2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah minige Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...11.haftandamsn ikili test yapıldı mi? Bende 9+2de gitmistim enson 2.53 cm di ayy buyumustur simdik:))

Amin hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah canim :nazar:. Ikili test yapilmadi sanirim 29 haziranda yapilacak. Büyümüstür tabi annesi ayni gunuz biz senle.

Hamisler selam herkese bugun biraz telasliyim cuma randevum vardi ama sabah acik kahve akintim olmus gordum doktora gittim bebegim iyi cok sukur tam gununde cikti kalp atisini da duydum igne ve serum oldum doktor dinlen dedi ayni sekilde kahve akintisi olan var mi biraz morale ihtiyacim var :110:

Bende öğle yemeğinden sonra birdaha yiyemiyorum yani en son 4 gibi bişiler yiyorum

Hepimizin eksik yaptığı yada yapmak isteyip yapamadığı şeyler var işte ne yazikki kusursuz beslenemiyoruz yinede bugunumuze şükür
evet, ama şuan yemekten bıle daha önemlısı su
suan bebişler bir yerlerden beslenıyor
ama su çok önemli. inşallah 1 haftaya duzelır
allah korusun böbrek agrısı falan olur işte o zaman yandım

içtikten sonra hafif mide bulantısı oluyor
aslında pek de çabam yok dogruya dogru
bir de benım daha önce kum sorunum oldu
zorla da olda imem şart
ama canım ıstemıyor
Cnm bende nedense bardakla ıcemıyorum kokuyor sanki yarım litrelik siselerden koli aldirdim eşime günde en fazla 1,5 litre icebiliyorum direk siseyle icebiliyorum bu yöntemi buldum.....sende suyu birsekilde tatlandirsan acaba miden yine bulanirmi biraz limonla falan

Cnm bende nedense bardakla ıcemıyorum kokuyor sanki yarım litrelik siselerden koli aldirdim eşime günde en fazla 1,5 litre icebiliyorum direk siseyle icebiliyorum bu yöntemi buldum.....sende suyu birsekilde tatlandirsan acaba miden yine bulanirmi biraz limonla falan
bana su kokmuyor
öyle sıkıntım yok. sadece ıctıkten sonra mıdem bulanıyor sankı. ama sanırım zorla da olsa ıcmem lazım
yoksa sonu kötü olur. hem bebişin suya cok ıhtıyacı var

bana su kokmuyor
öyle sıkıntım yok. sadece ıctıkten sonra mıdem bulanıyor sankı. ama sanırım zorla da olsa ıcmem lazım
yoksa sonu kötü olur. hem bebişin suya cok ıhtıyacı var
Cnm bana kokuyor geliyor su senin mide bulantisi icin dedim icine dilim limon koysa yine miden bulanirmi ictikten sonra birseyler dene cozumu bul diye su zorunlu cunku......Tabiki hamilelikte çok önemli su oyüzden zorla biraz kendini mesela günde iki bardagini ayran olarak tüket sonuçta sıvı yine ama diğer kalan miktarı su olarak tüketmelisin....

Back
X