2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 6+6da duymuştum canımm

ben 6+3 de duydum canım..

Bizde 6+4 iken gördük kalp atışı nı

Maşallah hepinize çok şanslısınız erkenden duymuşsunuz. Inşallah Hayırlısı ise Rabbim bana ve henüz duymayanlara da nasip eder o güzel sesi ve sağlık haberlerini.
kalp atısını duyan arkdaslar sızler vajınal muayenedemı duydunuz karından muayenedemı ?? benm doktorm ben pımpırıkl oldugum ıcın alttan bakmıyor yarın bırgun bısey olsa ustume kalır dıyor zaten ebnde bastan berı baktırmam demıstm . . bu arada ben dun yıne gıttm belkı kalp atısını göruruz dıye yıne göremedım ama maşallah ıkızlerım keselerı buyumustu yanı gecen haftadan 2 kat buyuktuler ALLAH etemsın kötu bırsey olsa kese buyumezdı dimi

şu an gerçekten çok şaşırdım.bende kullanmıştım hala evde duruyor.yani onu kullanmasalar olmuyor muymuş ilginç.bende hayatta almam
Banada sagolsun burdan bi arkadas soyledi.Sonra netten baktim dogru yani o arkadasimda ogrenince decavite gecmis hemen...
Daha anne karninda haram yedirmek istemem acikcasi.Bunuda soylemeden satiliyorya pes.kac kisinin hakkina girdiler bugune kadar.

canım benimde dün bacağımla kasığımın birleştiği yer tutuldu gibi oldu ara ara kramp gibi.hala da var.ama işyerinde de yoruluyorum arada dışarı çıktığımda.bana da çok erken geldi.ama hareketsizlikten de olabilir diye düşünüyorum.çünkü ben egzeriz falan yapardım şimdi yapamayınca vücut ağrıyor gibi geliyor.

Banada sagolsun burdan bi arkadas soyledi.Sonra netten baktim dogru yani o arkadasimda ogrenince decavite gecmis hemen...
Daha anne karninda haram yedirmek istemem acikcasi.Bunuda soylemeden satiliyorya pes.kac kisinin hakkina girdiler bugune kadar.

bile bile içmemek lazım tabiki.yazık valla nasıl da rahatlar.benim eski dr um vermişti.şu anki dr um tavsiye etmedi ama bu konudan olduğunu sanmam..

ben karından duymuştum canım.senin adetlerin kaç günde bir oluyordu.geç döllenme olabilir mi?bu hafta duyman lazım.

canm senın yıne 11.haftada olmus benm 6.ve 7.haftada basladı bu 2 oldu bırıncisi secım günü çok yoruldm ogun oldu dıerı dün dünde dugun gıttım kuru sandelyede 2 saat oturdm buyuk ıhtımal yorgunluktan ama acaba bebege zararı olurmu ıste
ben karından duymuştum canım.senin adetlerin kaç günde bir oluyordu.geç döllenme olabilir mi?bu hafta duyman lazım.
canm benm bebıslerım tüp bebek zzten transfer edıldıgı gün 3+1 idiler eger hamılelık olursa :) blast dı yanı 1 hafta emrıyo dısarda döllendırılıp bana transfer edıldı

günaydın herkese bende aşırı kabızlık olduğundan bir kilo aldım ama oda değişiyor tartıda ama karnım şişti eee ikinci bebişde daha çabuk çıkarmış zaten bendede kokulara aşırı duyarlılık var allahım herşeymi kokar ama katlanıcaz napalım kızımda hiç bilmedim bulantı felan okadar rahattımki ilk 4 ay 5,5 aylıkken apandisit oldum aşırı kabızlık tetikledi sonrada kasılmalarım başladı hep yattım hep hastanedeydim şükür 38+3 de doğdu sezeryanla çünkü tersti şimdi 4 yaşı bitecek çok şükür çalışıyorum çalışırken zaman hızla geçiyor ama evde olup bazen 10 dakkada olsa uyumayı hayal ediyorum benim tahmini doğum tarihi 11 ocak sezeryan olacağı için on gün önceden olursa 1 ocak sanırım inşallah

kızlar ben de de oluyordu normal dedi doktorum, yorulunca falan daha çok agrıyor ben de. Şu an azaldı benim şimdi de kalçamda başladı agrı bitmiyor agrılar

Bir de sanırım ordaki kemikler ve kas yapısı genişliyor ondan olabilir.

günaydın anne adayları benm bacagıma bu iki oldu gece cok fena kramp giriyor hatta dun gece ağladım agrıdan krampın ilerleyen aylarda oldugunu bılıyorm ama ılk aylarda oldugunu hıc duymadım acaba bır vıtamın eksıklıgındenmı yada yorgunluktanmı aranızda hıc benm gıbı 7.haftada krap yasayan oldumu ?????? KIZLAR BUNU SABAH yazdım kımse yazmadı doktorumada yazdım oda cevap vermedı bukadar erken kran olması benı korkutuyor lutfen sızdede oladuysa yazın asırı korkuyorm

Benim de olmuştu 7. haftada. Dr'a sordum normal çok normal dedi. 3. aydan sonra biraz daha normalleşirsin vücudun alıştığında dedi. Eksiklikle alakalı olduğunu düşünmedi. Çünkü kan ve idrar değerlerim çok iyiymiş. Endişelenme.

canım korkma bu kadar.bana dr um keseyi ilk gördüğümüzde heryerin ağrıyabilir hiç endişelenme demişti.yoksa bende çoktan dr a giderdim ortopediye falan.geçmesini bekliyorum.ağrıyan yerlerime eşine masaj yaptırıyorum.çok iyi geliyor.belim çok ağrıyor benim.eşim biraz ovuyor uyumadan önce.sende zeytinyağı ile ov bacağını.zaten normalde de kramp girebilir vücuda.benim girerdi bazen.korkma bişey olmaz ondan.sonuçta birsürü şey oluyor vucudumuzda.gittiğinde dr una söylersin canım.

günaydın gzüeller ...çok şükür mide bulantım yok ama yanma alıyor sakız çiğniyoum o çok rahatlatıyor allahım dün canım kelle çekti :) ahahaha eve gititim annem yapmış anam nasıl yediysem mide aprımdan ölüdm ..bu arada bebeğin kemik gelişi için ayda 1 yenmesi gerekirmiş kızlar kelel paça çorbasını bilginzie ...yaeında valla özellere gidemiycem etlik zübetde hanımda eylem hanım varmış çok iiymiş oraya gideceğim zekai tahir çok iğrenç hamilelere verilen değer sıfır orda ya ...burası biraz daha iimiş bakalım hayırlsıı artık

yorgunluktan olmuştur.hani kasık ağrısı çok olsa korkulabilir ama kramp tehlike arz edecek bişi değil o kadar evham yapma.. ay kıyamam onlara ben ya.ya şu tüp bebek ne kadarda değişik işler dimi :) umarım en geç bir haftaya duyarsın tatlım kalplerini de.ben anlayamadım peki önde mi gidiyor.o zaman 6 haftalık değilde 7 haftalık mısın

Canim magnezyum ya da potasyum eksikliginden diye biliyrm yegenim dr.bi ara muhebbetti gecince oyle demisti muz da potasyum cok fazlaymis gercektende de iglumda maden suyu ve muz yedigimde kramplarim gecmedi ama baya bi azalmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…