle kullandin cnm
Benim gicik komsum bebegin yuzunu sıkmıs sinir oldum bidaha bebegimin yuzune bile bakma dedim noluyomuss diyo deli ya cocuk cigliklaa agladiSusmayin arkadaslar soyleyin minicik bebekler yazik gunah yaa biz kiyamiyoruz opmeye onlar mincikliyo
O kadar mikrop kucucuk bedene fazlaaBen kimsenin çocuğunu opmedim esimde saolsun yegenlerini sapur supur öpmüş aileside cok kalabalik bekliyorlarki bizimkini opsunler. Dedim kusura bakma opemezler. Bi eltim opturuyormus digeride opturmuyormus. itici oluo opme diince demisti o opturen eltim. Iticilikte 1 numara olmaya hazırım. Eşiminde agzinda bi laf neymis doğal asiymis öpücük. O mikroplarla savasacakmiski guclensin. Bos laf bunlar hepsi bahane...
Anlıyorlar mi sanki defalarca söyledim en sonunda sikcam boğazlarinı o olacakSusmayin arkadaslar soyleyin minicik bebekler yazik gunah yaa biz kiyamiyoruz opmeye onlar mincikliyo
Benim 10 kilo kaldı hamilelikten
Öncesimden de 5 fazlalık vardı
Öleyim ben
Ben de tatlı bağımlısı oldum
Niye gitmiyo bu kilolar
Emziriyom da
Hep sezeryandan.oysa ki normal istiyodum
Çok içimde kaldı hala aklıma geldikçe üzülüyorum gözlrrim doluyo
Olmadim dahakilodan yakınanlar adet oldunuz mu?
Ben dışarı da çıkıyorum ama kilolara faydasu olmuyo
Havalar nasıl canım orda
Burası güzrl rüzgar olmsyınca koyuyom minnoşu arabaya geziyoz evin çevresinde
Arkadaşım doğum kilolarını jillian dı sanırım onunla vermişti hem de sıkılaşmışto
Nasıl sıkmış ya küçücük bebeğiB
Benim gicik komsum bebegin yuzunu sıkmıs sinir oldum bidaha bebegimin yuzune bile bakma dedim noluyomuss diyo deli ya cocuk cigliklaa agladi
Bagirdim kadina küsmüs yedik sanki bebegini diyormus iyi oldu küstügu dedim bendeNasıl sıkmış ya küçücük bebeği
Bizimkiler dikkat eder ben 1. Çocuğumda daha kıldım şimdi iyiyim yine
Tadina bakmistim yag gibiydiBizde kullaniyoruz acd ama kusma olmadi aksine bizim bidik tadini cok seviyor
Oh iyi olmus bi daha yaklasmazBagirdim kadina küsmüs yedik sanki bebegini diyormus iyi oldu küstügu dedim bende
Ben onu kolay mi dogurdum gelen giden minciklasin diye mi.dogurdummOh iyi olmus bi daha yaklasmaz
Nayirrrrkilodan yakınanlar adet oldunuz mu?
Evet bence de senin oglus kalkmaya calisiyor kucaga alin beni diyor hal diliyleKizlar bugun 79 gunluguz bebim oglus kafayi kaldirmaya calisiyo kalkamayincada sinirleniyo oturmak mi istiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?