2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canimm.. Valla belli olmuyormus dikkat etmek lazimmis her an.. Bise yapamiyordum yapayim bari duruyoken dedim,onda da kalptengidecektim!
Ben de senin bebene kiyamam bak hissediyorlar onlar,ben de huysuzken durmuyoken noluyo diyorum uyusana.. Hatta bi kere baya sert demisim esim haddini bildirdi ben ztn pisman..isteyerk yapmiyoruz ama hic yapmamak lazim iste.. Bak kucuk bise yasiyo hemen nasil canimiz gidiyo sendenayrilmak istememis demek ki bugun de,benmki de heo oyle.. Babasi bu sana asik diyor

Yavrum aman aman dikkat et..hep derler ya bir anda oldu diye..sağlama al minnoşu..korkma bişi olmazzz hemen ..
Allah korumuş..
Korkma cisrikcim

Cok korktum be pembis.. Esim isten geldi az once anlattm nasil agladim yine allah korumus oglumuvalla buna sukur,uyuyor hala kucagimda iyi sukur kinder pek hareketli masallah zaten,tam tescillendi

ayyy yerim ben onuuuuu
gerçekten de çok hassaslar
dün ben dışarı çıktım arabasıyla
bana dönük olmasına rağmen arabadan etrafa hiç bakmadı sadece bana bakıyo ama gözlerini bile kırpmıyo
önceden hep kanguru ile çıkardım
daha küçük ve etrafa karşı daha duyarsız olmasına rağmen hep etrafa bakınırdı
bence bunlar resmen bizimle kendilerini güvende hissediyorlar
biz bile kocaman halimizle oyle değil miyiz o minnaklar ne yapsın
rabbim hepsinin canını sağ etsinnn
dikkat edelim dikkattt

Cok korktum be pembis.. Esim isten geldi az once anlattm nasil agladim yine allah korumus oglumuvalla buna sukur,uyuyor hala kucagimda iyi sukur kinder pek hareketli masallah zaten,tam tescillendi
bize bi uyarı geldi işte ufaktan çok şükür bedeli ağır olmayan
malesef "hem bebeğim olsun hem evim temiz olsun " olmuyor oyle
çok denedim çok yoruldum ama hem kendimi yıprattım hem bebeği üzdüm
değermi hiççç
pislik götürsünnnn
( şuan temiz ev ondan oyle dıomm )

bıraktım valla vitaminiymiş d siymiş b siymiş
başlıycam yaaa
kullanmıyom hiç bişey bi haftadır
Ben de surekli unutuyrm 4-5 Gunde bir veeriyorm vermesek ne olur ki
kızlar bu arada bişey sorucam
son 2 kez minnoşun tırnaklarını keserken hafif kanadı
ama canı hiç acımadı ne ağladı ne de suratını ekşitti
acaba hissetmiyor mu
size hiç oldu mu yaa
Canım o an agrimaz sonra açısı çıkar onun açısı da çok kötü ben yasadm biliyorum

geçmişler olsun. Allah korumuş, hissetmiş de bakmışsın sanki tam zamanında.
bende çekyatta yalnız bırakmaya korkuyorum. gideceksemde hemen gidip geliyorum. hep beşiğine bırakıyorum. ordayken içim rahat oluyor.

Hangi tırnak makasini kullaniosun. Ya ince ya tirnaklari hemen kiriliyorlar
bebedor unki.
iyi kesmiyor sanki ama. ablamda aynısını kullanmıştı ama sıkıntı yaşamadı. benimki kırıyor gibi. tam kesemiyorum zaten. ya ben beceremiyorum yada makas kesmiyor. :)

kızlar bu arada bişey sorucam
son 2 kez minnoşun tırnaklarını keserken hafif kanadı
ama canı hiç acımadı ne ağladı ne de suratını ekşitti
acaba hissetmiyor mu
size hiç oldu mu yaa
oyyy... o an acımadıysa da sonradan acır ya.. biz bile çok derin kesilince acıyor. kıyamam..
bende beceremiyorum. tersine benimki kalan tırnaklarıyla yüzünü iyi çiziyor.

Mrb kizlar biz pamukcuk olduk gecen sizinle paylasayim dedim gecen hafta goguslrimde hassasiyet basladi hani ilk gunlerdeki gibi annemesordum olur oyle dedi neyse onemsemedim bebegim kusuklu zaten annem farketti yine bebegin agzinda beyazlik var dedi nokta kadar ama yapisik karbnatli su ile silmeye basladim 4 gun boyunca gecmedi saglik ocagindaki doktora soyledim iyice bastir gecer dedi bu arada bebegim surkli tukuruk cikardiyo bi gun emiyo bi gun istahsiz agzindan elleri gitmiyo parmaklarini emiyo herhalde sutum az dedim 30 cc mama verdim agzindaki beyazlikta bi yayiliyo bi koyboluyo neyse 10 gundur ugrasiyordum dun aksam nete bi baktim pamukcuk karbonatla filan gecmezmi bosuna beklemisim gece nobetci aczaneden ilac aldik onu kullaniyorum gece bari bebegm istahsiz

Canım o an agrimaz sonra açısı çıkar onun açısı da çok kötü ben yasadm biliyorum[/QUOTE]

ay bilemedim
huysuzlanıyo ama acaba tırnağı yüzünden mi
hepte minik serçe parmağına oluyo ya o kadar ufak kı beceremiyorum kesmeyi

aynen bizim bile çok acıyo kim bilir o nasıl acı çekiyo
bıktım şu tırnak işinden
yüzü gözü çizik içinde
hemende uzuyo

Bebegimin kulağı çok kıvriliyor özellikle uyurken. Band taksam da rahatsız olur gibi hissediyorum aynı durumda olan var mı?
bizimde oluyor yatağında kafasını sağa sola çeviriyor sürekli ve çoğunlukta her döndüğünde kulağı kıvrılıyo
elimle düzeltiyorum sürekli gündüzleri ama gece uyurken ne yazıkki müdahele edemiyorum
kızlar için bandana mantıklı

Ama gece yatarken olmaz akşamüstü uyuyorken takılıydı birden ağlama sesi geldi baktım badana gözlerine inmiş agliyor

Birde kizlar ben tiroid hastasıyım uykum bu yüzden çok ağır geceleri esim olmasa uyanamiyorum bazen 4 saat aç kaldığı oluyor bebegimin napcam esimde artık sinir olmaya başladı durumuma

Utanik oldukları zaman takin bandana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…