- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #8.421
Ben 6+6da duymuştum canımm
ben 6+3 de duydum canım..
Bizde 6+4 iken gördük kalp atışı nı
selam kızlar
ben de 6+4 de yani dün gördüm kalp atışını
dr.um dinletmedi ses dalgası gidiyor bebeğe,şuan zararlı dedi
biraz daha büyüsün öyle dinleteyim dedi
ama ekrandan gördüm pıt pıt atışını :d
kalp atısını duyan arkdaslar sızler vajınal muayenedemı duydunuz karından muayenedemı ?? benm doktorm ben pımpırıkl oldugum ıcın alttan bakmıyor yarın bırgun bısey olsa ustume kalır dıyorMaşallah hepinize çok şanslısınız erkenden duymuşsunuz. Inşallah Hayırlısı ise Rabbim bana ve henüz duymayanlara da nasip eder o güzel sesi ve sağlık haberlerini.
Banada sagolsun burdan bi arkadas soyledi.Sonra netten baktim dogru yani o arkadasimda ogrenince decavite gecmis hemen...şu an gerçekten çok şaşırdım.bende kullanmıştım hala evde duruyor.yani onu kullanmasalar olmuyor muymuş ilginç.bende hayatta almam
canım benimde dün bacağımla kasığımın birleştiği yer tutuldu gibi oldu ara ara kramp gibi.hala da var.ama işyerinde de yoruluyorum arada dışarı çıktığımda.bana da çok erken geldi.ama hareketsizlikten de olabilir diye düşünüyorum.çünkü ben egzeriz falan yapardım şimdi yapamayınca vücut ağrıyor gibi geliyor.günaydın anne adayları benm bacagıma bu iki oldu gece cok fena kramp giriyor hatta dun gece ağladım agrıdan krampın ilerleyen aylarda oldugunu bılıyorm ama ılk aylarda oldugunu hıc duymadım acaba bır vıtamın eksıklıgındenmı yada yorgunluktanmı aranızda hıc benm gıbı 7.haftada krap yasayan oldumu
Banada sagolsun burdan bi arkadas soyledi.Sonra netten baktim dogru yani o arkadasimda ogrenince decavite gecmis hemen...
Daha anne karninda haram yedirmek istemem acikcasi.Bunuda soylemeden satiliyorya pes.kac kisinin hakkina girdiler bugune kadar.
kalp atısını duyan arkdaslar sızler vajınal muayenedemı duydunuz karından muayenedemı ?? benm doktorm ben pımpırıkl oldugum ıcın alttan bakmıyor yarın bırgun bısey olsa ustume kalır dıyorzaten ebnde bastan berı baktırmam demıstm . . bu arada ben dun yıne gıttm belkı kalp atısını göruruz dıye yıne göremedım ama maşallah ıkızlerım keselerı buyumustu yanı gecen haftadan 2 kat buyuktuler ALLAH etemsın kötu bırsey olsa kese buyumezdı dimi
canm senın yıne 11.haftada olmus benm 6.ve 7.haftada basladı bu 2 oldu bırıncisi secım günü çok yoruldm ogun oldu dıerı dün dünde dugun gıttım kuru sandelyede 2 saat oturdm buyuk ıhtımal yorgunluktan ama acaba bebege zararı olurmu ıstecanım benimde dün bacağımla kasığımın birleştiği yer tutuldu gibi oldu ara ara kramp gibi.hala da var.ama işyerinde de yoruluyorum arada dışarı çıktığımda.bana da çok erken geldi.ama hareketsizlikten de olabilir diye düşünüyorum.çünkü ben egzeriz falan yapardım şimdi yapamayınca vücut ağrıyor gibi geliyor.
canm benm bebıslerım tüp bebek zzten transfer edıldıgı gün 3+1 idiler eger hamılelık olursa :) blast dı yanı 1 hafta emrıyo dısarda döllendırılıp bana transfer edıldıben karından duymuştum canım.senin adetlerin kaç günde bir oluyordu.geç döllenme olabilir mi?bu hafta duyman lazım.
benim bildiğim vitamin hapları veriyomuş yarışmalardan önce. ben tuvalet olayını çok merak ediyorum :)hasanın mıboşver ya acun onlara el altından yediriyordur
kızlar ben de de oluyordu normal dedi doktorum, yorulunca falan daha çok agrıyor ben de. Şu an azaldı benim şimdi de kalçamda başladı agrı bitmiyor agrılarcanım benimde dün bacağımla kasığımın birleştiği yer tutuldu gibi oldu ara ara kramp gibi.hala da var.ama işyerinde de yoruluyorum arada dışarı çıktığımda.bana da çok erken geldi.ama hareketsizlikten de olabilir diye düşünüyorum.çünkü ben egzeriz falan yapardım şimdi yapamayınca vücut ağrıyor gibi geliyor.
Benim de olmuştu 7. haftada. Dr'a sordum normal çok normal dedi. 3. aydan sonra biraz daha normalleşirsin vücudun alıştığında dedi. Eksiklikle alakalı olduğunu düşünmedi. Çünkü kan ve idrar değerlerim çok iyiymiş. Endişelenme.günaydın anne adayları benm bacagıma bu iki oldu gece cok fena kramp giriyor hatta dun gece ağladım agrıdan krampın ilerleyen aylarda oldugunu bılıyorm ama ılk aylarda oldugunu hıc duymadım acaba bır vıtamın eksıklıgındenmı yada yorgunluktanmı aranızda hıc benm gıbı 7.haftada krap yasayan oldumu ?????? KIZLAR BUNU SABAH yazdım kımse yazmadı doktorumada yazdım oda cevap vermedı bukadar erken kran olması benı korkutuyor lutfen sızdede oladuysa yazın asırı korkuyorm
vermeseler mümkün değil bu kadarı.kapalı kabin yapmışlardır onlara depolu :)benim bildiğim vitamin hapları veriyomuş yarışmalardan önce. ben tuvalet olayını çok merak ediyorum :)
canım korkma bu kadar.bana dr um keseyi ilk gördüğümüzde heryerin ağrıyabilir hiç endişelenme demişti.yoksa bende çoktan dr a giderdim ortopediye falan.geçmesini bekliyorum.ağrıyan yerlerime eşine masaj yaptırıyorum.çok iyi geliyor.belim çok ağrıyor benim.eşim biraz ovuyor uyumadan önce.sende zeytinyağı ile ov bacağını.zaten normalde de kramp girebilir vücuda.benim girerdi bazen.korkma bişey olmaz ondan.sonuçta birsürü şey oluyor vucudumuzda.gittiğinde dr una söylersin canım.günaydın anne adayları benm bacagıma bu iki oldu gece cok fena kramp giriyor hatta dun gece ağladım agrıdan krampın ilerleyen aylarda oldugunu bılıyorm ama ılk aylarda oldugunu hıc duymadım acaba bır vıtamın eksıklıgındenmı yada yorgunluktanmı aranızda hıc benm gıbı 7.haftada krap yasayan oldumu ?????? KIZLAR BUNU SABAH yazdım kımse yazmadı doktorumada yazdım oda cevap vermedı bukadar erken kran olması benı korkutuyor lutfen sızdede oladuysa yazın asırı korkuyorm
canm senın yıne 11.haftada olmus benm 6.ve 7.haftada basladı bu 2 oldu bırıncisi secım günü çok yoruldm ogun oldu dıerı dün dünde dugun gıttım kuru sandelyede 2 saat oturdm buyuk ıhtımal yorgunluktan ama acaba bebege zararı olurmu ıste
canm benm bebıslerım tüp bebek zzten transfer edıldıgı gün 3+1 idiler eger hamılelık olursa :) blast dı yanı 1 hafta emrıyo dısarda döllendırılıp bana transfer edıldı
:=)vermeseler mümkün değil bu kadarı.kapalı kabin yapmışlardır onlara depolu :)
Canim magnezyum ya da potasyum eksikliginden diye biliyrm yegenim dr.bi ara muhebbetti gecince oyle demisti muz da potasyum cok fazlaymis gercektende de iglumda maden suyu ve muz yedigimde kramplarim gecmedi ama baya bi azalmistigünaydın anne adayları benm bacagıma bu iki oldu gece cok fena kramp giriyor hatta dun gece ağladım agrıdan krampın ilerleyen aylarda oldugunu bılıyorm ama ılk aylarda oldugunu hıc duymadım acaba bır vıtamın eksıklıgındenmı yada yorgunluktanmı aranızda hıc benm gıbı 7.haftada krap yasayan oldumu
ikili 11-14. hafta arasında yapılıyor, takip et mutlaka yaptırkızlar bu 2 li 3 lü tarama testleri yapılıyomuş. kaçıncı haftada yapılcak bunlar? yada yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?