2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canm gitmek zorunda olanlara allah yardim etsin..birde hemen alttan bakma muhabbetleri var..eslerin yanina alinmamasi da ayri bi mevzu.

Aynen canm gitmek zorunda olanlara allah yardim etsin..birde hemen alttan bakma muhabbetleri var..eslerin yanina alinmamasi da ayri bi mevzu.

sakın ama sakın alttan baktırmayın.

Allahın izniyle düşmez de klozet tabii ki daha rahat. sabah aç karnına kayısı iyi gelir.

Aşırı mide bulantisindan ac kaldım kizlaaaar

Aç kalmayın aç kalınca daha çok olur. leblebi veya çubuk kraker

normalde olan bi hastalığınız varsa tahlilleri verebilirler. mesela ben tiroid hastasıyım. gittiğim dra tiroid değerlerimi kontrol ettirmeye geldim derim. onlar da yazarlar.

toplamda 14 tane tahlil var bu sabah sağlık ocağında 11 tanesini yaptırdım ama üçüne bakamıyolarmış o yüzden mecburen devletten randevu almak zorunda kaldım

bu kadar tahlil bence hst politikası. özel olunca da devletten para alıyorlar. ama gebelikte kontrol iyidir.

Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. bu arada ben de adanalıyım.

ne yazıkki çalışıyorum canım doktoruma netten yazdım inşallah hemen döner. renne almak istemedim sormadanda. berbat bir his beni benden aldı vallahi

rennie de olur gaviscon da. rahatlıkla alabilirsiniz. ben rennie duo içiyorum.

Kızlar doktorunuz hangi folik asidi önerdi? İmom kullanan varmı aranızda?

hamileliğin başında folbiol. daha sonra elevitin içinde zaten folik asit olduğu için ayrıca almaya gerek kalmıyor.

Musmutlu22 canım ben imom kullanıyorum bşrde progestan

progestan beni ne uyuturdu beee. bu arada bilmeyenlere progestan hap gibi de alınabiliyor alttan da alınabiliyor.

Aynen canim.kanamam oldugunda dr um sabah gel dedi diye devlete gitmistim.iki aylik bebege alttan bakcam dedi.karnimda gozukuyordu oysa.karnimdan bak yolunda gitmeyen bisiler var gibiyse ole bakalim alttan dedim.kalp atisi var mi yok mu bunu soyle yeter dedim.yok dedi adam ya sapik miydi anlamadim ki..nedir bu alttan bakma istegi.esim yanimda olsaydi ayaga kaldirirdim orayi da tek olunca bisi yaparlar dedim simdi bebege olmayack sey olur birde diye terkettim orayi.dr um karnimdan bakti o niye bakcam demiyor o zaman anlamiyorum ki

çok Üzgünüm gerçekten Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah sana zahidem70 sana da imtihan bunlar Rabbim beterinden büyüğünden korusun inşallah

canim cok.cok gecmis olsun zor ama moralini yuksek tutmaya calis. insallah duyacaksın canim gec duyanlarda oluyormus

Benimkide ultrasonda göremiyo alttan bakıyo. Bu kadar sakıncalı ise bunlar bilmiyomu? Neyin kafasını yaşıyo ki bunlar?

SansimCok normalde pkoluydum gebelikten öncede durumumu biliyodu zaten doktorum belki o yüzden bu kadar abartmış olabilir neyseki çoğunu hallettim 3 ü kaldı bakalım onlarıda devlette yaptırabilirim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…