- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #8.441
11-14 haftalarda yapılıyor cnm.ikili testde bişi çıkmazsa 3 lüyü yapmıyorlarmış.henüz yaptırmadım.dr hiç bahsetmedi ama 20 sinde çağırdı beni..kızlar bu 2 li 3 lü tarama testleri yapılıyomuş. kaçıncı haftada yapılcak bunlar? yada yaptıran varmı?
yaptıralım ve sonuçları paylaşalım. ben hergün araştırdıkça iyice moralim bozuluyoikili 11-14. hafta arasında yapılıyor, takip et mutlaka yaptır
a bak senin 11. haftaya girmişsin. konuş bakalım bi ne dicek doktorun?11-14 haftalarda yapılıyor cnm.ikili testde bişi çıkmazsa 3 lüyü yapmıyorlarmış.henüz yaptırmadım.dr hiç bahsetmedi ama 20 sinde çağırdı beni..
Geçitteki uzayın kahvaltısını tek geçerim,mıhlamasını mutlaka dene :) pazar günü açık büfeside çok iyi.. Bademlide anadolu et lokantasının pazar kahvaltısı çok iyidir. İzmir yolundada carrefourun hemen karşısında eker'in kahvaltısı iyidir.. Kendi kaymakları fln oluyor orda,gerçekten başarılı :))Kuşum ben orayı gezme olarak pek sevmiyom kahvaltısını seviyom sadece kınalı karın çekildigi konakta yapıyorum kahvaltıyı....evt yeri çok ters eşimde arabayı minik minik suruyo yollar bozuk değişiklik işte Nilüfer tarafında bulmam lazım kahvaltı böyle acık hava da :)
benim de geçti sancılar. ve acayip mor damarlar oluştu nerdeyse göbeğime değecekKızlar 8. Haftada göğüs hassasiyeti azalan varmı? Benim 2 gün önce fln acıyodu bu sabah farkettim yokYoklaya yoklaya bi hal oldum
zor durumun, Allah kolaylık versin, özel hastanenin uzaklığı nasıl? Ücret ne kadar veriyorsun özel doktora? Özel doktorların aynı zamanda calıstıgı hastane yoksa normal dogum için hastane bulması zor oluyor diye duymuştum ve normal dogumun ne zaman başlayacağı belli olmuyor çünkü,60 km çok uzak bir mesafe gidip gelmek cok zor benceŞimdi size birşey soracağım. siz benim yerimde olsanız naparsınız? yaşadığım yerde kadın doğumcu yok 60 km. uzaklıkta tıp fakültesinde bir doktor önerdiler. geceleri çalışıyo ve ücretli. randevu almama rağmen her seferinde en az 3 saat bekliyorum. kendisi prof ve çok bilgili. çok hastası var. diğer tarafta özel hastane var ücreti daha düşük ve bekletmiyo. ancak sorduğum sorulara pek cevap vermiyo beni geçiştiriyo. sizce her seferinde 3 saat beklemeyi göze alıp profa mı devam etmeliyim? yoksa özeldeki doktora gidip cevap alamamayı mı tercih etmeliyim.
hayır canm suan tam son adet tarıhımıme göre normal gıdıyo 7 haftalıgız suan benm tedavım aynı ay oldugu ıcın tam adet tarıhımle normal döllenmeyle aynı zamanlara denk geldı yumurtlama döllenme hıc farklı degıl sadece yumurtalama zamanı topladılar dısarda döllendırdıler canm tesekkur ederız teyzesı amın inşallah darısı kalp atısına sonrada hepımızın rabbm kucagına amayı nasıp etsn bu arada eger gebelıgım alahın ıznıyle devam ederse benm erken olabılırmıs ıkız gebelık ern oluyormus normala göre 5 hafta oyle dedı doktorumyorgunluktan olmuştur.hani kasık ağrısı çok olsa korkulabilir ama kramp tehlike arz edecek bişi değil o kadar evham yapma.. ay kıyamam onlara ben ya.ya şu tüp bebek ne kadarda değişik işler dimi :) umarım en geç bir haftaya duyarsın tatlım kalplerini de.ben anlayamadım peki önde mi gidiyor.o zaman 6 haftalık değilde 7 haftalık mısın
tıp fakültesi 120 tl veriyorum. özel hastane 80 tl. ikiside aynı şehirde. yakın birbirine. her şekilde 60 km yapacağım zaten. ücrette sıkıntım yokta beklemek çok koyuyo insana. sorularımı yanıtlamıyo derken ben biraz meraklıyım herşeyi soruyorum burda yaptığım gibi öğrenmek için. adamı bayıyorum herhalde :)zor durumun, Allah kolaylık versin, özel hastanenin uzaklığı nasıl? Ücret ne kadar veriyorsun özel doktora? Özel doktorların aynı zamanda calıstıgı hastane yoksa normal dogum için hastane bulması zor oluyor diye duymuştum ve normal dogumun ne zaman başlayacağı belli olmuyor çünkü,60 km çok uzak bir mesafe gidip gelmek cok zor benceBen özel hastane tercih ederdim.
Ancak sorularımı yanıtlamıyor derken tam olarak ne yaşadın, önemli konularda yardımcı olmuyorsa riskli olabilir ama takibin düzenli yapıyorsa sorun olmaz gibi
Diğer doktor uzman doçetntlik falan var mı?tıp fakültesi 120 tl veriyorum. özel hastane 80 tl. ikiside aynı şehirde. yakın birbirine. her şekilde 60 km yapacağım zaten. ücrette sıkıntım yokta beklemek çok koyuyo insana. sorularımı yanıtlamıyo derken ben biraz meraklıyım herşeyi soruyorum burda yaptığım gibi öğrenmek için. adamı bayıyorum herhalde :)
evet doçmuş. senin aklın o tarafa yattı dimi :)Diğer doktor uzman doçetntlik falan var mı?
aynen bende de o zaman başlamıştı karnımda sürekli şişlik vardı patlayacak gibi oluyordum çok şükür bu ara iyi 3. ay dogru azalıyor ciddenAllahım aylar ilerlersin sağlıklıca büyüsün bebişlerimiz
En erken kacıncı haftada duyulabılıyor kızlar kalp atısları yanı normalı nedır
evet doçmuş. senin aklın o tarafa yattı dimi :)
güzelmiş canm gule gule giy hangi lcv den aldin ben hepsini gezdm ama hosuma giden bulamadimKızlarrrr haberr verim dedim lcw da çok güzel hamile pantalonu var ben aldım dün çok güzel durusu karın bölgesi lastikli kumaş dar paça inanılmaz rahat 38 beden aldım bu 2 3 ay giyinilebilir bacaklardan çok bolda durmuyor oturdu sımdıden giymeye baslıcam karnımızın rahat olması gerekiyor çünkü mutlaka bakın derim 50 Tl resim atıyorum böyle durduguna bakmayın giyinince güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?