- 7 Haziran 2015
- 347
- 323
- 103
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.781
ben yazında yapıcam. çünkü incecik bez parçası kullanıyorumEvet elini bastira bastira ciziyo sıpa yazin yapamam kundak çıkarmaya başlamam lazm
kan damlasını tahlıl yaptıktan sonra mı verdı? benımkı de 4. ay başlarsın 1-2 damla dediarkadaşlar ben bebeğimin doktorunu değiştirdim çok iyi bi doktor bebeğim 75 günlük acde vitamn ve kan damlası yazdı diğer doktor vermemişti bunları kullanan varmı kullanmalımyım kan dmlası biraz karnını ağrıtabilir dedi korktum
kan damlasını tahlıl yaptıktan sonra mı verdı? benımkı de 4. ay başlarsın 1-2 damla dedi
ama ben uzun süre düşünmüyorum kullanmayı.
türk doktorlarında ilaç hastalıgı var
tahlilsiz kafalarına göre verıyorlar.
evet kullanıyorum. genelde 4. aydan sonra verirler. senınkı nıye bu kadar acele ettı ki acaba?evet tahlilsiz verdi bende korkuyorum kan damlasını kullanmaya daha 3 aylık ile değil peki acde kullanıyomusun
vEvet canim gidip carpmak istedim o kadınaBide mamaya baslatacaklardi demi ay nasl bsy bu
Bende tülbent dusunuyorm ama oda yakmaz mi kiben yazında yapıcam. çünkü incecik bez parçası kullanıyorum
terleme falan olmaz. hatta tülbentle yapmak lazım, hem kollarını cıkardıgında bogulma tehlıkesı de olmaz
Bizimde ilk ay 400 gram almsti mama aldm sevmedi hiç vermedm 2. Ay gttm 1100 gram alms attm çöpevEvet canim gidip carpmak istedim o kadına
Hadi gözün aydın rahatlamışsındır artıkEvet canim gecen ay 4700 du bugün baska bir doktora götürdüm 5500 cikti tartida icim rahat etti cok şükür
Bu ay goturdunmu canim kac kilo seninkiBizimde ilk ay 400 gram almsti mama aldm sevmedi hiç vermedm 2. Ay gttm 1100 gram alms attm çöpe
Allaha Şükür sagol canimHadi gözün aydın rahatlamışsındır artık
Yok Canm daha 29unda 3 aylik olcskBu ay goturdunmu canim kac kilo seninki
Iki gündür burnumdan geldi kucaktan inmeme doymama sürekli aglak huysuz buyume atağı mi nedir bu canimdan bezdim
Anladım canim tamamYok Canm daha 29unda 3 aylik olcsk
vEvet canim gidip carpmak istedim o kadına
benim buyuk oğlumu anlattı n aynen bende oyleydim banyo bile zor yapardim afedersin ama bize muhtaclar bu gunlerde gececek bebeginin tadini cikar canim sonradan keake buyumeseydi diceksin büyüyünce sevdirmiyor sipalarCok zor.. Biz hep oyleyiz inan,bugun uc kez wc icin,bi kez esim icin,bi kez de aksamyemegi icinkalktm ayaga.. 3saattir durup durup agliodu en son az once emerken uyuyakaldi.. Bizsiz olamiyorlar bebekler
Aynen öyle canım ama 15 gun sonra yine gidicem agzima geleni soylucwmGozunaydinn rahatladin sukur. Ama affedilemez bi durum bu,ya cocuklarin gelisimini ogreniosun nasil olabilir bu.. Tarti bozuk.. Saka gibi bence,buyuk bi ihmal. Hickimse dikkat etmemis,onlar hic etmemis demek ki..
Adet olacaksın herhalde canim benim de oyleydiKizlar belim çok ağrıyor. Hele alt degistirirken sızlıyor resmen. Emzirirkende. Sizlerde var mı bel ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?