2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben bebeğimin doktorunu değiştirdim çok iyi bi doktor bebeğim 75 günlük acde vitamn ve kan damlası yazdı diğer doktor vermemişti bunları kullanan varmı kullanmalımyım kan dmlası biraz karnını ağrıtabilir dedi korktum

kan damlasını tahlıl yaptıktan sonra mı verdı? benımkı de 4. ay başlarsın 1-2 damla dedi
ama ben uzun süre düşünmüyorum kullanmayı.
türk doktorlarında ilaç hastalıgı var
tahlilsiz kafalarına göre verıyorlar.

evet tahlilsiz verdi bende korkuyorum kan damlasını kullanmaya daha 3 aylık ile değil peki acde kullanıyomusun

evet tahlilsiz verdi bende korkuyorum kan damlasını kullanmaya daha 3 aylık ile değil peki acde kullanıyomusun
evet kullanıyorum. genelde 4. aydan sonra verirler. senınkı nıye bu kadar acele ettı ki acaba?
ben olsam kullanmazdım. çocuk kabız bile olur. anne sütü mü alıyor sadece?

Iki gündür burnumdan geldi kucaktan inmeme doymama sürekli aglak huysuz buyume atağı mi nedir bu canimdan bezdim

Cok zor.. Biz hep oyleyiz inan,bugun uc kez wc icin,bi kez esim icin,bi kez de aksamyemegi icinkalktm ayaga.. 3saattir durup durup agliodu en son az once emerken uyuyakaldi.. Bizsiz olamiyorlar bebekler

Cok zor.. Biz hep oyleyiz inan,bugun uc kez wc icin,bi kez esim icin,bi kez de aksamyemegi icinkalktm ayaga.. 3saattir durup durup agliodu en son az once emerken uyuyakaldi.. Bizsiz olamiyorlar bebekler
benim buyuk oğlumu anlattı n aynen bende oyleydim banyo bile zor yapardim afedersin ama bize muhtaclar bu gunlerde gececek bebeginin tadini cikar canim sonradan keake buyumeseydi diceksin büyüyünce sevdirmiyor sipalar

Gozunaydinn rahatladin sukur. Ama affedilemez bi durum bu,ya cocuklarin gelisimini ogreniosun nasil olabilir bu.. Tarti bozuk.. Saka gibi bence,buyuk bi ihmal. Hickimse dikkat etmemis,onlar hic etmemis demek ki..
Aynen öyle canım ama 15 gun sonra yine gidicem agzima geleni soylucwm saglik ocağı doktoruydu yanlis tartan

Kizlar belim çok ağrıyor. Hele alt degistirirken sızlıyor resmen. Emzirirkende. Sizlerde var mı bel ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…