2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
ben de 6+4 de yani dün gördüm kalp atışını
dr.um dinletmedi ses dalgası gidiyor bebeğe,şuan zararlı dedi
biraz daha büyüsün öyle dinleteyim dedi
ama ekrandan gördüm pıt pıt atışını :d

Maşallah hepinize çok şanslısınız erkenden duymuşsunuz. Inşallah Hayırlısı ise Rabbim bana ve henüz duymayanlara da nasip eder o güzel sesi ve sağlık haberlerini.

Benimkide ultrasonda göremiyo alttan bakıyo. Bu kadar sakıncalı ise bunlar bilmiyomu? Neyin kafasını yaşıyo ki bunlar?
Ben dr uma sordum aslinda alttan bakmak sakincali mi diye.hayir degil ama gerek yok dedi.gercekten gerek olmayan seyi yapip kasilmanin anlami nedir.o dr a teslim edemezdim sakincali olmasa bile nasil yapacagi belli degildi o kadar kabaydi ki.birde bi ark baska bir hastanede gormus.dogum yapmak uzere olan kadinlarin acilmasina hemsire ayni eldivenle bakiyormus sira sira.birde mikrop kap hic yoktan..ne diyim.
Hakkimi helal etmiyorum ona..

Klozette tabiki dusmezz:)sadece insan uzun sure kabizlik cekince ben gibi diger wc insani tedrgin ediyor.Birde kabizliktan sonra kanamam oldugu icin.
Valla mide bulantima ilk zamanlar cubuk kraker iyi geliyordu simdi oda midem yakiyor e insan sureklide gaviscon kullanamiyor.O yuzden mumkun oldukça yediklerime dikkat ediyorum ama reflu oldugu icin midem cok hassas...bu arada bende suan folidoce kullaniyorum ama 12.haftada muhtemelen elevit verilcek kullanmayı düşünmüyorum icinde domuz jelatini oldugu için onun yerine decavit istiycem.Tabi bu benim tercihim bildiğimi soylemek istedim sadece..

şu an gerçekten çok şaşırdım.bende kullanmıştım hala evde duruyor.yani onu kullanmasalar olmuyor muymuş ilginç.bende hayatta almam

günaydın anne adayları benm bacagıma bu iki oldu gece cok fena kramp giriyor hatta dun gece ağladım agrıdan krampın ilerleyen aylarda oldugunu bılıyorm ama ılk aylarda oldugunu hıc duymadım acaba bır vıtamın eksıklıgındenmı yada yorgunluktanmı aranızda hıc benm gıbı 7.haftada krap yasayan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…