- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.861
Pembedon5 pembiş gülü gülü
iyi yolculuklar
bol keyifli zamanlar geçir minnoşla inşallah
keşkem bisde bi yerlere gitsek
niresi möhüm deel
maksat bi yere gitme heyecan yaşayalım
enerji dolak yiter amma velakinn nerdeeee
Pembedon5 pembiş gülü gülü
iyi yolculuklar
bol keyifli zamanlar geçir minnoşla inşallah
keşkem bisde bi yerlere gitsek
niresi möhüm deel
maksat bi yere gitme heyecan yaşayalım
enerji dolak yiter amma velakinn nerdeeee
csyrc çoookk büyük geçmiş olsunn
kıyamam
dün bende öyle ev işine kaptırdım kendimi bir türlü bırakmadı beni ne temizlik ne yemek ne ütü en son sinirlerime hakim olamadım bir bağırdım ağlarken yavruma( kendi kendime vurasım geldi)
ama öyle bir sıçradı ki olduğu yerde sonra daha da beter ağlamaya başladı
öyle pişman oldum öyle üzüldüm öyle ağladım kiii
ben ağlayınca o gülmeye başladı bu sefer
sanki hissetti kıyamam yaa
çok pişman oldum ama yaptığım şeye
bugünde bensiz hiç uyumadı ilk defa kucağımda uyutmak zorunda kaldım
Yavrum aman aman dikkat et..hep derler ya bir anda oldu diye..sağlama al minnoşu..korkma bişi olmazzz hemen ..
Allah korumuş..
Korkma cisrikcim
Sagol canimm.. Valla belli olmuyormus dikkat etmek lazimmis her an.. Bise yapamiyordum yapayim bari duruyoken dedim,onda da kalptengidecektim!
Ben de senin bebene kiyamam bak hissediyorlar onlar,ben de huysuzken durmuyoken noluyo diyorum uyusana.. Hatta bi kere baya sert demisim esim haddini bildirdi ben ztn pisman..isteyerk yapmiyoruz ama hic yapmamak lazim iste.. Bak kucuk bise yasiyo hemen nasil canimiz gidiyosendenayrilmak istememis demek ki bugun de,benmki de heo oyle.. Babasi bu sana asik diyor
bize bi uyarı geldi işte ufaktan çok şükür bedeli ağır olmayanCok korktum be pembis.. Esim isten geldi az once anlattm nasil agladim yineallah korumus oglumuvalla buna sukur,uyuyor hala kucagimda iyi sukur kinder pek hareketli masallah zaten,tam tescillendi
Ben de surekli unutuyrm 4-5 Gunde bir veeriyorm vermesek ne olur kibıraktım valla vitaminiymiş d siymiş b siymiş
başlıycam yaaa
kullanmıyom hiç bişey bi haftadır
Canım o an agrimaz sonra açısı çıkar onun açısı da çok kötü ben yasadm biliyorumkızlar bu arada bişey sorucam
son 2 kez minnoşun tırnaklarını keserken hafif kanadı
ama canı hiç acımadı ne ağladı ne de suratını ekşitti
acaba hissetmiyor mu
size hiç oldu mu yaa
geçmişler olsun. Allah korumuş, hissetmiş de bakmışsın sanki tam zamanında.Cocuk sakince uzaniyrken firsat bu firsat evi supureyim dedim.. Hole gectim,mutfak ve ust katin merdiveni derken gelip bakamadim cocuga. Kanepede en az 10-15cm ortadaydi kafasi,geldim bi baktim kafasi asagi sarkmis boynundan. Ay nasil korktum agla agla oldum yeni geldim kendime.. Hareketli bi bebek ama bunu nasil yapabildi sok oldum,ne zamandir oldu kim bilirlanet olsun temizligine odum kopuyordu resmen ,tepetaklak gidecekmis cocuk az daha gelmeseydim
bebedor unki.Hangi tırnak makasini kullaniosun. Ya ince ya tirnaklari hemen kiriliyorlar
oyyy... o an acımadıysa da sonradan acır ya.. biz bile çok derin kesilince acıyor. kıyamam..kızlar bu arada bişey sorucam
son 2 kez minnoşun tırnaklarını keserken hafif kanadı
ama canı hiç acımadı ne ağladı ne de suratını ekşitti
acaba hissetmiyor mu
size hiç oldu mu yaa
vallahi artık kullanmıyorum vitaminBen de surekli unutuyrm 4-5 Gunde bir veeriyorm vermesek ne olur ki
Canım o an agrimaz sonra açısı çıkar onun açısı da çok kötü ben yasadm biliyorum
aynen bizim bile çok acıyo kim bilir o nasıl acı çekiyogeçmişler olsun. Allah korumuş, hissetmiş de bakmışsın sanki tam zamanında.
bende çekyatta yalnız bırakmaya korkuyorum. gideceksemde hemen gidip geliyorum. hep beşiğine bırakıyorum. ordayken içim rahat oluyor.
bebedor unki.
iyi kesmiyor sanki ama. ablamda aynısını kullanmıştı ama sıkıntı yaşamadı. benimki kırıyor gibi. tam kesemiyorum zaten. ya ben beceremiyorum yada makas kesmiyor. :)
oyyy... o an acımadıysa da sonradan acır ya.. biz bile çok derin kesilince acıyor. kıyamam..
bende beceremiyorum. tersine benimki kalan tırnaklarıyla yüzünü iyi çiziyor.
bizimde oluyor yatağında kafasını sağa sola çeviriyor sürekli ve çoğunlukta her döndüğünde kulağı kıvrılıyoBebegimin kulağı çok kıvriliyor özellikle uyurken. Band taksam da rahatsız olur gibi hissediyorum aynı durumda olan var mı?
Ama gece yatarken olmaz akşamüstü uyuyorken takılıydı birden ağlama sesi geldi baktım badana gözlerine inmiş agliyorbizimde oluyor yatağında kafasını sağa sola çeviriyor sürekli ve çoğunlukta her döndüğünde kulağı kıvrılıyo
elimle düzeltiyorum sürekli gündüzleri ama gece uyurken ne yazıkki müdahele edemiyorum
kızlar için bandana mantıklı
Utanik oldukları zaman takin bandanabizimde oluyor yatağında kafasını sağa sola çeviriyor sürekli ve çoğunlukta her döndüğünde kulağı kıvrılıyo
elimle düzeltiyorum sürekli gündüzleri ama gece uyurken ne yazıkki müdahele edemiyorum
kızlar için bandana mantıklı
Telefonunun saatini kursan duymuyor musunBirde kizlar ben tiroid hastasıyım uykum bu yüzden çok ağır geceleri esim olmasa uyanamiyorum bazen 4 saat aç kaldığı oluyor bebegimin napcam esimde artık sinir olmaya başladı durumuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?