- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.841
Ohakızlar dikkat ettiniz mi, ben ne zaman ban yesemPembedon5 ortadan kayboluyor
hayırdır?bensiz buralar zından mı sana bensizliği bu sekılde mı protesto edıyorsun
sağol canım bırakıyorum o doktoru zaten sinir oldum iyice tepem attı yaikisini birden kullanan bi seni duydum şimdiye kadar. senın bu doktor baytar sanırım
bi halt bildiği yok
şuan en masumu acd 3
deviti falan kullanma.
Hangi tırnak makasini kullaniosun. Ya ince ya tirnaklari hemen kiriliyorlarbenim ilk başlarda ağrıyordu belim. şimdi geçti. sezeryandan denilmiş. benimki ondandı demek.
ama şimdi de sabahları sırt ağrılarıyla uyanıyorum. gece sağıma soluma dönmek bazen işkence oluyor resmen.
neden bilmiyorum.
ya ben çocuğun tırnaklarını kesmeyi beceremiyorum galiba. ne zaman kessem yüzünü çiziyor. nasıl oluyorsa.
uzunken o kdar çizmiyor yahu..
uyanmasına yakın yüzüyle çok uğraşıyor.
ay onu hic beceremiyorumBenim boyum da 1.80 yatarak emzirmeni tavsiye ederim çok rahat
Oyle olsun pembis yazmam bak icimi döküyom buralara atmayin beniiiiiOha140 seyfa birikmiş..yarın izmir yolcusuyuz hazırlıklar haftasındaydım..bugün heyecanım cok fazla
Valla okuyamadım..
Neslihan geleliberi kk ansiklopedi oldu be
Ona özel bi topik açın orda yazsın o
Sende siyasete pek atıldın
valiz hazırlıcam valizzzz
Cocuk sakince uzaniyrken firsat bu firsat evi supureyim dedim.. Hole gectim,mutfak ve ust katin merdiveni derken gelip bakamadim cocuga. Kanepede en az 10-15cm ortadaydi kafasi,geldim bi baktim kafasi asagi sarkmis boynundan. Ay nasil korktum agla agla oldum yeni geldim kendime.. Hareketli bi bebek ama bunu nasil yapabildi sok oldum,ne zamandir oldu kim bilirlanet olsun temizligine odum kopuyordu resmen ,tepetaklak gidecekmis cocuk az daha gelmeseydim
Canim dikkat et bebise kafalarini kaldiriyorlar benimkode dönüyor besigine koyup oyle isim varsa goruyorum allah korusun yavrularimizi sende oyle yap canim allah korumus üzülme bir su ic kendine gel
Tabi canim besigine koy belli olmuyo fındıklaraHafif donmeleri kaymalari vardi da bu baya ileri seviyede olmusoyle hemen su ictim,aglamiyodu ama onu da emzirdm belki rahatsiz olmustur o sekilde diye.. O da rahatlasin istedm. Cok dikkat edicem,gidiyosam da besigine katicam ben de
Ilk bebekler hep acemilige geliyo zaten bunda anne olduğumu anladım büyük oglanda kaynanayla birlikte oturuyordum emziremedim daha doğrusu sutum olmadi cok uzmuslerdi beni simdi kinse yok yanimda takmitorum kimseyi uyudugu anda islerle ugrasiyorum yardim istemiyorum ust katimda oturuyor cagirmiyorum bile ilkinin acisini sindi cijsriyorum bende doya doya ilgilen yavrunla
Canm valla aynı beni anlatmissin ilk çocuğumun tadını cikaramadm sütüm bile ona yetmedi depresyona girdim kaynanamlarin yüzünden hiçbirine hakkımı helal etmiyorum ve her fırsatta bunu soyluyrm. Şimdi rahatım aynen senin gibi alt katimdalar yine namazımi zor kiliyrm evimi b..k götürüyor ama yine de cagirmyrm Allah beni onlara onları da bana muhtaç etmesn
1 ay kullanım süresi oldugu için oda sıcaklıgında saklayabılıyorsun.Kafam çok karıştı ya
En iyisi amerikadaki damlayı almak
Bu damlalar oda ısısında mı
Buzdolabında mı saklanıyor
yeşil kaka eskilere göre üşütme belirtisidir.Bizde de yesil kaka yapiyor 3 gundur.saglik ocagindaki doktor usuttugu icin dedi
Yavrum aman aman dikkat et..hep derler ya bir anda oldu diye..sağlama al minnoşu..korkma bişi olmazzz hemen ..Hafif donmeleri kaymalari vardi da bu baya ileri seviyede olmusoyle hemen su ictim,aglamiyodu ama onu da emzirdm belki rahatsiz olmustur o sekilde diye.. O da rahatlasin istedm. Cok dikkat edicem,gidiyosam da besigine katicam ben de
Pembedon5 pembiş gülü gülü
iyi yolculuklar
bol keyifli zamanlar geçir minnoşla inşallah
keşkem bisde bi yerlere gitsek
niresi möhüm deel
maksat bi yere gitme heyecan yaşayalım
enerji dolak yiter amma velakinn nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?