2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim buyuk oğlumu anlattı n aynen bende oyleydim banyo bile zor yapardim afedersin ama bize muhtaclar bu gunlerde gececek bebeginin tadini cikar canim sonradan keake buyumeseydi diceksin büyüyünce sevdirmiyor sipalar

Ahh ayni banyoyu zor yapiyom ben de.. Iyce pasakli oldum zaten,esim de hic yardm etmiyor edemiyor.. Her sey banabakio.. Haliyle ilgilendigm iki seyden ilko bebek ikincisi yemek evet cok degerli bu anlar cnm valla

Yaa boyum da uzun dik duramiyorum. Ondan olabilir
Benim boyum kisa ama ayni agri bende de var,ozellikle ilk haftalar berbatti.. Hamilelikten ve de bilmiyrm normal dogum yaptysan sen de,onun da etksii var. Sonra da dinlenemiosun heo bebekle ugras.. Ozellikle emzirirken dikkatli oturmuyoruz o cok onemli.. Ben rastgele emziriyodum ilk haftaalrda,sonra duzelttm amadik oturamiyorum. Butun bunlar toplaninca agri oluyor. Bebek de uzerindeyse hele ki. Hamilelikte paso uzandim ama bebek dogdu dogali sirtim kanepe yuzu gormedi

Ilk bebekler hep acemilige geliyo zaten bunda anne olduğumu anladım büyük oglanda kaynanayla birlikte oturuyordum emziremedim daha doğrusu sutum olmadi cok uzmuslerdi beni simdi kinse yok yanimda takmitorum kimseyi uyudugu anda islerle ugrasiyorum yardim istemiyorum ust katimda oturuyor cagirmiyorum bile ilkinin acisini sindi cijsriyorum bende doya doya ilgilen yavrunla
Ahh ayni banyoyu zor yapiyom ben de.. Iyce pasakli oldum zaten,esim de hic yardm etmiyor edemiyor.. Her sey banabakio.. Haliyle ilgilendigm iki seyden ilko bebek ikincisi yemek evet cok degerli bu anlar cnm valla

evet kullanıyorum. genelde 4. aydan sonra verirler. senınkı nıye bu kadar acele ettı ki acaba?
ben olsam kullanmazdım. çocuk kabız bile olur. anne sütü mü alıyor sadece?
anne sütü sadece ama gece bir kere mama veriyorum uzun uyusun diye bende kullanmak istemiyorum başlamıycam zaten başka bir oktora gidicem çok sordum ama doktor kafamı karıştırdı ben devit3 kullanıyorum acde yazdı ikisinide kullan dedi acde nin içinde zaten d var devit3ü kullanmasammı acde yemi geçsem sadece

ikisini birden kullanan bi seni duydum şimdiye kadar. senın bu doktor baytar sanırım
bi halt bildiği yok
şuan en masumu acd 3
deviti falan kullanma.

Canım bu mesajını okuduğum iyi oldu
Bizde kaka ve çiş tahlili verdik
çünkü bazen yeşil ve mukuslu oluyor
günde dört kez yaptığı oluyor
bende baya endişe ediyordum
Tahlil sonucunda bişey çıkmadı
ama gene içim rahat etmemişti
ayrıca iki gündür monovit kullanmayı bıraktım bebeğim sürekli kusuyordu
ve d vitaminin bazı bebeklere böyle yan etkileri yapabileceğini duydum
sen sanırım acd kullanıyorsun
rica etsem prospektüse bakar mısın
içindekiler kısmında neler yazıyor

Cok zor.. Biz hep oyleyiz inan,bugun uc kez wc icin,bi kez esim icin,bi kez de aksamyemegi icinkalktm ayaga.. 3saattir durup durup agliodu en son az once emerken uyuyakaldi.. Bizsiz olamiyorlar bebekler
Yeni uyudu bizimki çok yorgunum kollarim yorgun belim yorgun sinirden başıma ağrılar girdi agri kesici içtim artık nasil bir sabır gelirmiş anneye anladım

kutusunu attım :/
aynen bundan sonra takılmayalım böyle seylere

Banyoyu haftada bi kere anca yapablyrm bende eşim evdeyken ypyodum çocuğa baksn diye baktm byle olmicak geçen gün çocuğu uyuttum girdim banyoya onu beklesem bugn yapiyim yarn yapiyim derken ertelyrm bndan sonra. Yapcam evde yokken de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…