2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de yesil kaka yapiyor 3 gundur.saglik ocagindaki doktor usuttugu icin dedi

Aynen dinlenme yok banada. Hic düzgün oturmuyorum hala.

Sezeryan mi oldun Canm adet olcak gbi bi ağrı mi ameliyattan mi kaynakli benmde gece çok agryo yatarken sezeryandan kaynaklı sanirim
Sezeryan evet. Yatarken otururken hele misafir falan geldiğinde ayakta kalsam dogrultamiyorum resmen

Aynen dinlenme yok banada. Hic düzgün oturmuyorum hala.

Sezeryan evet. Yatarken otururken hele misafir falan geldiğinde ayakta kalsam dogrultamiyorum resmen
Sezeryandan sonra bel ağrısı oluyo diyolardi bnm ilk başta çok yoktu ama smdi yatarken oluyo emzirrken çok otrursam ayaga kalktığımda oluyo

Sezeryandan sonra bel ağrısı oluyo diyolardi bnm ilk başta çok yoktu ama smdi yatarken oluyo emzirrken çok otrursam ayaga kalktığımda oluyo

Benim normal dogumdan kalma kasil agrilarim var hala,tam kasiklarin ordaki kemikler acayip agriyor bazen..son zamanalrda daha iyi sukur ama onceleri fenaydi o kadar sanci cekip ikinirsan olacagi o ben sezeryanda da oyle cok agri olacagini bilmiyordum bak

Sorma koktuk iyce benim bucur gunduz uyusa ben de girerdim de cocuk uyumuyor bensiz. Mecbur el mahkum bekliyoz aksam gir dio ohoo pestilim cikmis yorgunluktan :/ cocuk uyudu mu atiyorum kafayi aninda daliyorum uykuya

Elimde olsa normal dogm yapardim kesin dogm yaptığında ayağa kalkmak zaten olum gibiydi arada smdi dikisim sizliyo
Sorma koktuk iyce benim bucur gunduz uyusa ben de girerdim de cocuk uyumuyor bensiz. Mecbur el mahkum bekliyoz aksam gir dio ohoo pestilim cikmis yorgunluktan :/ cocuk uyudu mu atiyorum kafayi aninda daliyorum uykuya
Benimkide gündüz bi kere uzun uyuyo snra biz uyuyana kadar uyumuyo

1 hafta gecikmeli olarak 3. Ay kontrolümüze gittik. 62 cm boy, 6330 kg geldi kızım. Sizlerde durum ne? Birde sol gözünde sulanma oluyor göz yaşı kanalı tıkalı ve masaj yapmam gerek.ancak kızım müsade etmiyor ki yapayım. Napıcam bilmiyorum. Bu durumda olan var mı?

Biz 70 gunluguz 61 cm 6 kg

Kizlar belim çok ağrıyor. Hele alt degistirirken sızlıyor resmen. Emzirirkende. Sizlerde var mı bel ağrısı
benim ilk başlarda ağrıyordu belim. şimdi geçti. sezeryandan denilmiş. benimki ondandı demek.
ama şimdi de sabahları sırt ağrılarıyla uyanıyorum. gece sağıma soluma dönmek bazen işkence oluyor resmen.
neden bilmiyorum.

ya ben çocuğun tırnaklarını kesmeyi beceremiyorum galiba. ne zaman kessem yüzünü çiziyor. nasıl oluyorsa.
uzunken o kdar çizmiyor yahu..
uyanmasına yakın yüzüyle çok uğraşıyor.

Bu arada rota aşısını da yaptırdım dün.3 doz olanından uygulandı. Kızım tam 3 ay 1 haftalikken uygulanmış oldu.zamanlamada bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…