- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.821
http://www.ilacprospektusu.com/ilac/28/acd3-damlaIçinde etanol olduğunu okumuştum biyerde
Doğru mu diye merak ettim
Kızlar elinde acd olan varsa bakabilir mi
Prospektüse içindekilerde neler yazıyor
multiver kullanıyorumIçinde etanol olduğunu okumuştum biyerde
Bizde de yesil kaka yapiyor 3 gundur.saglik ocagindaki doktor usuttugu icin dediCanım bu mesajını okuduğum iyi oldu
Bizde kaka ve çiş tahlili verdik
çünkü bazen yeşil ve mukuslu oluyor
günde dört kez yaptığı oluyor
bende baya endişe ediyordum
Tahlil sonucunda bişey çıkmadı
ama gene içim rahat etmemişti
ayrıca iki gündür monovit kullanmayı bıraktım bebeğim sürekli kusuyordu
ve d vitaminin bazı bebeklere böyle yan etkileri yapabileceğini duydum
sen sanırım acd kullanıyorsun
rica etsem prospektüse bakar mısın
içindekiler kısmında neler yazıyor
multiver kullanıyorum
bulamadım içeriğini
Bizde de yesil kaka yapiyor 3 gundur.saglik ocagindaki doktor usuttugu icin dedi
HosgedinKızlar hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli büyür hayırlı evlat olurlar inşallah. 18 ocakta sezeryanla aldım kucağıma oğluşumu ben de. Aranıza katılayım dedim ; )
Bizimde uzun süre yeşil kaka durumu vardı mamaya geçince oldu doktor mamayı sindirememesinden üşütme ile alakası yok dedi biogaiga verdi kullandım geçtiBizde de yesil kaka yapiyor 3 gundur.saglik ocagindaki doktor usuttugu icin dedi
Aynen dinlenme yok banada. Hic düzgün oturmuyorum hala.Benim boyum kisa ama ayni agri bende de var,ozellikle ilk haftalar berbatti.. Hamilelikten ve de bilmiyrm normal dogum yaptysan sen de,onun da etksii var. Sonra da dinlenemiosun heo bebekle ugras.. Ozellikle emzirirken dikkatli oturmuyoruz o cok onemli.. Ben rastgele emziriyodum ilk haftaalrda,sonra duzelttm amadik oturamiyorum. Butun bunlar toplaninca agri oluyor. Bebek de uzerindeyse hele ki. Hamilelikte paso uzandim ama bebek dogdu dogali sirtim kanepe yuzu gormedi
Sezeryan evet. Yatarken otururken hele misafir falan geldiğinde ayakta kalsam dogrultamiyorum resmenSezeryan mi oldun Canm adet olcak gbi bi ağrı mi ameliyattan mi kaynakli benmde gece çok agryo yatarken sezeryandan kaynaklı sanirim
Sezeryandan sonra bel ağrısı oluyo diyolardi bnm ilk başta çok yoktu ama smdi yatarken oluyo emzirrken çok otrursam ayaga kalktığımda oluyoAynen dinlenme yok banada. Hic düzgün oturmuyorum hala.
Sezeryan evet. Yatarken otururken hele misafir falan geldiğinde ayakta kalsam dogrultamiyorum resmen
Sezeryandan sonra bel ağrısı oluyo diyolardi bnm ilk başta çok yoktu ama smdi yatarken oluyo emzirrken çok otrursam ayaga kalktığımda oluyo
Banyoyu haftada bi kere anca yapablyrm bende eşim evdeyken ypyodum çocuğa baksn diye baktm byle olmicak geçen gün çocuğu uyuttum girdim banyoya onu beklesem bugn yapiyim yarn yapiyim derken ertelyrm bndan sonra. Yapcam evde yokken de
Elimde olsa normal dogm yapardim kesin dogm yaptığında ayağa kalkmak zaten olum gibiydi arada smdi dikisim sizliyoBenim normal dogumdan kalma kasil agrilarim var hala,tam kasiklarin ordaki kemikler acayip agriyor bazen..son zamanalrda daha iyi sukur ama onceleri fenaydio kadar sanci cekip ikinirsan olacagi o ben sezeryanda da oyle cok agri olacagini bilmiyordum bak
Benimkide gündüz bi kere uzun uyuyo snra biz uyuyana kadar uyumuyoSorma koktuk iycebenim bucur gunduz uyusa ben de girerdim de cocuk uyumuyor bensiz. Mecbur el mahkum bekliyoz aksam gir dio ohoo pestilim cikmis yorgunluktan :/ cocuk uyudu mu atiyorum kafayi aninda daliyorum uykuya
Biz 70 gunluguz 61 cm 6 kg1 hafta gecikmeli olarak 3. Ay kontrolümüze gittik. 62 cm boy, 6330 kg geldi kızım. Sizlerde durum ne? Birde sol gözünde sulanma oluyor göz yaşı kanalı tıkalı ve masaj yapmam gerek.ancak kızım müsade etmiyor ki yapayım. Napıcam bilmiyorum. Bu durumda olan var mı?
benim ilk başlarda ağrıyordu belim. şimdi geçti. sezeryandan denilmiş. benimki ondandı demek.Kizlar belim çok ağrıyor. Hele alt degistirirken sızlıyor resmen. Emzirirkende. Sizlerde var mı bel ağrısı
Benim boyum da 1.80 yatarak emzirmeni tavsiye ederim çok rahatYaa boyum da uzun dik duramiyorum. Ondan olabilir
Valla ben multitabs kullanıyorum. En iyisi o diye biliyorum.memorial ve acibademe goturdum hep multitabs dedilerIçinde etanol olduğunu okumuştum biyerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?