- 24 Mart 2016
- 161
- 294
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.801
O tarz bi ağrı diil cnm yaAdet olacaksın herhalde canim benim de oyleydi
O zaman ani hareket falan mi yapgin canim farkında olmadanO tarz bi ağrı diil cnm ya
Duruş bozukluğundandır, emzirirken sırtını dik tutmaya calışKizlar belim çok ağrıyor. Hele alt degistirirken sızlıyor resmen. Emzirirkende. Sizlerde var mı bel ağrısı
Yok ya yapmadım aslında. Hamilelikte agriyordu. Sonrasinda da cok emziriyorum dinlenemiyorum hiç şöyle bi uzanayim yok yani. Yorgunluktan mi acaba diye düşünüyorumO zaman ani hareket falan mi yapgin canim farkında olmadan
Yaa boyum da uzun dik duramiyorum. Ondan olabilirDuruş bozukluğundandır, emzirirken sırtını dik tutmaya calış
Arjana yastik koy yaslanarak emzir canim durusten olabilir evetYok ya yapmadım aslında. Hamilelikte agriyordu. Sonrasinda da cok emziriyorum dinlenemiyorum hiç şöyle bi uzanayim yok yani. Yorgunluktan mi acaba diye düşünüyorum
Hadi gözün aydın boşa üzmüşler seniEvet canim gecen ay 4700 du bugün baska bir doktora götürdüm 5500 cikti tartida icim rahat etti cok şükür
EvEt canim Teşekkürler bosuna duruyolar orda sıkıntı varsa yaptırın dwgil mi amaHadi gözün aydın boşa üzmüşler seni
benim buyuk oğlumu anlattı n aynen bende oyleydim banyo bile zor yapardim afedersin ama bize muhtaclar bu gunlerde gececek bebeginin tadini cikar canim sonradan keake buyumeseydi diceksin büyüyünce sevdirmiyor sipalar
Benim boyum kisa ama ayni agri bende de var,ozellikle ilk haftalar berbatti.. Hamilelikten ve de bilmiyrm normal dogum yaptysan sen de,onun da etksii var. Sonra da dinlenemiosun heo bebekle ugras.. Ozellikle emzirirken dikkatli oturmuyoruz o cok onemli.. Ben rastgele emziriyodum ilk haftaalrda,sonra duzelttm amadik oturamiyorum. Butun bunlar toplaninca agri oluyor. Bebek de uzerindeyse hele ki. Hamilelikte paso uzandim ama bebek dogdu dogali sirtim kanepe yuzu gormediYaa boyum da uzun dik duramiyorum. Ondan olabilir
Ahh ayni banyoyu zor yapiyom ben de.. Iyce pasakli oldum zaten,esim de hic yardm etmiyor edemiyor.. Her sey banabakio.. Haliyle ilgilendigm iki seyden ilko bebek ikincisi yemekevet cok degerli bu anlar cnm valla
anne sütü sadece ama gece bir kere mama veriyorum uzun uyusun diye bende kullanmak istemiyorum başlamıycam zaten başka bir oktora gidicem çok sordum ama doktor kafamı karıştırdı ben devit3 kullanıyorum acde yazdı ikisinide kullan dedi acde nin içinde zaten d var devit3ü kullanmasammı acde yemi geçsem sadeceevet kullanıyorum. genelde 4. aydan sonra verirler. senınkı nıye bu kadar acele ettı ki acaba?
ben olsam kullanmazdım. çocuk kabız bile olur. anne sütü mü alıyor sadece?
ikisini birden kullanan bi seni duydum şimdiye kadar. senın bu doktor baytar sanırımanne sütü sadece ama gece bir kere mama veriyorum uzun uyusun diye bende kullanmak istemiyorum başlamıycam zaten başka bir oktora gidicem çok sordum ama doktor kafamı karıştırdı ben devit3 kullanıyorum acde yazdı ikisinide kullan dedi acde nin içinde zaten d var devit3ü kullanmasammı acde yemi geçsem sadece
aynen. referans değerleri sabit, ne oldugu önemli değil.
bunlar şaka gibi gercekten
allahsız bunlar .. ben artık bokları takip etmeyı bıraktım. rüyamda bile gördüm görümcem minnoşunkini yiyordu
iğrenç yaa..
şunları bilelim; kakası günde 7 yi geçmezse ishal değil
mukus balgam, yeşillik bilmem ney varsa fazla beslenmekten. beslenme araları açılıp gözlem yapılabilir.
bebeğin kilosu düşmüyor, keyfi yerındeyse bebekte sorun yoktur!
denek yaptırmayalım bebeklerımızı!
Yeni uyudu bizimki çok yorgunum kollarim yorgun belim yorgun sinirden başıma ağrılar girdi agri kesici içtim artık nasil bir sabır gelirmiş anneye anladımCok zor.. Biz hep oyleyiz inan,bugun uc kez wc icin,bi kez esim icin,bi kez de aksamyemegi icinkalktm ayaga.. 3saattir durup durup agliodu en son az once emerken uyuyakaldi.. Bizsiz olamiyorlar bebekler
kutusunu attım :/Canım bu mesajını okuduğum iyi oldu
Bizde kaka ve çiş tahlili verdik
çünkü bazen yeşil ve mukuslu oluyor
günde dört kez yaptığı oluyor
bende baya endişe ediyordum
Tahlil sonucunda bişey çıkmadı
ama gene içim rahat etmemişti
ayrıca iki gündür monovit kullanmayı bıraktım bebeğim sürekli kusuyordu
ve d vitaminin bazı bebeklere böyle yan etkileri yapabileceğini duydum
sen sanırım acd kullanıyorsun
rica etsem prospektüse bakar mısın
içindekiler kısmında neler yazıyor
Sezeryan mi oldun Canm adet olcak gbi bi ağrı mi ameliyattan mi kaynakli benmde gece çok agryo yatarken sezeryandan kaynaklı sanirimKizlar belim çok ağrıyor. Hele alt degistirirken sızlıyor resmen. Emzirirkende. Sizlerde var mı bel ağrısı
Banyoyu haftada bi kere anca yapablyrm bende eşim evdeyken ypyodum çocuğa baksn diye baktm byle olmicak geçen gün çocuğu uyuttum girdim banyoya onu beklesem bugn yapiyim yarn yapiyim derken ertelyrm bndan sonra. Yapcam evde yokken deAhh ayni banyoyu zor yapiyom ben de.. Iyce pasakli oldum zaten,esim de hic yardm etmiyor edemiyor.. Her sey banabakio.. Haliyle ilgilendigm iki seyden ilko bebek ikincisi yemekevet cok degerli bu anlar cnm valla
kutusunu attım :/
aynen bundan sonra takılmayalım böyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?