2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dikkat ettiniz mi, ben ne zaman ban yesem Pembedon5 ortadan kayboluyor
hayırdır? bensiz buralar zından mı sana bensizliği bu sekılde mı protesto edıyorsun
Oha 140 seyfa birikmiş..yarın izmir yolcusuyuz hazırlıklar haftasındaydım..bugün heyecanım cok fazla
Valla okuyamadım..
Neslihan geleliberi kk ansiklopedi oldu be
Ona özel bi topik açın orda yazsın o
Sende siyasete pek atıldın
valiz hazırlıcam valizzzz

Cocuk sakince uzaniyrken firsat bu firsat evi supureyim dedim.. Hole gectim,mutfak ve ust katin merdiveni derken gelip bakamadim cocuga. Kanepede en az 10-15cm ortadaydi kafasi,geldim bi baktim kafasi asagi sarkmis boynundan. Ay nasil korktum agla agla oldum yeni geldim kendime.. Hareketli bi bebek ama bunu nasil yapabildi sok oldum,ne zamandir oldu kim bilir lanet olsun temizligine odum kopuyordu resmen ,tepetaklak gidecekmis cocuk az daha gelmeseydim

Hangi tırnak makasini kullaniosun. Ya ince ya tirnaklari hemen kiriliyorlar

Benim boyum da 1.80 yatarak emzirmeni tavsiye ederim çok rahat
ay onu hic beceremiyorum

Oyle olsun pembis yazmam bak icimi döküyom buralara atmayin beniiiii

Canim dikkat et bebise kafalarini kaldiriyorlar benimkode dönüyor besigine koyup oyle isim varsa goruyorum allah korusun yavrularimizi sende oyle yap canim allah korumus üzülme bir su ic kendine gel

Canim dikkat et bebise kafalarini kaldiriyorlar benimkode dönüyor besigine koyup oyle isim varsa goruyorum allah korusun yavrularimizi sende oyle yap canim allah korumus üzülme bir su ic kendine gel

Hafif donmeleri kaymalari vardi da bu baya ileri seviyede olmus oyle hemen su ictim,aglamiyodu ama onu da emzirdm belki rahatsiz olmustur o sekilde diye.. O da rahatlasin istedm. Cok dikkat edicem,gidiyosam da besigine katicam ben de

Hafif donmeleri kaymalari vardi da bu baya ileri seviyede olmus oyle hemen su ictim,aglamiyodu ama onu da emzirdm belki rahatsiz olmustur o sekilde diye.. O da rahatlasin istedm. Cok dikkat edicem,gidiyosam da besigine katicam ben de
Tabi canim besigine koy belli olmuyo fındıklara

Kafam çok karıştı ya
En iyisi amerikadaki damlayı almak
Bu damlalar oda ısısında mı
Buzdolabında mı saklanıyor
1 ay kullanım süresi oldugu için oda sıcaklıgında saklayabılıyorsun.
o damla daha karlı aslında. 1 sene giidyormus. bunu her ay almak zorundasın :=)
bir de fiyatı 20-25 tl
devlet bunu karsılamıyor. devlet 3-5 tl olan ilaçları karşılıyor
ee az degıl koskoca 3-5 tl

kızlar bu arada bişey sorucam
son 2 kez minnoşun tırnaklarını keserken hafif kanadı
ama canı hiç acımadı ne ağladı ne de suratını ekşitti
acaba hissetmiyor mu
size hiç oldu mu yaa

Pembedon5 pembiş gülü gülü
iyi yolculuklar
bol keyifli zamanlar geçir minnoşla inşallah
keşkem bisde bi yerlere gitsek
niresi möhüm deel
maksat bi yere gitme heyecan yaşayalım
enerji dolak yiter amma velakinn nerdeeee

csyrc çoookk büyük geçmiş olsunn
kıyamam
dün bende öyle ev işine kaptırdım kendimi bir türlü bırakmadı beni ne temizlik ne yemek ne ütü en son sinirlerime hakim olamadım bir bağırdım ağlarken yavruma ( kendi kendime vurasım geldi)
ama öyle bir sıçradı ki olduğu yerde sonra daha da beter ağlamaya başladı
öyle pişman oldum öyle üzüldüm öyle ağladım kiii
ben ağlayınca o gülmeye başladı bu sefer
sanki hissetti kıyamam yaa
çok pişman oldum ama yaptığım şeye
bugünde bensiz hiç uyumadı ilk defa kucağımda uyutmak zorunda kaldım

Yavrum aman aman dikkat et..hep derler ya bir anda oldu diye..sağlama al minnoşu..korkma bişi olmazzz hemen ..
Allah korumuş..
Korkma cisrikcim

iki üç gündür benim minnoş yattığı yerde böyle suratında bir iş yapmaya çalışır ifadesi ile
ayaklarını karnına doğru çekip kafasını yukarı kaldırmaya çalışıyordu
bugünde altını açtım biraz hava alsın diye bi iki dk açık bırakayım dedim
bi baktım sırt üstü yatarken sağ tarafa yan döndüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…